header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Radiation Oncology-markt Belangrijkste spelers, drijfveren, inkomsten, vraag, analyse en prognoses tot 2032

Nov 14, 2023 12:09 PM ET

Radiation Oncology Market Research Report: Informatie per type (externe bestralingstherapie en interne bestralingstherapie), per toepassing (prostaatkanker, borstkanker, longkanker, hoofd-halskanker, colorectale kanker, baarmoederhalskanker, gynaecologische kanker en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

Het onderzoek ” Radiation Oncology Market Information By Application, Type, And Region – Forecast till 2032″ van Market Research Future (MRFR) stelt dat de markt tegen 2032 USD 24,54 miljard zal bedragen met een CAGR van 12,50%.

Door de tumorcellen bloot te leggen en hun ontwikkelings- en delingsproces te verstoren, wordt radiotherapie gebruikt om kanker te behandelen. De belangrijkste drijfveren voor de groei van deze markt zijn de toenemende prevalentie en incidentie van kanker, de groeiende erkenning van de therapeutische voordelen van radiotherapie en de technologische vooruitgang op het gebied van radiotherapie. Het aanzienlijke potentieel van groeiende landen en de stijgende overheidsuitgaven voor kankerzorg stimuleren ook het gebruik van bestraling. De belangrijkste factoren die de markt stimuleren zijn de wereldwijde toename van het aantal kankergevallen, de ontwikkeling van bestralingstherapie als een behandelingsoptie voor oncologie en technologische vooruitgang in radiotherapieapparatuur. Deze ontwikkelingen hebben de veiligheid en effectiviteit van bestralingstherapie verbeterd en de expansie van de markt voor oncologische bestraling gestimuleerd.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12350

De toonaangevende spelers nemen steeds vaker bedrijven over om een portfolio van diagnostische en ondersteunende therapieën voor kanker in het bestralingssegment te integreren. De toenemende incidentie van kanker, het toenemende gebruik van bestraling bij de behandeling van kanker en verbeteringen in radiotherapieapparatuur zijn enkele van de belangrijkste factoren die de markt stimuleren. De toegenomen prevalentie van kanker in deze landen stimuleert de vraag naar verschillende bestralingsapparaten en -procedures. De regeringen van deze landen richten zich ook op het vergroten van het aantal mensen dat kan kiezen uit hoogwaardige gezondheidszorg en het verbreden van de terugbetalingsmogelijkheden. De snelle stijging van de uitgaven per hoofd van de bevolking voor gezondheidszorg en de groeiende vraag van het publiek naar toegankelijke gezondheidszorgdiensten stimuleren de verspreiding van gezondheidszorgproducten, met name kankerapparaten, in deze landen. Er wordt verwacht dat de technologische vooruitgang om de effectiviteit van de behandeling en de veiligheid te verbeteren de markt voor oncologische bestraling zal stimuleren.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Isoray Inc.
  • BD
  • Panacea Medische Technologieën Pvt. Ltd
  • Nordion (Canada) Inc.
  • Gezondheidszorg
  • IBA Wereldwijd
  • Accuray Incorporated
  • Varian Medische Systemen, Inc.
  • Elekta AB
  • Mevion Medische Systemen

Markt Segmentatie

Inwendige en uitwendige bestralingstherapie maken deel uit van de marktsegmentatie van radiotherapie op basis van type. Prostaat-, borst-, long-, hoofd-hals-, colorectale, baarmoederhals- en gynaecologische kankersoorten behoren tot de kankersoorten die zijn opgenomen in de segmentatie van de stralingsoncologie-industrie op basis van toepassing.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (135 pagina’s) over esthetische lasers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/radiation-oncology-market-12350

Regionaal inzicht

Dankzij de gunstige overheidsinspanningen en de toegankelijkheid van geavanceerde radiotherapietoestellen heeft Noord-Amerika een dominante omzetpositie in de wereldwijde markt voor radiotherapie-oncologie. Bovendien breidt de industrie zich uit door de agressieve inspanningen van de grote bedrijven om marktaandeel te winnen in het gebied. Dankzij gunstige wetgevende maatregelen en gemakkelijke toegang tot ultramoderne bestralingstoestellen heeft de markt voor bestralingsoncologie in Europa het op één na grootste marktaandeel. Vanwege factoren zoals een vergrijzende bevolking, overheidsinspanningen voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van bestralingstherapie, een groeiend bewustzijn van bestralingsoncologie en een toenemende incidentie van verschillende tumoren, zal de markt voor bestralingsoncologie in Azië-Pacific naar verwachting groeien met het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR). Bovendien wordt verwacht dat factoren zoals het groeiende aantal bedrijven en de snellere economische expansie de marktgroei zullen stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Breast Imaging Market Research Report Information By Technology (Ionizing and Non-Ionizing Technology), By End-User (Hospitals, Clinics, Specialty Centers) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032.

Acne Behandeling Marktonderzoeksrapport Informatie per Acne Type (Matig, Mild, Matig tot Ernstig), Behandeling (Medicatie, Therapeutische Hulpmiddelen), Type geneesmiddel (OTC, Receptplichtig), Toedieningsweg (Topisch, Oraal, Injecteerbaar), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Specialistische Centra) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2032

Informatie over hetmarktonderzoek stamceltherapie per celbron (vetweefsel, beenmerg, zenuwweefsel, embryo/bloedcel, IPSC’s, PPSC’s), per type (allogeen, autoloog), per toepassing (kanker, diabetes, spier- en skeletaandoeningen, hart- en vaatziekten, Gastro-intestinale aandoeningen,Overige), Eindgebruikers (Ziekenhuizen, klinieken, Ambulante Chirurgische Centra (ASC’s), Academische en Onderzoekscentra,Overige) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Oncologie Informatiesystemen Marktonderzoeksrapport Informatie Per Product & Servicetype (Software en Professionele Diensten), Per Toepassing (Medische Oncologie, Bestralingsoncologie en Chirurgische Oncologie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Oncologieklinieken, Overheidsinstellingen en Onderzoekscentra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030.

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor tumorablatie per technologie (radiofrequentie, microgolf, irreversibele elektroporatie en cryoablatie), per behandeling (chirurgische ablatie, percutane ablatie en laparoscopische ablatie), per toepassing (longkanker, nierkanker en leverkanker), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en gespecialiseerde centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Radiation Oncology Market,Radiation Oncology Industry,Radiation Oncology Market Size,Radiation Oncology Market Share,Radiation Oncology Market Trend,Radiation Oncology Market Growth,Radiation Oncology Market Analysis