header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Strenge overheidsvoorschriften voor brandveiligheid zijn gunstig voor de markt voor brandpompen

Nov 14, 2023 3:32 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Fire Pump Market Information by Product Type, Powered Basis, Application, and By Region – Forecast till 2032, zal de brandpompenindustrie een sprong maken van USD 0,54 miljard in 2023 naar USD 0,75 miljard in 2032, met een snelheid van 4,30% tussen 2023 en 2032.

Een brandbluspomp is een onderdeel van de watervoorziening van een sprinkler die wordt aangedreven door stoom of diesel. De openbare waterleiding of een stationaire waterbron is aangesloten op de inlaat van de pomp. De stijgbuizen en staande buizen van het sprinklersysteem ontvangen water onder hogere druk van de pomp. Er wordt verwacht dat de vereiste voor een brandbluspomp snel een positieve invloed zal hebben op het snelle industrialisatieproces.

Concurrentielandschap van de markt:

  • AMT Pump Company door Gorman-Rupp Company
  • Armstrong Vloeistof Technologie
  • I. Pompen
  • Canariis Corporation
  • Cet Fire Pumps MFG Inc.
  • Eaton Corporation PLC
  • Firefly Fire Pumps Pvt. Ltd.
  • Grundfos Pompen
  • IDEX Corporation
  • Johnson Controls International PLC
  • LUBI Industries LLP
  • NAFFCO Groep
  • Peerless Pompbedrijf
  • Pentair PLC
  • Rosenbauer Internationale AG
  • Shanghai East Pump (Groep) Co.
  • Shanghai Liancheng (Groep) Co., Ltd.
  • Shanghai Pacific Pump Manufacture (Groep) Co.
  • Sintech Precision Products Ltd.
  • SPP Pumps, Inc.
  • Sulzer Ltd.
  • Talco Brandblussystemen
  • Tech Mech Engineering Company
  • Teral-Aerotech Fans Pvt. Ltd.
  • Darley & Co.
  • Waterax, Waterous Engine Works Co. Ltd.
  • Xylem Inc.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11245

Drijfveren voor de markt:

Industrieën die kwetsbaar zijn voor brand zijn productie, olie en gas, petrochemie, energie en elektriciteit, en de auto-industrie. Deze sectoren hebben dan ook een grote vraag naar brandbluspompen. Fabrikanten moeten proberen de brandbluspomp te verbeteren door nieuwe functies toe te voegen. Brandbluspompen kunnen worden aangepast om de tijd die nodig is om water te produceren voor het blussen van een brand te minimaliseren.

Een kunstmatig brandpompsysteem met meerdere sensoren die kunnen analyseren en adequaat reageren zonder menselijke hulp is een voorbeeld van de nieuwe technologie die zal worden opgenomen in nieuwe brandpompmachines om ze verder te verbeteren. Het is sneller en minder tijdrovend om het probleem op te lossen.

Wat het brandrisico betreft, zijn er maar weinig industrieën die aantoonbaar gevoeliger zijn dan de gas- en petroleumsector. Bij het boren en exploreren lopen arbeiders altijd het risico op catastrofale verwondingen door explosies veroorzaakt door de ontsteking van brandbaar gas of brandbare dampen. Productie- en oppervlakteapparatuur, boorputten, vrachtwagens en andere bronnen kunnen vluchtige stoffen zoals waterstofsulfide uitstoten.

Elektrische brandbluspompen hebben een hoger operationeel vermogen dan traditionele pompen, zoals dieselpompen. Een belangrijk verschil tussen diesel- en elektrische pompen is de prijs, waarbij de eerste aanzienlijk goedkoper zijn dan de tweede. Terwijl elektrische pompen duur onderhoud nodig hebben en gespecialiseerd onderhoud vereisen, hebben dieselpompen alleen een wekelijkse bedrijfstest nodig en een doorlopend onderzoek van hun accu’s, olie-inlaat, koelsysteem, motor en omhulsel. De betrouwbare toevoer van elektriciteit is de belangrijkste belemmering voor het gebruik van elektrische pompen. Als de stroom uitvalt, kunnen elektrische pompen niet worden gebruikt. In dit geval is een hybride pomp met zowel diesel als elektriciteit ideaal.

Beperkingen in de markt:

De groei van de markt kan worden geremd door de lagere adoptie van brandbluspompen in ontwikkelingslanden.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over de markt voor brandbluspompen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-pump-market-11245

Segmentatie van de markt

Verticale Split Case, Horizontale Split Case, Verticale In-Line, Verticale Turbine en Eindaanzuiging zijn de producttypes die deel uitmaken van de marktsegmentatie voor brandbluspompen.

Elektrisch, diesel, benzine en andere zijn opgenomen in de marktsegmentatie van brandbluspompen met betrekking tot aangedreven basis.

Toepassingen zoals Field Emergency, Industry Application, Commercial Application en Others zijn opgenomen in de marktsegmentatie van brandbluspompen.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11245

Regionaal inzicht

Tijdens de onderzoeksperiode zal de Noord-Amerikaanse markt aanzienlijk groeien, voornamelijk vanwege de strikte regelgeving en wetten die gericht zijn op het handhaven van brandveiligheidsnormen. Belangrijke instellingen zoals de National Fire Protection Association zijn essentieel bij het vaststellen en implementeren van deze regels.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport overde industriële lasermarkt per type, per vermogen, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Asfaltmenginstallaties marktonderzoeksrapport informatie per producttype, per toepassing, per productiecapaciteit, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportMassageapparatuur Markt informatie per type, per product, per eindgebruiker, per distributiekanaal en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over onafhankelijke ademhalingsapparatuur Informatie per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportmelktankkoelsysteem marktinformatie per type, per configuratie, per reiniging, per industriesector en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fire Pump Market trends,Fire Pump Market scope,Fire Pump Market growth,Fire Pump Market demands,Fire Pump Market forecast,Fire Pump Market analysis,Fire Pump Marketoverview