header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SWOT-analyse van de epigenomicamarkt, inkomsten, analyse en prognoses van de belangrijkste spelers tot 2032

Nov 14, 2023 2:33 PM ET

Marktoverzicht

De Epigenomics-markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 1,72 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 1,98 miljard in 2023 tot USD 7,04 miljard in 2032, met een CAGR van 15,12% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Concurrentiedynamiek

Novartis AG, Abbott Laboratories, Abcam plc, Merck KGaA, Thermo Fisher Scientific Inc., Zymo Research Corporation, Illumina Inc., Agilent Technologies Inc., Epizyme Inc., Boehringer Ingelheim International GmbH, Bayer AG, Epigenomics en andere spelers.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12416

Dynamiek van de markt

Onderzoek naar epigenomica groeit in een exponentieel tempo, wat de industrie vooruit helpt. Onderzoekers, medische professionals en bedrijfsleiders zijn geïnteresseerd geraakt in epigenomica, de studie van erfelijke veranderingen in genexpressie die optreden zonder de onderliggende DNA-sequentie te veranderen. Deze toename in onderzoek wordt veroorzaakt door een aantal factoren, die allemaal bijdragen aan een beter begrip en praktisch gebruik van dit nieuwe veld.

De hoop om de ingewikkelde processen die genexpressie regelen te begrijpen heeft aanzienlijk bijgedragen aan de recente toename in epigenomisch onderzoek. Onderzoekers wenden zich tot epigenomics om de minuscule moleculaire veranderingen die genexpressie controleren beter te begrijpen nu duidelijk wordt dat genetica alleen de complexiteit van ziekten en ontwikkelingsprocessen niet kan verklaren. Vanwege de belofte van het ontcijferen van de epigenomische basis van ziekten zoals kanker, neurologische problemen en cardiovasculaire problemen, is er een wedloop gaande om epigenomische indicatoren te identificeren die kunnen helpen bij vroege identificatie, prognose en medicatiestratificatie.

Het onderzoek naar epigenomics is vooruitgegaan dankzij de samenwerking tussen de academische wereld, overheidslaboratoria en het bedrijfsleven. Interdisciplinaire inspanningen hebben de grenzen tussen gebieden als genetica, bio-informatica en moleculaire biologie doen vervagen, wat heeft geleid tot een meer holistische strategie voor het aanpakken van complexe biologische uitdagingen. Daarnaast zijn geavanceerde epigenomische diagnoses en therapieën sneller ontwikkeld dankzij sectoroverschrijdende samenwerking tussen academische instellingen en biotechnologiebedrijven.

Marktsegmentatie

De segmentatie van de Epigenomics-markt op basis van producttype omvat reagentia, kits, enzymen en andere.

De segmentatie van de Epigenomics-markt op basis van technologie omvat DNA-methylering, histon-methylering, histon-acetylering, microRNA-modificatie, groot niet-coderend RNA, chromatinestructuren en andere.

De segmentatie van de Epigenomics-markt op basis van toepassing omvat farmaceutica en diagnostica.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Epigenomics: https://www.marketresearchfuture.com/reports/epigenomics-market-12416

Regionaal overzicht

In 2022 werd 45,80% van de wereldwijde epigenomicamarkt gegenereerd in Noord-Amerika. Pfizer, een farmaceutische reus in de Verenigde Staten, heeft studies gefinancierd naar het potentieel van epigenetische geneesmiddelen. Hun epigenetische therapie voor acute myeloïde leukemie, Daurismo (glasdegib), is goedgekeurd door de FDA. Dit onderstreept de vooraanstaande positie van de regio op de wereldwijde farmaceutische markt voor epigenetische geneesmiddelen.

De markt voor epigenomica in Europa is de op één na grootste in Noord-Amerika. Veel Europese universiteiten en onderzoeksinstituten nemen deel aan internationale en regionale samenwerkingsverbanden. Bovendien behield de Duitse epigenomicamarkt in Europa het grootste marktaandeel, terwijl de Britse markt het snelst groeide.

Van 2023 tot 2032 zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de hoogste samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) in de epigenomicamarkt hebben. Bedrijven als Eisai en Takeda lopen voorop in epigenetisch medicijnonderzoek in de ontluikende farmaceutische sector in Japan. Daarnaast nam de epigenomicamarkt in China het grootste deel van de totale markt voor zijn rekening, terwijl de epigenomicamarkt in India het snelst groeide in de regio Azië-Stille Oceaan.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportVergoeding Medische Hulpmiddelen Markt Prognose voor 2032

Acute Agitatie en Agressie Behandeling Marktonderzoeksrapport Voorspelling tegen 2032

Nasal Mucosa Drug Supply Device marktonderzoeksrapport voorspeld door 2032

Tissue Banking marktonderzoeksrapport voorspeld tegen 2032

marktaandeel, trends en groei vanmhealth-toepassingen per type (monitoringtoepassingen, diagnose & behandeling, onderwijs & bewustmaking, gezondheidszorgbeheer, wellness & preventie) – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Epigenomics Market,Epigenomics Market Size,Epigenomics Market Share,Epigenomics Market Trend,Epigenomics Market Growth,Epigenomics Market Analysis