header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toenemend aantal triatleten die de markt voor triatlonkleding ondersteunen met een gezonde CAGR van 8,21% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Nov 14, 2023 9:00 AM ET

Inzicht in de markt voor triatlonkleding

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor triatlonkleding van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 8,21% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan 305,99 miljoen USD vertegenwoordigen.

Triathlon Clothing Market

Sinds de triatlonsport in 2022 aan populariteit won, is triatlonkleding een basisartikel geworden met een breed scala aan maten en vormen. Naarmate meer vrouwen aan sport doen, zal de vraag naar triatlonkleding naar verwachting toenemen, vooral in de huidige prognoseperiode. Het is bekend dat triatlonkleding als steeds gespecialiseerder wordt beschouwd en dat er nu meer selecties op de wereldmarkt worden aangeboden. Triatleten dragen triatlonkleding tijdens het zwemmen, hardlopen en fietsen. Ze zijn er in verschillende maten en vormen, en hun belangrijkste doel is om de prestaties van een atleet te verbeteren. De epidemie van het coronavirus heeft de expansie van de economieën van verschillende landen aanzienlijk vertraagd. De beslissing van de internationale regeringen om de tijdelijke en permanente lockdown te verlengen, die een directe impact heeft gehad op sportactiviteiten, werd genomen als reactie op de stijgende positieve gevallen en dodelijke slachtoffers in veel landen. In verschillende landen zijn sportevenementen, festiviteiten of activiteiten al uitgesteld of helemaal afgelast. Zo zijn de festiviteiten van de Olympische Spelen in Tokio uitgesteld tot 2021 vanwege de Covid-19 pandemie.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7995

Regionale analyse

Een van de belangrijkste markten in de regio die tegen 2030 naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben, is Europa. Een van de meest opmerkelijke factoren die de ontwikkeling van dit gebied beïnvloedt, is de toegenomen productcollectie van de belangrijkste producenten voor de triatlonkledingindustrie.

Er wordt verwacht dat de regionale Noord-Amerikaanse markt een primaire groei van 7,61% zal vertonen. Tegen 2030 zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting meer dan USD 526,43 miljoen genereren. De marktregio begint de aandacht te trekken van fabrikanten en producenten van triatlonkleding. Enkele van de belangrijkste elementen die de groei en expansie van de triatlonkledingindustrie in de Noord-Amerikaanse markt gunstig zullen beïnvloeden, zijn de snel evoluerende stijlen, kleuren en verschillende soorten triatlonkleding.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor triatlon kleding is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Tri Tops, Tri Shorts en Tri Suits. Tri tops zullen naar verwachting het marktaandeel tijdens de prognoseperiode helpen vergroten en een significante CAGR registreren om 305,99 miljoen USD te bereiken tegen het einde van 2030. Deze worden gebruikt voor hardlopen op grote schaal. Er zijn verschillende merken beschikbaar omdat ze geld hebben verdiend met het onderzoeken en maken van uitrusting.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in mannen & vrouwen. De marktcategorie mannen triatlonuitrusting had een groter marktaandeel in het historische tijdperk. Er wordt echter verwacht dat de vrouwensector van de markt een hogere CAGR zal hebben tijdens de projectieperiode van 2022-2030. De marktsegmenten zullen naar verwachting profiteren van de wijdverspreide toepassing van e-commerce voor de levering van marktproducten om hun geografische bereik te vergroten.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/triathlon-clothing-market-7995

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn De Soto Sport, Zoot Sports, Kiwami Triathlon (Kiwami), Pearl Izumi, TYR Sport, Inc., Louis Garneau Sports, Zone3, HUUB Design, Orca.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Argan Oil Market Size, Share Industry Research Report: Informatie per categorie (Organisch en Conventioneel), per Toepassing (Voedingsmiddelen (Bakkerijproducten & Snoepgoed, Zuivelproducten & Diepvriesdesserts, Zoete & Hartige snacks en Andere), Farmaceutische producten & Voedingsstoffen, Cosmetica & Persoonlijke verzorging en Andere) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Informatie over hetmarktonderzoek van gezichtsmaskers in vellen per type (katoenen maskers, non-woven maskers, hydrogel maskers, bio-cellulose maskers en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd & niet-winkelgebaseerd) – voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Triathlon Clothing Market,Triathlon Clothing Market Size,Triathlon Clothing Market Share,Triathlon Clothing Market Trends,Triathlon Clothing Market Growth,Triathlon Clothing Market Analysis