header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Toenemende wereldwijde handel en containerisatie van goederen zullen de markt voor havenapparatuur ten goede komen

Nov 14, 2023 3:11 PM ET

Overzicht van de marktvoor havenapparatuur

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Port Equipment Market Information by Solutions, Application, Operation, and By Region – Forecast till 2032, zal de markt voor havenuitrusting stijgen van USD 18,31 miljard in 2023 tot USD 21,96 miljard in 2032, met een CAGR van 2,30% tussen 2023 en 2032.

Het type uitrusting dat in havens wordt gebruikt en nuttig is voor het snel laden en lossen van vracht staat bekend als havenuitrusting. Het belangrijkste gebruik van havenuitrusting in magazijnen en haventerminals is de behandeling van 20- of 40-voets equivalenten (TEU). Tijdens het onderzoek wordt rekening gehouden met apparatuur zoals kranen, vorkheftrucks, reachstackers, terminaltrekkers en andere. Afhankelijk van het doel worden deze apparaten meestal gebruikt om containers met een gewicht tot 400 ton vol of leeg te laden en lossen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Liebherr Group
  • Lonking Holdings Limited.
  • Toyota intern transport
  • ZPMC
  • Konecranes
  • Mitsubishi Logisnext Co, Ltd.
  • Gaussin Groep
  • Sany Heavy Industry Co Ltd (SHI)
  • Anhui Heli Co, Ltd.
  • Cargotec Corporation


Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12402

Drijfveren voor de markt:

Goederen en containers, waarvan het gebruik de afgelopen jaren sterk is toegenomen, worden vervoerd door vrachtschepen. Haventerminals worden drukker als gevolg van de toename van het wereldwijde vrachtvervoer, dat volgens een recent rapport van UNCTAD is gestegen van 758 miljoen TEU in 2020 naar 849 miljoen TEU in 2021. De verkoop van havenapparatuur zal waarschijnlijk stijgen als gevolg van de uitbreiding van de wereldwijde vrachthandel.

De wereldwijde verkoop van havenapparatuur zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting stijgen als gevolg van de uitbreiding van haveninfrastructuurprojecten in verschillende regio’s, die de import-exportsector een impuls moeten geven. De oprichting van productie- en opslagfaciliteiten en after-sales diensten is de primaire focus van de belangrijkste internationale bedrijven om aan de vraag van eindgebruikers te voldoen. Om extra inkomsten te genereren, concentreren de grote spelers op de markt voor havenuitrusting zich ook op de ontwikkeling van geavanceerde technologieën zoals automatisering, sensoren en EV-technologie.

Niettemin heeft de Europese Unie een robuuste economie en verschillende van ‘s werelds toonaangevende bedrijven voor havenapparatuur zijn gevestigd in Europa, wat bijdraagt aan het groeiende wereldwijde marktaandeel van de regio. De grootste fabrikanten, distributeurs en dealers van havenuitrusting zijn Liebherr in Zwitserland en Kalmar & Konecranes in Finland. Aangezien de marine-industrie in Europa een van de belangrijkste producenten van geschikte waterwapens is, is de regio gecertificeerd om haar kustlijnen te beschermen. Door een piek in investeringen in de Industrie 4.0-revolutie is Europa een van de belangrijkste regio’s om industriële automatisering in te voeren.

Bovendien verscheept de regio Azië-Pacific elk jaar miljoenen vrachtcontainers met andere regio’s uit verschillende sectoren, waaronder consumentengoederen, petrochemie, materialen, chemicaliën en de auto-industrie. De landen die recentelijk de meeste containers hebben verscheept zijn China, Zuid-Korea, Singapore en India. Ongeveer 15 van de top 50 haventerminals in termen van het importeren en exporteren van miljoen TEU in 2021 bevinden zich in de regio Azië-Stille Oceaan, volgens rapporten van de World Shipping Council. Onder hen waren Thailand, Singapore, Maleisië, China, Japan en Indonesië.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport over demarktvoor havenuitrusting :

https://www.marketresearchfuture.com/reports/port-equipment-market-12402

Beperkingen op de markt:

De markt voor havenuitrusting groeit niet zo snel als zou kunnen als gevolg van factoren zoals hoge onderhoudskosten en investeringen, evenals een gebrek aan havenarbeiders.

Segmentatie van de markt

Apparatuur, software en oplossingen zijn verschillende soorten havenapparatuur.

Havenuitrusting wordt gebruikt voor verschillende taken, zoals stukgoederen, stapelen, schrootverwerking, bulkverwerking en containerverwerking.

Conventioneel en autonoom zijn de segmenten op basis van operaties.

Vraag naar maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12402

Regionaal inzicht in de marktvoor havenapparatuur

Gezien het uitgebreide netwerk van havens en terminals langs de kustlijnen, leidt Noord-Amerika de markt. Er moeten grote sommen geld worden geïnvesteerd in nieuwe haveninfrastructuur om te voldoen aan de vraag naar grotere schepen en grotere vrachtvolumes, aangezien deze havens een aanzienlijk deel van de wereldhandel afhandelen.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportLuchtfilters Markt informatie per Type, per Eindgebruiker en per Regio – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor industriële afdichtingen per type, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verkoopautomaten Informatie per type, per betalingsmethode, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKoeltorens Marktinformatie per type, per toepassing en per regio- marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over industriële onderhoudsdiensten Informatie per dienst, per locatie, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Port Equipment Market trends,Port Equipment Market scope,Port Equipment Market growth,Port Equipment Market demands,Port Equipment Market forecast,Port Equipment Market overview