header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vooruitzichten van de markt voor hormoonvervangingstherapieën, belangrijkste financiële gegevens, gesegmenteerde inkomsten en geografische inkomsten tot 2030

Nov 14, 2023 2:51 PM ET

Hormoonvervangingstherapie Market Research Report Information per product (oestrogeen & progesteronvervangingstherapie, HGH-vervangingstherapie, schildklierhormoonvervangingstherapie en bijschildklierhormoonvervanging), per toedieningsweg (oraal, parenteraal, transdermaal en andere), per ziektetype (menopauze, hypothyreoïdie en mannelijk hypogonadisme) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

De markt voor hormoonvervangingstherapieën zal naar verwachting stijgen van USD 22,6 miljard in 2023 tot USD 34,8 miljard in 2032, met een CAGR van 5,51% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12368

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn Bayer AG; Pfizer Inc.; Merck & Co., Inc.; Viatris, Inc.; Eli Lilly and Company; Novo Nordisk A/S; F. Hoffmann-La Roche Ltd; Noven Pharmaceuticals, Inc.; ASCEND Therapeutics US, LLC.; AbbVie, Inc.

Marktdynamiek

Hormoonsubstitutietherapie (HRT) groeit als markt omdat meer mensen erover leren en het accepteren. De voordelen en gevaren van HRT zijn duidelijker geworden als gevolg van voortdurend wetenschappelijk onderzoek en vooruitgang in de kennis van hormonen en hun invloed op de gezondheid. Als gevolg daarvan hebben artsen meer gegevens waarmee ze kunnen werken als ze beslissen of en hoe ze HRT gaan geven. Ze hebben toegang tot een groeiende hoeveelheid informatie die het gebruik van HRT in bepaalde gevallen ondersteunt, zoals het onder controle houden van menopauzesymptomen, hormoontekorten of andere gerelateerde aandoeningen.

Betere scholing en training voor professionals in de gezondheidszorg, zoals nurse practitioners, artsen en apothekers, over hormoonvervangingstherapie. Deze opleiding geeft hen de informatie en vaardigheden die nodig zijn om de hormonale behoeften van patiënten correct te beoordelen en geschikte HRT-schema’s voor te schrijven. Steeds meer mensen zijn proactief in hun eigen gezondheidszorg. Ze zijn meer geneigd om zichzelf voor te lichten over hun aandoening en het onderwerp ter sprake te brengen bij hun artsen. Een groter aantal mensen met hormoonafwijkingen zoekt therapieën om hun levenskwaliteit te verbeteren, en dit heeft de behoefte aan HRT doen toenemen.

Farmaceutische bedrijven blijven hormoonvervangende behandelingsformules ontwikkelen en verbeteren, waaronder transdermale pleisters, gels en crèmes, die handigere en nauwkeurigere doseringsalternatieven bieden. Deze ontwikkelingen maken HRT aantrekkelijker voor zowel artsen als patiënten. Regelgevende instanties in een aantal landen hebben richtlijnen en aanbevelingen uitgevaardigd voor een veilig en effectief gebruik van HRT. Het vertrouwen waarmee artsen HRT kunnen voorschrijven dankzij deze richtlijnen zal de industrie helpen nog verder uit te breiden. Als gevolg daarvan zal de verkoop van hormoonvervangingstherapie toenemen.

Markt segmentatie

De segmentatie van de markt voor hormoonvervangingstherapie op basis van product omvat oestrogeen- en progesteronvervangingstherapie, HGH-vervangingstherapie, schildklierhormoonvervangingstherapie en bijschildklierhormoonvervanging.

De segmentatie van de markt voor hormoonvervangingstherapie op basis van toedieningsweg omvat oraal, parenteraal, transdermaal en overige.

De segmentatie van de markt voor hormoonvervangingstherapie op basis van ziektetype omvat Menopauze, Hypothyreoïdie en Hypogonadisme bij mannen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over hormoonvervangingstherapie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/hormone-replacement-therapy-market-12368

Regionale analyse

Door een combinatie van factoren, waaronder een volwassen gezondheidszorgsysteem, een grote populatie die te maken heeft met de menopauze en andere symptomen van hormonale onbalans, en wijdverspreide kennis over en acceptatie van hormoonvervangingstherapieën bij zowel patiënten als zorgverleners, zal de Noord-Amerikaanse markt voor hormoonvervangingstherapieën naar verwachting de wereldmarkt domineren.

Een combinatie van factoren, waaronder een oudere bevolking, meer kennis over de behandeling van menopauzesymptomen en overheidsinspanningen op het gebied van gezondheidszorg die de gezondheid van vrouwen bevorderen, heeft van Europa de op één na grootste markt voor HRT gemaakt.

Van 2023 tot 2032 zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de snelst groeiende markt voor hormoonvervangingstherapie zijn. De vergrijzende bevolking, een toenemend publiek begrip van menopauze en hormonale onbalans, en verbeterende medische faciliteiten zijn allemaal factoren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Artificial Intelligence in Healthcare Market Research Report: Informatie per component (hardware, software en diensten), per toepassing (robotondersteunde chirurgie, virtuele verpleegassistent, reductie van doseringsfouten, klinisch onderzoek, voorlopige diagnose en geautomatiseerde beelddiagnose), per technologie (machinaal leren, querymethode en verwerking van natuurlijke taal), per eindgebruiker (farmaceutische & biotechnologiebedrijven, ziekenhuizen & diagnostische centra en academische & onderzoekslaboratoria) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific,

Blockchain Technology in Healthcare Market Research Report Information Per Toepassing (Supply Chain Management, Beheer van patiëntgegevens, Traceerbaarheid van geneesmiddelen, Beveiliging van gegevens van klinische proeven, Claims Adjudication, Facturering, Anderen), Per Type (Publiek, Privaat), Per Eindgebruiker (Farmaceutische bedrijven, Leveranciers van gezondheidszorgdiensten, Consumenten in de gezondheidszorg, Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Care Management Solutions Market Research Report Information Per Component (Software en Diensten), Per Toepassing (Ziektebeheer, Casemanagement, Gebruiksbeheer, EMR-beheer en Anderen), Per Leveringsvorm (Webgebaseerd, Cloudgebaseerd en On-Premise), Per Eindgebruiker (Betalers, Aanbieders en Anderen) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Farmaceutisch Contractueel Productie Marktonderzoek Rapport per type (Actief Farmaceutisch Ingrediënt (API) Productie, Finished Dosage Formulation (FDF) Markt)-Voorspelling tot 2030

Biosimilars Market Research Report Information Per Product (Recombinant Non-Glycosylated Proteins, Recombinant Glycosylated Proteins, Recombinant Peptides), Per Toepassing (Oncologie, Chronische Ziekten, Auto-immuunziekten, Bloedziekten, Groeihormoondeficiëntie, Infectieziekten, Andere), Per Eindgebruiker (Ziekenhuisapotheken, Detailhandelapotheken, Online Apotheken), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hormone Replacement Therapy Market