header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De dekenmarkt wordt gedreven door een snel evoluerend consumenten- en retailsegment met een gezonde CAGR van 4,2% tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2027

Nov 15, 2023 9:00 AM ET

Inzicht inde markt voor dekens

Volgens de analyse van MRFR zal de dekenmarkt van 2020 tot 2027 naar verwachting een CAGR van ~4,2% registreren en tegen 2027 een waarde van meer dan USD 9,7 miljard vertegenwoordigen.

De term dekenmarkt is geen algemeen gebruikte term in het bedrijfsleven of de economie. Een mogelijke interpretatie van de term zou kunnen verwijzen naar de markt voor dekens, wat een specifiek segment van de textielindustrie zou zijn. De markt voor dekens zou fabrikanten, groothandelaren en detailhandelaren kunnen omvatten die dekens produceren, distribueren en verkopen aan klanten.

Blanket Market

De omvang van de markt voor dekens hangt af van verschillende factoren, zoals de vraag naar dekens, consumentenvoorkeuren en concurrentie op de markt. De markt voor dekens kan ook variëren op basis van de soorten dekens die worden verkocht, zoals elektrische dekens, gewogen dekens of traditionele dekens gemaakt van materialen zoals wol, katoen of synthetische vezels.

De COVID-19 pandemie had verschillende gevolgen voor de markt van dekens, omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen als gevolg van sluitingen en beperkingen, is de vraag naar huishoudelijke artikelen, waaronder dekens, toegenomen. Veel mensen gebruiken dekens niet alleen voor de warmte, maar ook als een manier om een gezellige en comfortabele thuisomgeving te creëren. Dit heeft geleid tot een toename in de verkoop van dekens, vooral bij online retailers die een toename in de vraag hebben gezien.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10391

Regionale analyse

Azië-Pacific is een van de grootste regio’s voor de totale dekenmarkt.

De toenemende verstedelijking, veranderende levensstijlen en groeiende vraag naar comfortabele en hoogwaardige beddengoedproducten zijn de drijvende krachten achter de groei van de dekenmarkt in de regio Azië-Pacific. De groeiende middenklasse in landen als India en China is ook een belangrijke factor die de vraag naar dekens in deze regio stimuleert.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor dekens, waar de vraag wordt gestimuleerd door factoren als koud weer en een hoge levensstandaard.

Bovenkant van de vorm

Markt segmentatie

De dekenmarkt is onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in wol, katoen en polyester.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in huishoudelijk en commercieel.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/blanket-market-10391

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • American Blanket Company (VS)
  • Pendleton Woolen Mills (VS)
  • Hudson’s Bay Company (Canada)
  • Boll and Branch (VS)
  • URBANARA GmbH (Duitsland)
  • Shanghai Easun Group (China)
  • Medline Industries Inc (VS)
  • Chellco Industries Limited (Nigeria)
  • Biddeford Blankets LLC (Verenigde Staten)

Lees ons gerelateerde rapport –

Onderzoeksrapportbabyluiers per producttype (wegwerp en niet wegwerp), grootte (extra klein, middelgroot, groot en extra groot), distributiekanaal (winkel en niet-winkel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport over demarktanalyse van babydoekjes per materiaal (natuurlijk, synthetisch, gemengd), type (droog en nat), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Blanket Market,Blanket Market Size,Blanket Market Share,Blanket Market Trends,Blanket Market Research,Blanket Market Report,Blanket Market Overview,Blanket Market Growth,Blanket Market Analysis