header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor veterinaire kunstmatige inseminatie is naar verwachting goed voor 6,60% CAGR en zal tegen 2032 USD 7,46 miljard waard zijn.

Nov 15, 2023 4:34 PM ET

Veterinary Artificial Insemination Market Research Report Information Per Product Type (Equipment, Reagents & Kits and Others), By End User (Veterinary Hospitals, Veterinary Clinics and Others) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor veterinaire kunstmatige inseminatie van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 6,60% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 7,46 miljard vertegenwoordigen.

Veel infecties die zich verspreiden onder veterinaire dieren worden verminderd door de kunstmatige inseminatiemethode. Op het gebied van kruisingen en genetica van dieren is kunstmatige inseminatie efficiënter. Belangrijke factoren die deze markt stimuleren zijn de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke landbouw, het gebruik van gesekst sperma, de noodzaak om de productiviteit en efficiëntie van dieren te verhogen en de consumptie van vlees, melk en zuivelproducten. Dit omvat risico’s en onzekerheid als gevolg van verschuivende consumptiepatronen in veel belangrijke markten, problemen om AI-procedures ter plekke uit te voeren en een verminderde vraag naar AI-producten en -diensten. Bovendien kunnen besmettelijke ziekten zich verspreiden onder dieren die in dezelfde omgeving of in elkaars nabijheid leven. Deze problemen schaden de gezondheid van mensen, zoals productiviteitsverlies, onregelmatige voedselzekerheid en inkomensverlies. Daarom wordt verwacht dat de vraag naar kunstmatige inseminatie de komende jaren zal toenemen om besmettelijke infecties te voorkomen. Een belangrijke marktstimulator is het toenemende gebruik van diensten voor kunstmatige inseminatie. De expertise in het uitvoeren van AI-procedures voor verschillende diersoorten, zoals honden, katten, varkens, paarden en runderen, wordt geleverd door veterinaire AI-dienstverleners.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12359

Door hun expertise in spermawinning, -verwerking en inseminatietechnieken kunnen deze professionals ervoor zorgen dat sperma precies en op het juiste moment wordt geplaatst om de conceptie te maximaliseren. Aanbieders van diensten voor kunstmatige inseminatie bieden vaak grondige reproductieve managementplannen die de hele fokcyclus omvatten. Estrus synchronisatie, vruchtbaarheidstesten, echografisch onderzoek, kunstmatige inseminatie en reproductieve gezondheidsevaluaties zijn hier enkele voorbeelden van. Ze helpen fokkers en eigenaars van dieren bij het verhogen van het bevruchtingspercentage, het maximaliseren van de voortplantingsefficiëntie en het verlagen van het risico op voortplantingsproblemen. Er wordt verwacht dat de markt aanzienlijk zal groeien in het veterinaire ziekenhuissegment als gevolg van het toenemende aantal dieren, de toegenomen incidentie van ziekten die zich verspreiden en het toenemende gebruik van kunstmatige inseminatietechnieken. De sector groeit omdat wereldwijd veel dierenartsen en ziekenhuizen kunstmatige inseminatietechnieken gebruiken.

Segmentatie

De marktsegmentatie voor veterinaire kunstmatige inseminatie is onderverdeeld in apparatuur, reagentia en kits, en overige. Diergeneeskundige ziekenhuizen, dierenklinieken en andere zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor veterinaire kunstmatige inseminatie op basis van eindgebruik.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Bovine Elite LLC, KRUUSE, Agtech Inc, IMV Technologies, Tek-Event, Zoetis Inc, Neogen Corporation, Iherdsman, Swine Genetics International, Select Sires Inc, GENEX Cooperative, Genus PLC (ABS Global).

Regionale analyse

Noord-Amerika had het grootste aandeel in de omzet en beheerste de veterinaire kunstmatige inseminatie-industrie. De efficiënte veeteeltsector, het toenemende publieke bewustzijn van en de acceptatie van AI in de veeteelt en het bestaan van belangrijke bedrijven zijn hier allemaal verantwoordelijk voor. Het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten en is een belangrijke speler op de markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over veterinaire kunstmatige inseminatie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/veterinary-artificial-insemination-market-12359

De industrie voor veterinaire kunstmatige inseminatie in Azië-Pacific groeit als gevolg van twee belangrijke factoren: een toename van het bewustzijn bij mensen over kunstmatige inseminatie en een toename van het aantal gevallen van besmettelijke ziekten bij dieren. De administratie van kunstmatige inseminatie en fokkerij, uitdagingen voor coöperaties en gegarandeerde periodieke betalingen aan boeren hebben ook bijgedragen aan de expansie van de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Medical Imaging Market Research Report Information Per Modaliteit (Röntgensystemen, Magnetic Resonance Imaging (MRI), Echografiesystemen, Computed Tomography (C.T.), Nuclear Imaging), Per Toepassing (Cardiologie, Oncologie, Neurologie) en Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Diagnostische Centra, Academische Instituten en Onderzoeksorganisaties) – Voorspelling tot 2030

Cardiac Pacemaker Market Research Report Information Per Type (Implanteerbaar, Extern), Per Technologie (Biventriculair, Enkelgeblazen, Dubbelgeblazen), Per Toepassing (Hartritmestoornissen, Congestief Hartfalen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Ambulant) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Omvang, groei en inzichten van demarkt voor neurostimulatieapparatuur per type (implanteerbaar, extern), toepassing (dystonie, epilepsie, ziekte van Parkinson, depressie, gastroparese, pijnbestrijding, bevingen, urine- en ontlastingsincontinentie en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen/klinieken, centra voor cognitieve zorg, onderzoeksinstellingen en andere) – prognose tot 2030

Hernia Herstel Marktinformatie, per Hernia type (liesbreuk, femorale hernia, navelbreuk, incisie hernia, en anderen), producten (apparaten, verbruiksartikelen, en anderen), chirurgie type (open hernia chirurgie, laparoscopie) – Voorspelling tot 2030

Brain Monitoring Devices Market Research Report Information, per toepassing (beroerte, hoofdpijnstoornissen, epilepsie, ziekte van Parkinson & rsquo;s), per type (röntgenstralen, MRI-systemen, CT), per eindgebruiker (klinische ziekenhuizen &, onderzoekslaboratoria en academische instellingen), per regio – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Veterinary Artificial Insemination Market,Veterinary Artificial Insemination Market Size,Veterinary Artificial Insemination Market Share,Veterinary Artificial Insemination Market Trends,Veterinary Artificial Insemination Market Growth