header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor centrifugemoppen zal 720,7 miljoen dollar bereiken in 2027 – de toenemende behoefte aan hygiëne stimuleert de marktgroei, zegt MRFR

Nov 15, 2023 1:31 PM ET

Overzicht van de draaimopmarkt:

De markt voor centrifuges zal naar verwachting 720,7 miljoen dollar bereiken in 2027, met een CAGR van 6,5% in de periode 2020-2027.

Marktdynamiek:

De toenemende vraag naar zwenkmoppen op de markt kan worden toegeschreven aan het gemak dat ze bieden bij het schoonmaken van vloeren, wat een belangrijke drijfveer is voor de groei van de markt. Bovendien zullen de groei van het besteedbaar inkomen, de toename van het aantal hoteleenheden als gevolg van de snelle verstedelijking, de oprichting van geïntegreerde winkelruimtes en de aanwezigheid van een robuuste en hoopvolle bevolking naar verwachting bijdragen aan de expansie van de markt voor centrifuges.

De stijgende marktwaarde van Spin Mops, die gebruikt worden voor het reinigen van vloeren, heeft fabrikanten aangezet tot voortdurende innovatie. Het groeiende concept van “doe-het-zelf” (DIY) op het gebied van huishoudelijke reiniging heeft bijgedragen aan de toenemende populariteit van zwenkmoppen wereldwijd. De toenemende tekortkomingen in de huishoudelijke zorg dragen bij aan de recente groei van de industrie. De groei van de markt voor centrifuges zal naar verwachting verder worden gestimuleerd in opkomende landen.

Dit heeft bijgedragen aan de verbetering van de stimulerende vrijheden voor fabrikanten van huishoudelijke schoonmaakapparatuur. Bovendien draagt de toenemende schaarste aan binnenlandse medewerkers bij aan de expansie van het bedrijf. Ook als gevolg van de wereldwijde uitbraak van COVID-19 en de daaropvolgende implementatie van wijdverspreide lockdown-maatregelen, is er een opmerkelijke toename geweest in de vraag naar centrifugemoppen binnen de markt. Deze stijging in de vraag kan worden toegeschreven aan het toegenomen gebruik en de praktische bruikbaarheid van zwenkmoppen in verschillende omgevingen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10437

Spin Mops Market

Concurrentielandschap:

De belangrijkste spelers op de markt zijn 3M (VS), Freudenberg Group (Duitsland), C. Johnson & Son, Inc. (VS), Mopnado (VS), Bed Bath & Beyond Inc. (VS), BISSELL (VS), Addis Ltd. (VK), Procter & Gamble (VS), Mapa Spontex UK Ltd. (V.S.) (VK), Procter & Gamble (VS), Mapa Spontex UK Ltd. (VK), en TTK Prestigex (VS). (VK) en TTK Prestige Limited (India)

Marktsegmentatie:

Per producttype is de markt onderverdeeld in automatisch en halfautomatisch.

Naar eindgebruik is de markt onderverdeeld in residentieel en commercieel.

Naar distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/spin-mops-market-10437

Regionale analyse

In 2019 had de Noord-Amerikaanse regio een aanzienlijk aandeel in de wereldmarkt door de aanwezigheid van grote fabrikanten van centrifuges in de Verenigde Staten. In de Noord-Amerikaanse regio domineerden de Verenigde Staten de markt voor centrifuges, gevolgd door Canada en Mexico. De toenemende trend van doe-het-zelf (DIY) schoonmaak in huis heeft ook bijgedragen aan de groei van de industrie in dit gebied.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting zijn status als snelst groeiende markt behouden tijdens de gespecificeerde analyseperiode. De groei van de lokale markt kan worden toegeschreven aan de opkomst van belangrijke spelers en de oprichting van nieuwe bedrijven. Er wordt verwacht dat de markt een aanzienlijke groei zal vertonen tijdens de verwachte periode als gevolg van factoren zoals toenemende verstedelijking, meer besteedbaar inkomen en de groeiende duizendjarige bevolking.

Gerelateerde rapporten:

Detergent Alcohol Market Research Report Information by Source (Natural and Synthetic), Application (Domestic & Industrial Cleaning, Cosmetics & Personal Care, Pharmaceutical, Wastewater Treatment, Plasticizer and others) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Latin America and the Middle East & Africa) – Forecast till 2030

Laundry Detergent Pods Market Research Report Informatie per type (gels, vloeistoffen en poeder), per toepassing (residentieel en commercieel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportVaatwasmiddelen Marktinformatie Per Type (Vloeistoffen, Poeder, Cake en Andere), Per Distributiekanaal (Winkelbasis {Supermarkten & Hypermarkten, Buurtwinkels en Andere} en Niet-Winkelbasis), Per Eindgebruiker (Commercieel, Residentieel en Institutioneel) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Spin Mops Market,Spin Mops Market Size,Spin Mops Market Share,Spin Mops Market Trends,Spin Mops Market Overview,Spin Mops Market Insights,Spin Mops Market Outlook,Spin Mops Market Analysis,Spin Mops Market Growth,Spin Mops Market Research,Spin Mops Market Report