header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cloudcomputing in de gezondheidszorg zal groeien met een CAGR van 18,30% tot 2032

Nov 15, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht:

In 2022 werd de wereldwijde markt voor cloud computing in de gezondheidszorg geschat op 39,1 miljard dollar. De markt voor cloud computing in de gezondheidszorg zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,30% tussen 2023 en 2032, van USD 46,2 miljard in 2023 tot USD 177,4 miljard. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn gegevensbeheer en -opslag, gegevensbeveiliging en -naleving, kostenverlaging, interoperabiliteit, telegezondheidszorg en monitoring op afstand.

Traditionele gegevensopslag vereist aanzienlijke uitgaven vooraf voor IT-professionals, datacenters en fysieke servers voor onderhoud en upgrades. Aan de andere kant kunnen bedrijven in de gezondheidszorg overstappen van kapitaalintensieve uitgaven naar voorspelbare operationele kosten met het pay-as-you-go cloud computing-model.

Cloudproviders investeren agressief in gegevensversleuteling, toegangscontroles en geavanceerde beveiligingsmaatregelen om patiëntgegevens te beschermen. Ze bieden ook controletrajecten en nalevingscertificeringen, die het naleven van regelgevingsnormen vergemakkelijken. Organisaties in de gezondheidszorg die hun gegevens toevertrouwen aan gerenommeerde cloudproviders kunnen hun beveiligingspositie versterken en garanderen dat ze zich houden aan de complexe regelgeving voor de gezondheidszorg. Hierdoor wordt de omzet van de markt voor cloud computing in de gezondheidszorg gestimuleerd.

Download gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12226

Belangrijke spelers op de markt van cloud computing in de gezondheidszorg, waaronder

  • Amazon Web Services, Inc. (VS),
  • Microsoft Corporation (VS),
  • International Business Machines Corporation (VS),
  • Inc. (VS),
  • CareCloud, Inc. (VS),
  • Siemens Healthineers AG (Duitsland),
  • eClinicalWorks (VS),
  • Koninklijke Philips N.V. (Nederland),
  • Allscripts Healthcare Solutions, Inc. (VS)

Omvang van de markt:

Rapport Kenmerken

Details

Marktomvang 2023

USD 46,2 miljard

Marktgrootte 2032

177,4 miljard dollar

Samengestelde jaarlijkse groeivoet (CAGR)

18.30% (2023-2032)

Marktvoorspellingsperiode

2023-2032

Koop dit hoogwaardige rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12226

Sectorinzichten

Oplossingen voor betalers en aanbieders in de gezondheidszorg zijn opgenomen in de wereldwijde marktsegmentatie voor cloud computing in de gezondheidszorg op basis van goederen. De markt werd in 2022 geleid door het segment oplossingen voor zorgverleners.

Diensten en software zijn opgenomen in de wereldwijde marktsegmentatie voor cloud computing in de gezondheidszorg op basis van componenten. In 2022 werd de markt gedomineerd door de dienstensector.

Op basis van het implementatiemodel is de wereldwijde markt voor cloud computing in de gezondheidszorg onderverdeeld in drie segmenten: publieke, hybride en private clouds. In 2022 werd de markt gedomineerd door het publieke cloudsegment.

Pay-as-you-go en spotprijzen maken deel uit van de wereldwijde marktsegmentatie voor cloud computing in de gezondheidszorg op basis van prijsmodel. In 2022 werd de markt gedomineerd door de pay-as-you-go-categorie.

Op basis van servicemodel is de wereldwijde markt voor cloud computing in de gezondheidszorg onderverdeeld in drie categorieën: infrastructuur, platform en software-as-a-service. In 2022 was de software-as-a-service-sector marktleider.

Betalers en aanbieders in de gezondheidszorg zijn opgenomen in de segmentatie van eindgebruikers van de wereldwijde markt voor cloud computing in de gezondheidszorg. In 2022 waren zorgverleners de categorie met de meeste inkomsten.

Ga naar het volledige rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-computing-in-healthcare-market-12226

Regionale analyse:

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. In 2022 was de markt voor cloud computing in de gezondheidszorg in Noord-Amerika goed voor 45,80% van de markt. Cloudcomputing wordt niet op grote schaal toegepast in de gezondheidszorg in Noord-Amerika, met name in de Verenigde Staten, vanwege het strenge wettelijke kader. Zorgaanbieders moeten zich houden aan de HIPAA-regels (Health Insurance Portability and Accountability Act). Noord-Amerikaanse cloudaanbieders investeren zwaar in compliance-maatregelen zoals encryptie en veilige gegevensopslag om aan deze strenge regelgeving te voldoen. Daarnaast had de Amerikaanse markt voor cloud computing in de gezondheidszorg het grootste marktaandeel, terwijl de snelst groeiende markt voor cloud computing in de gezondheidszorg in Noord-Amerika Canada was.

Gerelateerde artikelen:

Data-as-a-Service (DaaS) marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2030

Kernrapport over de HR-softwaremarkt – Wereldwijde prognose 2030

E-Governance markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2032

Onderzoeksrapport Identiteitsverificatie Markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Computing in Healthcare Market,Cloud Computing in Healthcare Market Size,Cloud Computing in Healthcare Market Share,Cloud Computing in Healthcare Market Demand,Cloud Computing in Healthcare Market Growth,Cloud Computing in Healthcare Market Analysis