header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cloudinfrastructuurdiensten zal tegen 2032 groeien met een CAGR van 17,63% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 15, 2023 1:00 AM ET

Market Research Future Insights:

De omvang van demarkt voor cloudinfrastructuurdiensten werd in 2022 geschat op 103,5 miljard dollar. De markt voor cloudinfrastructuurdiensten zal naar verwachting groeien van 121,74705 miljard dollar in 2023 tot 446,275 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,63% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De markt voor cloudinfrastructuurdiensten omvat cloudgebaseerde infrastructuurdiensten zoals computermiddelen, opslag en netwerken, geleverd door externe leveranciers via het internet. Deze diensten stellen bedrijven en organisaties in staat om IT-infrastructuur te gebruiken op basis van een flexibel pay-as-you-go-model, waardoor de behoefte aan kapitaalinvesteringen vooraf vermindert en de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van en het toezicht op hun eigen IT-systemen afneemt.

De dynamiek van de markt voor cloudinfrastructuurdiensten is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-pandemie. De wereldwijde crisis heeft de adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen en diensten versneld, vooral omdat bedrijven en organisaties zijn overgestapt op werken op afstand en online operaties. De toegenomen behoefte aan veilige en betrouwbare cloudinfrastructuur om werken op afstand, e-commerce en online samenwerking mogelijk te maken, heeft de vraag naar cloudinfrastructuurdiensten doen toenemen.

Klik hier voor het Premium-rapport

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Microsoft Corporation (VS)
  • Fujitsu Limited (Japan)
  • SaaS
  • International Business Machines Corporation (VS)
  • PaaS
  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • VMware Inc. (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Google Inc. (VS)
  • Hewlett-Packard Enterprise (VS)

Omvang van het rapport – Cloud Infrastructure Services Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

446,275 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

17.63%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde markt voor cloudinfrastructuurdiensten is onderverdeeld in diensten, implementaties en verticale segmenten.

Gebaseerd op diensten: laaS, PaaS en SaaS

Op basis van implementatie: Publiek, Privaat en Hybride

Gebaseerd op sectoren: BFSI, Productie, Detailhandel, Energie, Logistiek, Onderzoek en Ontwikkeling

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (102 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Cloud Infrastructure Services Market – https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-infrastructure-services-market-1599

Regionale analyse:

Noord-Amerika is de grootste markt voor cloudinfrastructuurdiensten, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De markt in Noord-Amerika wordt gedreven door factoren zoals de aanwezigheid van een groot aantal aanbieders van cloudinfrastructuurdiensten, de hoge adoptie van cloudcomputing en de groeiende trend van digitale transformatie in verschillende sectoren.

De Azië-Pacific markt zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode, gedreven door factoren zoals de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen door KMO’s, de stijgende vraag naar digitale diensten en de groeiende investeringen in cloud-infrastructuur door overheden en ondernemingen.

Gerelateerde rapporten:

5g mm-Wave Technology Market – De 5g mm-wave technologiemarkt zal naar verwachting 8,7946 miljard USD groeien tegen 2032, met een CAGR van 15,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Laserrookdetector-markt – De markt voor laserrookdetectoren zal tegen 2030 naar verwachting USD 5,25 miljard bereiken, met een groei van 7,65% tijdens de prognoseperiode.

Virtual Private Cloud-markt – Er wordt voorspeld dat de marktgroei van de Virtual Private Cloud-markt zal toenemen met USD 95 miljard tegen het jaar 2030. De wereldwijde markt zal naar verwachting een CAGR van ongeveer 24% halen voor het voorspelde jaar 2021 tot 2030.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Cloud Infrastructure Services Market,Cloud Infrastructure Services Market Share,Cloud Infrastructure Services Market Trends,Cloud Infrastructure Services Market Insights,Cloud Infrastructure Services Market Growth,Cloud Infrastructure Services Market Size,Cloud Infrastructure Services Market Forecast,Cloud Infrastructure Services Market Analysis