header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor diepvriesdesserts neemt wereldwijd toe | The Hain Celestial Group, Halo Top Creamery, General Mills Inc.

Nov 15, 2023 12:28 PM ET

Overzicht van de markt voor diepvriesdesserts:

MRFR schat dat de markt voor diepvriesdesserts in de prognoseperiode van 2023 tot 2030 waarschijnlijk 178,74 miljard USD waard zal zijn met een CAGR van 5,82%. De markt wordt gewaardeerd op 120,3 miljard USD in 2022 en 127,30 miljard USD in 2023. Deze groei van de markt wordt toegeschreven aan de stijgende vraag naar diepvriesdesserts in combinatie met de beschikbaarheid en variëteit van de desserts.

Het toegenomen besteedbare inkomen van de middenklasse is een van de belangrijkste factoren die de groei van de wereldwijde markt voor diepvriesdesserts stimuleren. Daarnaast proberen de belangrijkste spelers in de sector hun producten te diversifiëren met verschillende soorten producten, waardoor de groei van de markt de komende jaren verder toeneemt. Door het stijgende gezondheidsbewustzijn is er echter minder vraag naar verschillende diepvriesdesserts, maar er is meer vraag naar premium ijs met exotische smaken, wat de groei van de markt stimuleert.

De populariteit van snacks in kleine porties neemt toe, waardoor het gebruik van ijs van hoge kwaliteit toeneemt, vooral tijdens evenementen en bijeenkomsten. Op dergelijke evenementen wordt ijs als dessert geserveerd. Het stijgende aantal openbare evenementen stimuleert de vraag naar diepvriesdesserts, wat leidt tot groei van de markt. Bovendien stimuleert de stijgende trend om zoetigheden cadeau te geven op feestjes en bij verschillende gelegenheden de markt voor diepvriesdesserts.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1520

Segmentaties:

Op basis van producttype is de markt voor diepvriesdesserts onderverdeeld in ijs, gebak, yoghurt en andere. Hiervan heeft het ijssegment het grootste aandeel in 2022 en zal het naar verwachting dominant blijven tijdens de prognoseperiode.

De marktsegmentatie voor diepvriesdesserts is onderverdeeld in twee categorieën: conventioneel en suikervrij. In 2022 werd de markt gedomineerd door het conventionele segment.

De marktgegevens voor diepvriesdesserts zijn onderverdeeld in winkelgebaseerde en niet-winkelgebaseerde segmenten op basis van de distributiekanalen. In 2022 werd de markt gedomineerd door de winkelcategorie.

Het rapport biedt inzicht in de markt per regio voor de volgende gebieden: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld. De markt voor diepvriesdesserts in Azië-Pacific, die in 2022 werd gewaardeerd op 55,1 miljard dollar, zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijk jaarlijks groeipercentage in de loop van het onderzoek. De groeiende behoefte aan voedzame, vetarme voedingsmiddelen die consumenten verleiden om er meer geld aan uit te geven, zal van de Aziatische sector van diepvriesdesserts een groot succes maken.

De markt voor diepvriesdesserts in deze regio wordt voornamelijk gedreven door een enorme bevolking, een aanzienlijke jonge bevolking, stijgende besteedbare inkomens en veranderende eetgewoonten. Bovendien voegen ijsproducenten natuurlijke bestanddelen toe aan hun producten als reactie op de toegenomen vraag van klanten naar deze bestanddelen. Daarnaast had de markt voor diepvriesdesserts in China het grootste marktaandeel, terwijl de markt voor diepvriesdesserts in India de snelste groei kende in de regio Azië-Stille Oceaan.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt van diepvriesdesserts zijn: The Hain Celestial Group (VS),Halo Top Creamery (VS),General Mills Inc. (VS),Unilever (VK),Nestlé SA (Zwitserland),Kellogg Company (VS),DD IP Holder LLC (VS),Conagra Brands Inc. (VS),London Dairy Co. Ltd (VK),Danone SA (Frankrijk),Dairy Queen (VS),Ferrero (Luxemburg),Daiya Foods Inc (Canada),Archer Daniels Midland Company (VS),Nestlé S.A. (Zwitserland),Arla Foods amba (Denemarken),Unilever (VK).

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/frozen-dessert-market-1520

Regionale analyse:

Per regio biedt het onderzoek inzicht in de markt van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De Aziatisch-Pacifische markt voor diepvriesdesserts was in 2022 goed voor 55,1 miljard USD en zal naar verwachting een opmerkelijke CAGR-groei vertonen tijdens de onderzoeksperiode. De Aziatische markt voor diepvriesdesserts is voorbestemd om een enorm succes te worden vanwege de stijgende vraag naar vetarme, gezonde voedingsmiddelen die consumenten aanmoedigen om meer geld uit te geven aan deze artikelen. De belangrijkste drijfveren voor de markt voor diepvriesdesserts in deze regio zijn een grote bevolking, een aanzienlijke jonge generatie, stijgende besteedbare inkomens en veranderende eetpatronen. Daarnaast spelen ijsfabrikanten in op de groeiende vraag van consumenten naar natuurlijke ingrediënten door deze in hun producten te verwerken. Bovendien had de markt voor diepvriesdesserts in China het grootste marktaandeel en was de markt voor diepvriesdesserts in India de snelst groeiende markt in de regio Azië-Stille Oceaan.

Gerelateerde rapporten:

Non-Dairy Frozen Desserts Market Research Report Information ByCategory (Lactose-Free and Conventional), By Type (Custard & Puddings, Ice-Creams, Cakes & Pastries, Yogurt, and Others), By Distribution Channel (Store-Based, and Non-Store-Based) and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest Of The World) -Market Forecast until 2030.

OnderzoeksrapportZuiveldesserts Marktinformatie per Type (IJs, Yoghurt, Custards, en Anderen), Distributiekanaal [Winkelbasis (Supermarkten & Hypermarkten, Buurtwinkels, en Anderen) en Niet-Winkelbasis], en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en RoW)-Voorspelling tot 2030

Guilt-Free Desserts Market Research Report Information per Product Type (Cake & Gebak, Pudding, IJs, Yoghurt, Anderen), per Distributiekanaal (Food Retail – Supermarkten & Hyper markten, Speciaalzaken, Gemakswinkels, Online, en Anderen & Food Service), per Regio – Forecast tot 2028

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Frozen Desserts Market,Frozen Desserts Market Size,Frozen Desserts Market Share,Frozen Desserts Market Trends,Frozen Desserts Market Research,Frozen Desserts Market Report,Frozen Desserts Market Overview,Frozen Desserts Market Analysis,Frozen Desserts Market Outlook,Frozen Desserts Market Insights