header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor medische lasers zal tegen 2032 16,5 miljard dollar waard zijn met een CAGR van 13,50% Rapport van Market Research Future

Nov 15, 2023 4:28 PM ET

Onderzoeksrapport Medische Lasers Markt Informatie Per Type (Chirurgische Lasers, Tandheelkundige Lasers, Esthetische Lasers en Andere), Per Product (Lasersystemen en Verbruiksartikelen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Gespecialiseerde Klinieken) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor medische lasers van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 13,50% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 16,5 miljard vertegenwoordigen.

Medische lasers gebruiken een laserstraal die zorgvuldig wordt gericht om weefsel te genezen of te verwijderen. Een sterke lichtstraal wordt gebruikt bij lasertherapie, een medische procedure, om weefsel te verbranden, te snijden of te vernietigen. Lichtversterking door gestimuleerde stralingsemissie wordt LASER genoemd. Er zijn talloze medische toepassingen voor lasers. Oogheelkunde en dermatologie waren de gebieden waarin lasers voor het eerst in de geneeskunde werden gebruikt. Medische lasers zijn een krachtige, niet-invasieve lichtbron die weefsel kunnen behandelen en een snelle genezing zonder littekens kunnen bevorderen. Enkele factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn de groeiende behoefte aan niet-invasieve therapieën en de noodzaak om veel kwalen aan te pakken. Toepassingen waarvoor ze worden gebruikt zijn onder andere gynaecologie, dermatologie en oogheelkunde.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11203

Bovendien worden deze lasers gebruikt voor verschillende medische ingrepen, zoals algemene chirurgie, tandheelkunde, refractieve oogchirurgie en cosmetische chirurgie. Als gevolg hiervan groeit de markt voor medische lasers door de groeiende behoefte aan niet-invasieve chirurgische procedures. Bovendien behoren urologie, dermatologie, oogheelkunde en cardiologie tot de gebieden waar lasers vaak worden gebruikt. Vandaar de groeiende behoefte aan minimaal invasieve procedures. De fabrikanten ontwikkelen geavanceerde lasertechnologieën om hoogwaardige therapie te kunnen bieden. Bovendien wordt verwacht dat de komst van femtosecond lasers voor de chirurgische correctie van refractieve afwijkingen de marktexpansie tijdens de verwachte periode zal stimuleren. Bovendien zijn de kosten van medische lasers gedaald door de miniaturisatie van het apparaat en technologische ontwikkelingen.

Als gevolg hiervan zijn de klinische toepassingen van lasers aanzienlijk uitgebreid dankzij technische verbeteringen, die naar verwachting de wereldwijde marktexpansie zullen stimuleren. Een alarmerende toename van verschillende chronische ziekten en het toenemende gebruik van medische lasers voor cosmetische ingrepen zijn de belangrijkste factoren die de wereldwijde ontwikkeling van de markt voor medische lasers zullen stimuleren.

Segmentatie

Chirurgische, tandheelkundige, esthetische en andere lasers maken deel uit van de marktsegmentatie van medische lasers op basis van type. Lasersystemen en verbruiksartikelen maken deel uit van de productgebaseerde marktsegmentatie voor medische lasers.

De eindgebruikerssegmentatie van de medische lasermarkt omvat gespecialiseerde klinieken en ziekenhuizen.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: El.En. S.p.A., Lumenis Ltd., BIOLASE, Inc., Lumibird Medical, Candela Corporation, Sisram Medical Ltd., IRIDEX Corporation, Topcon Corporation, Cynosure Inc.

Regionale analyse

Noord-Amerika is de marktleider voor medische lasers vanwege het geavanceerde gezondheidszorgsysteem, de hoge uitgaven voor gezondheidszorg en de sterke focus op technologische innovatie. De dominante positie van Noord-Amerika in de markt voor medische lasers wordt verder versterkt door meerdere topproducenten van medische lasers, onderzoekscentra en een omvangrijk patiëntenbestand dat op zoek is naar geavanceerde medische behandelingen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over medische lasers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-lasers-market-11203

Het op een na grootste marktaandeel in Europa is in handen van de medische laserindustrie, die wordt gedreven door het toenemende gebruik van geavanceerde medische technologieën, waaronder lasersystemen, in zorginstellingen en een groeiende focus op minimaal invasieve procedures in een reeks medische specialismen, waardoor de behoefte aan precisielasertechnologie toeneemt. Vanwege de grote bevolkingsomvang, de ruime financiële middelen en de toegenomen kennis van patiënten over de voordelen van het gebruik van medische lasers in plaats van invasieve chirurgie, zal Azië-Pacific tijdens de projectieperiode naar verwachting het snelst groeien.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor injecteerbare medicijndoseringen per apparaat (conventionele injectieapparaten, zelfinjectieapparaten), per therapeutische toepassing (auto-immuunziekten, hormonale aandoeningen en kanker), per gebruikspatroon (curatief patroon, immunisatie), per toedieningsplaats (intramusculair, subcutaan, intradermaal) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapportmedische holografie marktinformatie per product (holografische displays, holografische microscopen, holografische afdrukken, holografische software en holoscopen), toepassing [medische beeldvorming (oogheelkunde, tandheelkunde, urologie, orthopedie), medisch onderwijs en biomedisch onderzoek], eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, academische medische centra, onderzoekslaboratoria en farmaceutische en biotechnologische bedrijven) – voorspelling tot 2030

Radiotherapy Market Research Report Information per type (systematische bestralingstherapie, inwendige bestralingstherapie, externe bestralingstherapie), toepassing (huid- en lipkanker, hoofd-halskanker, borstkanker, prostaatkanker, baarmoederhalskanker, longkanker, wervelkolomkanker, andere), apparatuur (behandelingsplanningsystemen, bestralingstherapiesimulatoren, lineaire versnellers), eindgebruikers (onafhankelijke radiotherapiecentra, ziekenhuizen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Capnography Market Research Report Information Per Type (Capnograaf en Wegwerp), Per Apparaat (Handheld en Andere), Per Toepassing (Procedurele Sedatie, Kritische Zorg, en Andere), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken, en Andere), En Per Regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportendoscopie-apparaten Marktinformatie per type (starre endoscopen, flexibele endoscopen, chirurgische endoscopen, capsule-endoscopen en endoscopen met robotondersteuning), per therapie (colonoscopie, artroscopie, gastroscopie, laparoscopie, sigmoïdoscopie en urinoscopie), Op Behandelings& Procedure (Lagere gastro-intestinale aandoeningen, Gewrichts- en orthopedische aandoeningen, Long- en luchtwegaandoeningen, Bovenste gastro-intestinale aandoeningen, Abdominale en Gynaecologische), Op Toepassing (Artroscopie, Gastro-intestinale endoscopie, Obstetrische/gynaecologische endoscopie,

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Lasers Market,Medical Lasers Market Size,Medical Lasers Market Share,Medical Lasers Market Trends,Medical Lasers Market Growth