header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vluchtgegevensmonitoring zal tegen 2030 USD 2,9 miljard waard zijn, met een CAGR van 9,2% van 2020 tot 2030

Nov 15, 2023 4:00 PM ET

Overzicht van de markt voor vluchtgegevensmonitoring

De markt voor vluchtgegevensmonitoring zal waarschijnlijk een voortdurende groei van de inkomsten laten zien. Het toenemende aantal commerciële vliegtuigen wereldwijd zal de groei van de markt voor vluchtgegevensbewaking stimuleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor vluchtgegevensmonitoring tegen 2030 naar verwachting USD 2,9 miljard zal bedragen, met een CAGR van 9,2% tijdens de beoordelingsperiode (2020-2030).

Door de implementatie van vluchtgegevensmonitoring kunnen luchtvaartmaatschappijen hun prestaties verbeteren, hun inkomsten & verhogen en kosten besparen. Flight data monitoring-oplossingen worden wereldwijd door een groeiend aantal luchtvaartmaatschappijen gebruikt omdat deze systemen hen helpen de kosten te verlagen, de onderhoudsprestaties te & verbeteren en de winstgevendheid & te verhogen.

Toepassingen van deze systemen in de luchtvaartsector helpen ook bij risicobeheer, voorraadbeheer, klantanalyse, inkomstenbeheer en brandstofbeheer. Flight data monitoring stelt luchtvaartmaatschappijen ook in staat om de operationele inkomsten te maximaliseren door bedrijven te helpen bij het creëren van een analytisch antwoord op de behoeften van de klant. De toenemende toepassing van vluchtgegevenscontrole in de luchtvaartsector zal de groei van de markt stimuleren.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10158

Belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de markt voor vluchtgegevenscontrole zijn Metro Aviation (VS), Hi-Fly Marketing (Zuid-Afrika), French Flight Safety (Frankrijk), Helinalysis (VK), FlightSafety International (VS), Aerobytes Ltd. (VK), Aerosight (Bulgarije), NeST Aerospace Pvt. (VK), Aerosight (Bulgarije), NeST Aerospace Pvt. Ltd. (India), AeroVision Marketing (Zuid-Afrika), AeroVision Pvt. (India), AeroVision International (VS) en ERGOSS LOGICIELS (Frankrijk), onder andere.

Wereldwijde vluchtgegevensmonitoringmarkt – Concurrentielandschap

De markt omvat Tier 1- en Tier 2-spelers met diverse productportfolio’s en een wereldwijd bereik. Marktspelers concentreren zich op het ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen, tools en adviesdiensten die luchtvaartmaatschappijen kunnen helpen inzichten te verkrijgen uit operationele gegevens die kunnen worden gebruikt om de productiviteit te verhogen, middelen effectiever toe te wijzen en kosten te verlagen. Om klanten verder te helpen hun eisen en doelen te bereiken, bieden bedrijven digitale oplossingen, adviesdiensten en self-service analytics.

Flight Data Monitoring markt – segmenten

Het marktrapport is onderverdeeld in oplossingen, componenten, eindgebruikers en regio’s. Het segment oplossingen is onderverdeeld in on-board en on-ground. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in vlootexploitanten, drone-exploitanten, FDM-dienstverleners en onderzoeksbureaus. Het componentensegment is onderverdeeld in FDM-diensten, software en systemen. Per regio is de markt voor vluchtgegevensmonitoring onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, MEA en de rest van de wereld.

Vluchtgegevenscontrole markt – Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert wereldwijd het aandeel in de markt voor vluchtgegevenscontrole. De stijging van het aantal leveringen van nieuwe vliegtuigen aan luchtvaartmaatschappijen en strijdkrachten van grote landen ondersteunt de inkomsten van de markt voor vluchtgegevenscontrole. Daarnaast genereert de groeiende vliegtuigvloot in deze regio de vraag op de markt voor vluchtgegevenscontrole. Japan, India, China en Zuid-Korea leiden de markt voor oplossingen voor vluchtgegevenscontrole.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flight-data-monitoring-market-10158

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

Jun.15, 2023 — Air Maestro, een toonaangevende leverancier van veiligheidsbeheersystemen & en trainingsoplossingen, kondigde aan dat het gaat fuseren met Spidertracks, een bedrijf dat vluchtgegevens monitort en vliegtuigen volgt, om de twee bedrijven te versterken en één front te vormen in het verbeteren van de veiligheid & en operationele efficiëntie in de luchtvaartmarkt. De gefuseerde bedrijven zullen werken aan de ontwikkeling van een verenigd softwareplatform dat in staat is de sterke punten van het aanbod van elk bedrijf te benutten en het dienstenpakket voor klanten uit te breiden.

Gerelateerde rapporten

Aircraft Line Maintenance Market Research Report Information per dienst (vervanging van onderdelen & rigging dienst, motor & APU dienst, lijnstation setup & beheersdienst, defecten verhelpen en Aircraft on Ground (AOG) dienst), type (transitcontroles en routinecontroles), technologie (traditioneel lijnonderhoud en digitaal lijnonderhoud), toepassing (commerciële luchtvaart, militaire luchtvaart en zakelijke en algemene luchtvaart) en regio – prognose tot 2030

Commercial Aircraft Cabin Interior Market Research Report Informatie per producttype (stoelen, verlichting, ramen, kombuis, in-flight entertainment en toilet), per type vliegtuig (wide body en narrow body), per uitvoering (line fit en retro fit) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Commercial Aircraft Windows and Windshield Market Research Report Informatie per type vliegtuig (Wide Body Aircraft en Narrow Body Aircraft), per type materiaal (glas en polycarbonaat), per toepassing (OEM en aftermarket) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global Flight Data Monitoring Market,Flight Data Monitoring Market Overview,Flight Data Monitoring Industry,Flight Data Monitoring Industry Report,Flight Data Monitoring Market Research,Flight Data Monitoring Market Growth,Flight Data Monitoring Industry Analysis