header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Diepvriespizza markt: Een zinderende groei met een indrukwekkende CAGR van 11,90% en een verwachte USD-trend van 18,67 miljard tegen 2030

Nov 15, 2023 2:00 PM ET

Overzicht diepvriespizza markt

In 2022 werd de waarde van de markt voor diepvriespizza’s geschat op USD 8,50 miljard. Op basis van prognoses zal de markt voor diepvriespizza’s naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,90% van USD 9,51 miljard in 2023 tot USD 18,67 miljard in 2030. De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren zijn gemak, betaalbaarheid, comfort, innovatie, snackpatronen, internetverkoop en gezondheids- en welzijnsaspecten.

Voor gezinnen en drukke individuen die geen tijd of energie hebben om zelf maaltijden te bereiden, is diepvriespizza een handige en snelle optie voor het avondeten. Klanten kunnen binnen enkele minuten een maaltijd bereiden door een diepvriespizza in de oven te stoppen. Kosteneffectiviteit is een ander aspect dat de markt voor diepvriespizza’s stimuleert.

Diepvriespizza kopen is vaak goedkoper dan een afhaalmaaltijd of uit eten gaan. Daarom is het een aantrekkelijke keuze voor klanten die willen besparen op hun voedselrekening.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4705

Hoewel diepvriespizza misschien niet de gezondste voedselkeuze is, beginnen sommige bedrijven gezondere alternatieven te bieden voor de klassieke diepvriespizza. Dit omvat keuzes met meer volkoren granen, minder vet en minder natrium. Klanten die gezonder willen eten, maar toch het gemak van diepvriespizza willen, zullen deze gezondere opties interessant vinden. Bovendien beginnen klanten die op zoek zijn naar gezonde vervangers voor gewone pizza steeds meer de voorkeur te geven aan glutenvrije pizza. Het groeiende publieke bewustzijn over coeliakie en glutenintolerantie is een andere factor die dit stimuleert.

Een onderzoek van het National Institutes of Health schat dat 1 op de 141 Amerikanen lijdt aan coeliakie, en nog veel meer Amerikanen kunnen een glutengevoeligheid hebben die geen verband houdt met de aandoening. Er zal waarschijnlijk altijd behoefte zijn aan glutenvrije pizza’s naarmate meer mensen zich bewust worden van deze ziekten en overstappen op een glutenvrij dieet.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven op de markt van diepvriespizza’s zijn Nestlé S.A. (Zwitserland)McCain Foods Limited (Canada)Dr. Oetker GmbH (Duitsland)Daiya Foods Inc. (Canada)Palermo Villa Inc. (VS)The Simply Good Foods Company (VS)California Pizza Kitchen Inc. (VS)General Mills Inc.(VS)Hansen Foods LLC(VS)Conagra Brands Inc.(VS)

Gesegmenteerd inzicht

Dunne korst, pan, belegde korst en andere variëteiten zijn opgenomen in de segmentatie van de diepvriespizzamarkt op basis van crushtype. In 2022 had de categorie met de dunne korst het leeuwendeel van de markt in handen.

Er zijn twee categorieën in de segmentatie van de diepvriespizzamarkt: conventioneel en glutenvrij. In 2022 werd de markt aangevoerd door de glutenvrije categorie.

Er zijn drie formaten diepvriespizza’s in de marktsegmentatie: standaard, medium en groot. In 2022 werd de markt aangevoerd door de medium categorie.

gemakswinkels, speciaalzaken en supermarkten & hypermarkten zijn opgenomen in de marktsegmentatie van diepvriespizza’s op basis van het distributiekanaal. In 2022 werd de markt aangevoerd door de glutenvrije categorie.

Volledig verslag @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/frozen-pizza-market-4705

Regionaal inzicht

Het rapport biedt marktinzichten voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld per regio. De markt voor diepvriespizza’s in Europa werd gewaardeerd op USD 3,89 miljard in 2022 en zal naar verwachting stijgen met een aanzienlijke CAGR in de loop van het onderzoek. De prijs en het gebruiksgemak van diepvriespizza’s, die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en smaken, stimuleren de markt in Europa. Bovendien geven Europese klanten de voorkeur aan pizza’s met traditioneel beleg zoals tomaat, mozzarella en basilicum.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport over de markt voor afgewerkte bak- en braadolie Informatie per bron (voedingsmiddelenproducenten, horeca, huishoudens en anderen), toepassing (biodiesel, oleochemische producten, diervoeder en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportBevroren Verwerkt Vlees Marktinformatie per Type (Varkensvlees, Rundvlees, Kip, en anderen), Proces (Gerookt en Gerookt), Distributiekanaal [Winkelbasis (Supermarkten & Hypermarkten, Buurtwinkels, en anderen) en Niet-Winkelbasis], en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Frozen Pizza Market Size,Frozen Pizza Market Share,Frozen Pizza Market Type,Frozen Pizza Market Application,Frozen Pizza Market Region,Frozen Pizza Market Research,Frozen Pizza Industry