header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Honingmarkt: Het verkennen van het zoete succes door een uitgebreide analyse van topspelers met een CAGR van 6,85% en een USD van 17,80 miljard tegen 2030

Nov 15, 2023 2:00 PM ET

Overzicht honingmarkt

In 2021 werd de waarde van de honingmarkt geschat op USD 10,5 miljard. Volgens projecties zou de honingmarktindustrie groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,85% van USD 11,2 miljard in 2022 tot USD 17,80 miljard in 2030. De toenemende toepassing van honing in medicinale en cosmetische producten is de belangrijkste factor die de groei van de markt stimuleert.

Kunstmatige zoetstoffen verhogen het risico op tandbederf, hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, obesitas en hart- en vaatziekten. De ontwikkeling ervan is ook verantwoordelijk voor diabetes type 2, het metabool syndroom en tal van kankers en tumoren. Echte honing is echter rijk aan antioxidanten die een grote invloed hebben op de menselijke gezondheid en heeft een lagere glycemische index (GI), wat betekent dat het de bloedsuikerspiegel niet onmiddellijk verhoogt. Ze hebben verschillende voordelen voor de gezondheid en zijn aanwezig in functionele voedingsmiddelen, cosmetica en andere producten. Het is een onvervalste, ongefilterde en ongepasteuriseerde zoetstof die bijen maken van bloemennectar. Het wordt zeer gewaardeerd om zijn uitzonderlijke nutritionele en therapeutische kwaliteiten. De laatste trends in de voedselconsumptie laten zien dat consumenten zich steeds meer zorgen maken over het eten van voedingsmiddelen die de immuniteit verhogen, vooral in het licht van de snelle verspreiding van de pandemie.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen – Ontvang een gratis voorbeeldrapport om de waardevolle inzichten en gegevens te bekijken die wij bieden.

Productfabrikanten creëren echter opvallende debuten in een poging om meer klanten aan te trekken. In juli 2021 onthulde Dabur bijvoorbeeld een nieuw assortiment siropen en spreads met de naam honey-infused siropen. Zonder toegevoegde suikers is dit product een betere optie dan de algemeen verkrijgbare aardbeiensiropen en zoete chocolaatjes. Een groeiend gezondheidsbewustzijn stimuleert consumenten om minder witte suiker te gebruiken en meer natuurlijke zoetstoffen in te nemen. De lage kostprijs en lange houdbaarheid van het product zijn nog twee belangrijke factoren die de omzet van de honingmarkt positief beïnvloeden.

De belangrijkste bedrijven op de honingmarkt zijn

Dabur India Ltd.

Comvita Ltd.

Barkman Honing Llc

Bee Maid Honing Limited

Billy Bee Honing Producten

Inzicht in segmenten

De gegevens over het type honingmarkt zijn onderverdeeld in de categorieën luzerne, wilde bloemen, boekweit, acacia en klaver. In 2021 domineerde de boekweitcategorie de markt.

De honingmarkt is onderverdeeld in segmenten op basis van toepassing, farmaceutica, voedsel en drank, en persoonlijke verzorgingsproducten.

Op basis van de verpakking is de honingmarkt onderverdeeld in vier segmenten: fles, pot, tube en kuipje. Als het gaat om honing marktomzet in 2021, de fles categorie commandeerde het leeuwendeel.

Blader door het rapport – Ontdek de inhoud van het rapport, de secties en de belangrijkste inzichten door door de gedetailleerde informatie te bladeren.

Regionale analyse

Het rapport biedt marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld, uitgesplitst per regio. De markt voor honing in Azië-Pacific werd gewaardeerd op USD 4,6 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien met 43,90% CAGR in de loop van de studie als gevolg van de regio gevestigde concurrenten, robuuste productieniveaus, en een omvangrijke consumentenbasis die honing gebruikt voor het bakken, huidverzorging, medicijnen en andere huishoudelijke toepassingen. Fabrikanten in deze sector beginnen steeds meer belang te hechten aan verschillende strategieën voor bedrijfsgroei. Zo zei de bekende Indiase zuivelgigant Amul in september 2020 dat het zijn honingmerk zou lanceren en de nationale markt zou betreden.

Gerelateerde rapporten

Barbecuesaus Marktonderzoeksrapport Informatie Per Vorm (Vloeistof en Pasta), Per Smaak (Zoet, Zuur, Pikant en Andere), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapportnatuurlijke geuren informatie per bron (op basis van bloemen, fruit, kruiden, hout en andere), toepassing (fijne geuren, cosmetica, voedsel, drank, toiletartikelen, detergenten en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Honey Market,Honey Industry,Global Honey Market,Honey Market Share,Honey Market Research,Honey Market Analysis,Honey Market Size,Honey Market Outlook,Honey Market Forecast