header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uitbreiding Mayonaisemarkt naar USD 15,4 miljard in 2030 en inzicht in belangrijkste spelers| Paradise Food Ltd, Marina Foods Inc., Solo Foods

Nov 15, 2023 1:00 PM ET

Overzicht Mayonaisemarkt

De omvang van de mayonaisemarkt werd in 2022 geschat op USD 11,3 miljard. Volgens projecties zou de mayonaisemarkt met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,56% groeien van USD 11,8 miljard in 2023 tot USD 15,4 miljard in 2030. De twee belangrijkste factoren die de marktexpansie stimuleren, zijn het toenemende consumentenbewustzijn van gezonde voedingsingrediënten en de integratie van mayonaise in westerse/territoriale keukens.

Daarnaast groeit de markt door de groeiende vraag naar het product als gevolg van de vele gezondheidsvoordelen, zoals de aanwezigheid van vitamine E en omega-3, die helpen om het risico op hartaandoeningen te verminderen. Daarnaast groeit de markt door de introductie van ei-loze mayonaise, die veganistische ingrediënten zoals geroosterde aubergine, mosterd, limoen en knoflook vervangt door het eigeel. De lancering van nieuwe productlijnen met creatieve smaken zoals tandoori, kaas, knoflook, peper, munt en zure augurken stuwt het marktaandeel. De markt CAGR zal naar verwachting worden gedreven door een aantal andere factoren, waaronder de toegenomen koopkracht van de consument, de veranderende levensstijl, de toenemende westerse invloeden op culinaire tradities en de groeiende vraag naar kant-en-klare maaltijden.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4801

Net als bij regionale voedingsmiddelen is de uitbreiding van mayonaise in westerse landen een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt. De markt groeit als gevolg van veranderende dieetvoorkeuren en een toename in het gebruik van functionele voedingsmiddelen. Een andere factor die de expansie van de objectieve markt stimuleert, is het toenemende consumentenbewustzijn met betrekking tot hoogwaardige voedingsingrediënten. Verder wordt verwacht dat tijdens de verwachte periode de smaak, textuur en het assortiment aan smaken van eivrije mayonaise de groeiende populariteit zullen blijven stimuleren, wat de inkomsten van de markt zal stimuleren.

De belangrijkste bedrijven in de mayonaisemarkt zijn.

Unilever (V.K.)

Paradise Food Ltd (Verenigd Koninkrijk)

Marina Foods Inc (VS)

AR Brands (Zuid-Afrika)

Solo Foods (Zuid-Afrika)

Delicacy Foods (Cyprus)

ADM Antwerpen (België)

Segmentatie

Er zijn twee soorten mayonaisesaus geïdentificeerd door de marktsegmentatie op basis van type: eimayonaise en mayonaise zonder ei. De categorie met het grootste aandeel was eimayonaise.

Gewone mayonaise en mayonaise met een smaakje vormen de twee categorieën waarin de mayonaisemarkt is onderverdeeld op basis van categoriegroei.

De marktgegevens voor mayonaise zijn opgesplitst op basis van het soort verpakking. Er zijn drie categorieën opgenomen in de sectie met verpakkingstypes: flessen, zakjes en overige.

Op basis van het distributiekanaal is de mayonaisemarkt onderverdeeld in winkelkanalen en niet-winkelkanalen.

Regionale analyse

Het rapport biedt inzicht in de markt voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld per regio. Het grootste aandeel van de Europese mayonaisemarkt was ongeveer 45,80%. Dit komt doordat steeds meer landen veganisme omarmen als een manier van leven, waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje en Italië. Bovendien wordt verwacht dat het toenemende consumentenbewustzijn van de ethische, gezondheids- en milieu-implicaties van voeding de vraag naar veganistische spreads, dressings en sauzen in de nabije toekomst zal stimuleren. Eierloze mayonaisesaus wordt steeds populairder in zowel Noord-Amerika als Europa vanwege de groeiende trends in de vegetarische keuken en de vraag naar nieuwe, smaakversterkende voedingsproducten gemaakt van gewone ingrediënten.

Gerelateerde rapporten

Organic Vanilla Market Research Report Information Per Vorm (Bonen, Poeder, Vloeistof, Pasta en Andere), Per Toepassing (Voedingsmiddelen, Dranken, Persoonlijke Verzorging en Farmaceutische Producten) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport natuurlijke geuren informatie per bron (op basis van bloemen, fruit, kruiden, hout, en anderen), toepassing (fijne geuren, cosmetica, voedsel & dranken, toiletartikelen & detergenten, en anderen), en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld)- Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mayonnaise Market,Mayonnaise Market Forecast,Mayonnaise Market Growth,Mayonnaise Market Trends,Mayonnaise Market Size,Mayonnaise Market Segments,Mayonnaise Market Share