header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verhoog uw tijd: horlogemarkt op weg naar bloei met veranderende levensstijl, verwachte 4,45% CAGR van 2022 tot 2030

Nov 15, 2023 9:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomst Inzichten

Horloges zijn wereldwijd een van de populairste accessoires vanwege de enorme variëteit die beschikbaar is. Het assortiment horloges verschilt in functies, doel, trends en functionaliteit. De constante innovaties in polshorloges hebben ze functioneler gemaakt als accessoires. De COVID-19 pandemie heeft echter een negatieve invloed gehad op de horlogemarkt, waardoor de vraag en de verkoop met de dag afnemen. Om dit tegen te gaan, heeft de wereldwijde markt nieuwe technologieën en verkoopstrategieën aangenomen. Dit heeft geresulteerd in hogere verkoopcijfers.

Wat is de verwachte groei van de wereldwijde horlogemarkt in 2030?

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde horlogemarkt van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 4,45% laten zien en in 2030 een waarde van meer dan USD 73,56 miljard vertegenwoordigen.

Watch Market (1)

Regionale analyse

De Europese markt domineert de industrie met het grootste aandeel, omdat mensen in deze regio een hoge koopkracht hebben en zich meer bewust zijn van premium horlogemerken. De horlogemarkt in de landen van Azië en de Stille Oceaan heeft het op een na grootste aandeel als gevolg van de groeiende populariteit van luxe horloges en een toename van het bewustzijn onder mensen in deze regio. Andere landen zoals China, Japan, Hong Kong, Zuid-Korea en Australië dragen ook bij aan de groei van de markt. In de afgelopen periode heeft de toenemende populariteit van luxe horloges en horloges van superieure kwaliteit de groei van de sector gestimuleerd.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8027

Segmentatie van de markt

De wereldwijde horlogemarkt is gesegmenteerd in Type, Categorie, Eindgebruiker en Distributiekanaal.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in smartwatches, analoge horloges, digitale horloges, chronograafhorloges en overige. Verwacht wordt dat analoge horloges de markt zullen domineren naarmate smartwatches populairder worden vanwege hun verbazingwekkende functies zoals mobiele verbinding, uniek ontwerp, trackingfaciliteit en het bijhouden van hartslag en hartslag.

Op basis van categorie is de markt onderverdeeld in mechanische horloges en kwartshorloges. Het segment kwartshorloges zal naar verwachting de markt domineren vanwege de lage prijs en het eenvoudige onderhoud.

Op basis van distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelhorloges en niet-winkelhorloges. Verwacht wordt dat het segment zonder winkels tijdens de beoordelingsperiode met de hoogste CAGR zal groeien als gevolg van het toenemende aantal e-commercebedrijven en de groeiende belangstelling van consumenten voor het kopen van online producten.

Op basis van eindgebruiker is de markt onderverdeeld in mannen, vrouwen en uniseks. Het segment mannen zal naar verwachting de markt domineren vanwege de toenemende vraag naar horloges en accessoires.

Lees meer over het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/watch-market-8027

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Fossil Group, Inc. (VS), Titan Ltd. (India), LVMH Group (Frankrijk), Apple Inc. (India), LVMH Group (Frankrijk), Apple Inc. (VS), Financière Richemont SA (Zwitserland), Ralph Lauren Europe Sàrl (Zwitserland), Rolex SA (Zwitserland), Casio America, Inc. (VS), The Swatch Group Ltd. (Zwitserland), Patek Philippe Sa. (Zwitserland), Patek Philippe Sa. (Zwitserland).

Lees ons gerelateerd rapport –

Onderzoeksrapport Informatie overde Markt voor Persoonlijke Verzorgingsproducten voor Mannen per Producttype (Huidverzorging, Haarverzorging en Persoonlijke Verzorging) Categorie (Biologisch, Conventioneel) Distributiekanaal (Winkelbasis, Niet-Winkelbasis) per Regio – Prognose tot 2028

Onderzoeksrapport over demarkt voor antitranspiratie- en deodorantproducten Informatie per vorm (spray, roller, sticks en andere), distributiekanaal (winkelbasis [supermarkten en hypermarkten, buurtwinkels en andere] en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Watch Market,Watch Market Size,Watch Market Share,Watch Market Trends,Watch Market Research,Watch Market Report,Watch Market Growth,Watch Market Analysis