header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) markt zal 21,12 miljard dollar opleveren tegen 2032, met 21,12% CAGR van 2023 tot 2032

Nov 15, 2023 3:00 AM ET

Marktoverzicht:

Volgens de nieuwste studie van Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor gevirtualiseerde geëvolueerde pakketkern tegen 2023 naar verwachting een waarde bereiken van meer dan 3,5 miljard dollar, tegen 21,12 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 21,12%. Een gevirtualiseerde evolved packet core verwijst naar een raamwerk dat helpt bij de convergentie van spraak en data op 4G- en 5G-netwerken. De groei in de markt is voornamelijk toe te schrijven aan het potentieel van vEPC en de bevordering van hoogwaardige mobiele diensten hierdoor.

Belangrijkste spelers:

MRFR heeft veel belangrijke spelers in de gevirtualiseerde evolved packet core-markt geprofileerd, waaronder:

  • Nokia Corporation (Finland)
  • Ericsson AB (Zweden)
  • ZTE Corporation (China)
  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)
  • Huawei Technologies Co. Ltd (China)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Affirmed Networks (VS)
  • Cisco System Inc (VS)
  • Mitel Networks Corporation (VS)
  • Athonet S.R.L. (Italië)

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 21,12 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

21.12%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De gevirtualiseerde Evolved Packet Core (vEPC) markt is gesegmenteerd op basis van inzet, use case, component en eindgebruiker. In termen van componenten is de markt onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het segment oplossingen is verder onderverdeeld in serving gateway (S-GW), mobile management entity, packet data network gateway (PDN-GW), home subscriber server (HSS), policy en changing rules functions (PCRF).

Op basis van inzet wordt de gevirtualiseerde geëvolueerde packet core-markt onderverdeeld in on-premises en on-cloud. Een snelle verschuiving door netwerkproviders naar een cloudgebaseerde gevirtualiseerde EPC-oplossing om hun investeringen in netwerkinfrastructuur te verlagen en snellere implementatievoordelen te bieden, zal naar schatting het on-cloudsegment stimuleren.

Per use case is de markt onderverdeeld in breedband draadloze toegang (BWA), LTE & VoLTE, IoT & M2M, en MNO & MVNO. Het IoT & M2M segment zal naar verwachting USD 3,5 miljard opbrengen tegen het einde van 2023. Het IoT & M2M segment zal naar schatting ook het snelst groeiende segment zijn tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis van eindgebruiker is de vEPC-markt onderverdeeld in ondernemingen en telecomoperatoren. Het segment telecomoperatoren heeft een marktaandeel van 70,9%. Het zal naar verwachting dezelfde dominante positie behouden tijdens de prognoseperiode.

De wereldwijde gevirtualiseerde Evolved Packet Core-markt is geografisch onderverdeeld in Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld (RoW). Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste groei vertonen tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. De belangrijkste factor die bijdraagt aan de aanzienlijke groei van de markt in Azië-Pacific is de toenemende penetratie van smartphones en internet. China heeft de VS voorbijgestreefd in termen van web- en mobiele penetratie, wat aanzienlijk bijdraagt aan de groei van de markt in de regio. Bovendien zijn er in de regio veel telecomgiganten actief, zoals Ericsson en Nokia, die zwaar investeren in onderzoek en ontwikkeling van de netwerkinfrastructuur, waardoor de regionale markt exponentieel groeit. Verder zal het gunstige overheidsbeleid ter ondersteuning van de transformatie van het digitale netwerk waarschijnlijk de groei in de zich ontwikkelende economieën van APAC stimuleren.

Met de aanwezigheid van een geavanceerde telecomnetwerkinfrastructuur en de toegenomen toepassing van 4G-technologie, is de markt getuige van een gestuwde groei in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van veel telecomgiganten in de regio en ondersteunende overheidsinitiatieven de gevirtualiseerde geëvolueerde pocket core-markt zullen vergroten.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (121 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Gevirtualiseerde geëvolueerde pakketkern (vEPC) Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtualized-evolved-packet-core-market-5616

Nieuws uit de sector:

In april 2019 onthulden Affirmed Networks en Syniverse Affirmed vEPC, een veilige en cloudgebaseerde virtuele netwerkoplossing die is ontworpen om de inzet van nieuwe Internet of Things (IoT)-technologieën door ondernemingen te vergemakkelijken. Syniverse, erkend als ‘s werelds meest verbonden onderneming, is een partnerschap aangegaan met Affirmed Networks, een wereldwijde leider in gevirtualiseerde mobiele netwerken, om deze innovatieve oplossing te introduceren.

In dezelfde maand bereidde Swisscom de Europese lancering voor van zijn 5G-diensten in het 3,5 GHz-spectrum, die speciaal zijn afgestemd op smartphones. In samenwerking met Ericsson maakt Swisscom gebruik van de uitgebreide radiotoegangsoplossingen van Ericsson, waaronder gevirtualiseerde evolved packet core (vEPC), full stack NFVI en gevirtualiseerd IP multimedia subsysteem (IMS) als onderdeel van hun kerninfrastructuur.

Gerelateerde rapporten:

Web-Scale IT Market – De wereldwijde Web-Scale IT Market is maar liefst USD 2,93 miljard tegen het jaar 2030 met een spreidende geschatte CAGR van 18,53%.

Field Service Management-markt – De Field Service Management-markt zal tegen 2030 naar verwachting groeien met USD 25,4 miljard, met een CAGR van 22,17% tijdens de voorspelde periode (2023 – 2030).

Markt voor real-time betalingen – De markt voor real-time betalingen zal tegen 2032 naar verwachting 114,94 miljard dollar groeien, met een CAGR van 37,6% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) Market,Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) Market Share,Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) Market Trends,Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) Market Insights,Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) Market Growth