header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Anti-Drone-markt stijgt naar USD 2,62260 miljard in 2030, met een opmerkelijke CAGR van 25% tussen 2023 en 2030 Versterking van het luchtruim

Nov 16, 2023 5:00 PM ET

Anti-drone marktoverzicht:

De anti-drone markt zal waarschijnlijk een aanzienlijke omzetgroei laten zien. De groeiende toepassing van anti-drone technologie in defensie en commerciële sectoren zou de marktgroei stimuleren. Market Research Future (MRFR) voorspelt dat de wereldwijde anti-drone markt zal groeien van 0,55 miljard dollar in 2022 tot 2,62260 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 25% in de verwachte periode (2023-2030).

Anti-drone systemen zijn cruciaal voor de veiligheid van een land. In defensiesectoren wordt anti-drone technologie gebruikt om vijandelijke UAV’s op te sporen die erop uit zijn om gevoelige informatie te verzamelen. Anti-drone technologie wordt steeds vaker gebruikt om kritieke infrastructuur, evenementen en gevoelige gebieden te beschermen tegen ongeautoriseerde drone-activiteiten. Commerciële toepassingen zijn onder andere O & G verkenningen, oceanografische & milieuonderzoeken en het verzamelen van gegevens.

De toegenomen vraag naar en het gebruik van anti-drone-systemen die zijn uitgerust met radar, RF-scanners en elektro-optische infraroodtechnologie om nuttige ladingen te detecteren, af te schrikken en te vernietigen, stimuleren de groei van de markt. Ook aanzienlijke investeringen in technologieontwikkeling en zichtlijntoepassingen voor het inspecteren of monitoren van elektriciteitsleidingen, windturbines, zonnepanelen, enz. bepalen het marktlandschap.

Aan de andere kant beperken factoren zoals economische recessie, ontwerpuitdagingen, beperkte defensiebudgetten en operationele en technologische problemen de marktgroei. Niettemin zou de groeiende vraag naar geavanceerde autonome anti-drone technologie voor grensbewaking en inspectie & monitoring van afgelegen en discrete systemen de marktgroei ondersteunen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6460

Anti-drone markt – Concurrentielandschap

Door de aanwezigheid van veel gevestigde spelers is de wereldwijde markt voor antidrones zeer concurrerend. De belangrijkste spelers in de sector streven ernaar nieuwe manieren te vinden om hun expertise te gebruiken bij het verkennen van mogelijkheden om hun productiviteit te verhogen door innovatie te stimuleren. Gevestigde spelers doen aan overnames, samenwerking, partnerschappen, uitbreiding en lancering van technologie.

Grote spelers

Toonaangevende spelers op de anti-drone markt zijn Liteye Systems, Inc. (VS), SRC, Inc. (VS), Raytheon Technologies Corp. (VS), Israel Aerospace Industries Ltd. (Israël), DroneShield Ltd. (Australië), Lockheye Martin, Inc. (Australië), Lockheed Martin Corp. (VS), Thales Group (Frankrijk), Rafael Advanced Defense Systems Ltd. (Israël), Leonardo S.p.A. (Israël). (Israël), Leonardo S.p.A (Italië) en Blighter Surveillance Systems Ltd. (VK), onder anderen.

Anti-drone markt – segmentatie

Het marktrapport is onderverdeeld in platforms, interdicties, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het platformsegment is onderverdeeld in grondgebaseerd, handheld en UAV-gebaseerd. Het interdictiesegment is onderverdeeld in stoorzenders, lasers en andere. Het toepassingssegment is onderverdeeld in detectieradar, EO/IR en akoestisch. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in defensie, commercieel en andere. Per regio is de anti-drone markt onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Wereldwijde anti-drone markt – Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de anti-drone markt door de enorme vraag vanuit defensie en commerciële sectoren. Daarnaast zullen grote ontwikkelingen in geavanceerde technologieën, met name in de defensie- en luchtvaartsector, de omvang van de anti-drone markt in deze regio stimuleren. Ook het toenemende gebruik van drones voor het inspecteren en monitoren van afgelegen en discrete systemen doet de waarde van de anti-drone markt in deze regio stijgen.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-drone-market-6460

Industrie/ innovatie/ gerelateerd nieuws

31 aug. 2023 — Zen Technologies Limited (India), een leverancier van militaire training en anti-droneoplossingen, kondigde aan een order van 72,29 miljoen roepies te hebben ontvangen van het ministerie van Defensie. Het drone-oplossingenbedrijf is een volgende stap in de implementatie van het kader voor simulatoren dat de regering in september 2021 heeft vrijgegeven. Een dergelijke voortdurende implementatie zal de trainingsresultaten, kostenbesparingen en milieuduurzaamheid verbeteren.

Gerelateerde rapporten:

Toy Drones Market Analysis by Type (Quadcopters en Others), Application (Recreational Photography Videography and Drone Racing & Sports), Sales Channel (Distribution Channel and Direct Channel), and Regional Forecast To 2030

Smart Commercial Drone Market Research Report Information per Type (Fixed-Wing, Multi-Rotor en anderen), Toepassing (Bezorgingsdrones, Landbouwmonitoring, Olie & Gas, Wetshandhaving, Rampenbeheersing, Entertainment, Media en Mapping, Netwerken voor afgelegen gebieden, Milieudrones, Onroerend goed en bouw en andere), Component (casco, laadvermogen, geleiding, navigatie en besturing {GNC} en voortstuwingssysteem) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor militaire bewakingsdrone-informatie per type drone, lading, technologie en regio – marktvoorspelling tot 2032

Smartphone Controlled Drone Market Research Report Informatie per Component, Toepassing, Bereik en Regio – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Anti Drone Market,Anti Drone Market Size,Anti-Drone Market Analysis,Global Anti-Drone Market,Anti-Drone Market Report,Anti Drone System,Anti Drone Technology