header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor apparatuur voor kerncentrales zal naar verwachting groeien met USD 21,63 miljard, met een CAGR van 4,00% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2032.

Nov 16, 2023 5:33 PM ET

Marktoverzicht uitrusting kerncentrales

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Nuclear Power Plant Equipment Market Information by Equipment Type, Reactor Type, and By Region – Forecast till 2032, zal de markt voor kerncentrales toenemen van USD 15,80 miljard in 2023 tot USD 21,63 miljard in 2032, met een CAGR van 4,00% tussen 2023 en 2032.

Met de opening van kernreactoren in de Verenigde Arabische Emiraten en Wit-Rusland kende de kernenergiemarkt een kleine expansie tijdens de COVID-19-epidemie. Er werden afsluitingen uitgevoerd, maar als gevolg daarvan liepen de werkzaamheden vertraging op en stegen de projectkosten op een aantal locaties, waaronder Bangladesh en de Verenigde Staten. Anderzijds werden een aantal faciliteiten tijdelijk stilgelegd als gevolg van het verminderde elektriciteitsverbruik door de pandemie, wat weinig invloed had op de markt voor de apparatuur die in kerncentrales wordt gebruikt.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12346

Concurrentielandschap van de markt:

  • General Electric (VS)
  • Alstom (Frankrijk)
  • Shanghai Electric (China)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • Korea Electric Power Corporation (Zuid-Korea)
  • Larsen & Toubro Limited (India)
  • Mitsubishi Heavy Industries, LTD. (Japan)
  • Doosan Corporation (Zuid-Korea)
  • Dongfang Electric Corp., Ltd. (China)
  • De Staatsmaatschappij voor Atoomenergie (India)
  • BWX Technologies, Inc. (VS)
  • AREVA (Frankrijk)

Drivers van de markt voor kerncentrales:

De marktvooruitzichten zullen de komende jaren verbeteren als gevolg van de stijgende vraag naar energie en de productie van schone elektriciteit. De behoefte aan energie is de drijvende kracht achter de marktexpansie en veel landen over de hele wereld zijn op zoek naar effectieve en milieuvriendelijke oplossingen, waaronder kerncentrales, om aan deze vraag te voldoen. De energiecentrale in Georgia bijvoorbeeld, waar de eerste gloednieuwe kernreactor die in tientallen jaren in de Verenigde Staten is gebouwd, in oktober 2023 in gebruik wordt genomen, kan perspectieven bieden voor de nucleaire sector en investeerders. Naar verluidt is eenheid 3 van de Vogtle-centrale, een kerncentrale ten zuidoosten van Augusta, Georgia, klaar met testen en levert ze momenteel op betrouwbare wijze elektriciteit aan het net, aldus Georgia Power Co.

Een andere doelstelling van de World Nuclear Association (WNA) is dat kernenergie in 2050 25% van alle elektriciteit ter wereld moet leveren. Er zullen veel kansen zijn voor grote bedrijven als gevolg van de bouw van ongeveer 1000 GW aan extra nucleaire capaciteit.

Kokend-waterreactoren (BWR), drukwaterreactoren (PWR) en Canadese Deuterium Uranium (CANDU) reactoren behoren tot de belangrijkste machines die in ongewoon grote hoeveelheden worden gebruikt in kerncentrales. Dit zal naar verwachting een aantal kansen bieden voor marktspelers. Aangezien kernreactoren voornamelijk worden aangedreven door splijtstofelementen, kunnen ze een winstgevende aanvulling zijn op de productlijnen van bedrijven die apparatuur leveren voor kerncentrales.

De nucleaire tragedie in Fukushima Daiichi in Japan heeft het anti-kernenergie sentiment aangewakkerd, wat de adoptie en exploitatie van nucleaire faciliteiten een beetje uitdagender heeft gemaakt. Zelfs met de sombere connotaties van de ramp is het mogelijk dat er veranderingen zullen optreden als gevolg van de ontmanteling van de verouderde kernreactoren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/nuclear-power-plant-equipment-market-12346

Beperkingen op de markt voor apparatuur voor kerncentrales:

De moeilijkheid om financiering te krijgen voor kerncentraleprojecten is een van de belangrijkste marktbelemmeringen voor de markt voor apparatuur voor kerncentrales.

Segmentatie van de markt voor apparatuur voor kerncentrales

Eilandapparatuur en hulpapparatuur maken deel uit van de marktsegmentatie voor apparatuur voor kerncentrales, in termen van het type apparatuur.

Afhankelijk van het reactortype wordt de markt voor apparatuur voor kerncentrales onderverdeeld in Pressurized Water Reactors (PWR), Boiling Water Reactors (BWR), Pressurized Heavy Water Reactors (PHWR) en meer.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika zal de komende jaren een van de meest winstgevende markten zijn. De belangrijkste motor van de welvaart in de regio zijn de stijgende investeringen in kerncentrales. Een toename in energieverbruik en het publieke bewustzijn van duurzame energie zijn andere factoren die naar verwachting de expansie van de markt zullen stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten:

Solar PV Mounting Systems Marktgrootte Onderzoeksrapport Informatie per Product (Rooftop en Ground Mounted), Per Technologie (Vast en Tracking), Per Component (PV Modules [Panelen], Omvormers, Rekken, Batterijen en Andere Componenten), Per Eindgebruiker (Residentieel, Commercieel en Industrieel), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Drijvende zonnepanelen marktgrootte onderzoeksrapport informatie per product (stationaire drijvende zonnepanelen en tracking drijvende zonnepanelen), per locatie (onshore en offshore) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Informatie uit het onderzoeksrapport overde omvang van de gensetmarkt per nominaal vermogen (tot 100KVA, 100-350KVA, 350-1000KVA, meer dan 1000KVA), brandstoftype (aardgas, diesel, propaan), toepassing (stand-byvermogen, pieksparen, primaire/continue energie), eindgebruik (industrieel, commercieel, residentieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Solar Hybrid Inverter Market Size Research Report Information per product (éénfase hybride, driefasen hybride), eindgebruiker (commercieel, residentieel en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

HVDC Transmission Market Size Research Report Information Per Technologie (LCC en VSC), Per Toepassing (Ondergronds, Asynchroon en Offshore), Per Configuratie (Monopolair, Bipolair, Multi Terminal en Back-To-Back), Per Voltage Rating (640 kV, 500 kV en 200 kV) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Wereldwijde Industriegrootte, Aandeel, Groei, Trends en Vooruitzichten tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens: Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Contact: Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Nuclear Power Plant Equipment,Nuclear Power Plant Equipment Market,Nuclear Power Plant Equipment Market Size,Nuclear Power Plant Equipment Market Share,Nuclear Power Plant Equipment Market growth,Nuclear Power Plant Equipment Market trends,Nuclear Power Plant Equipment Market demand,Nuclear Power Plant Equipment Market Analysis