header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme luiers: De weg vrijmaken voor intelligent ouderschap met een robuuste groei met een CAGR van 19,3% en een USD van 1.544 miljoen tegen 2030

Nov 16, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht slimme luiers

Bovendien wordt verwacht dat de markt voor slimme luiers zal groeien met een CAGR van 19,3%, met een waarde van USD 1544 miljoen tijdens de verwachte kwartalen van 2022-2030.

Luiers zijn een soort ondergoed gemaakt van absorberende materialen, zoals katoen, vloeipapier en niet-geweven polyester stoffen. Ze zijn ontworpen om urine en uitwerpselen voor langere tijd vast te houden en te absorberen, zodat de drager kan plassen en poepen zonder het toilet te gebruiken. Ze bevatten ook superabsorberende polymeren zoals natriumpolyacrylaat om grote hoeveelheden afvalwater vast te houden en tegelijkertijd te voorkomen dat de buitenste doek vuil wordt. Als gevolg hiervan worden luiers veel gedragen door baby’s, peuters en volwassenen die lijden aan urine-incontinentie, diarree, mobiliteitsproblemen en dementie.

Het groeiende bewustzijn over persoonlijke hygiëne onder mensen is de belangrijkste factor die de markt in India drijft. Daarnaast is de toenemende prevalentie van urine-incontinentie onder de geriatrische bevolking een andere belangrijke factor die de groei stimuleert. Daarnaast dragen de stijgende geboortecijfers bij aan de luierverkoop in India, omdat ouders zich steeds meer zorgen maken over de gezondheid en hygiëne van hun kinderen. Als gevolg hiervan richten verschillende toonaangevende fabrikanten zich op productinnovaties, zoals de ontwikkeling van slimme luiers die geïntegreerd zijn met sensoren om lekkage te detecteren en huidinfecties of irritatie te voorkomen. Ze lanceren ook biologisch afbreekbare luiers die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen die sneller worden afgebroken dan traditionele luiers vanwege het toenemende bewustzijn over de schadelijke milieueffecten van het weggooien van luiers. Daarnaast bieden de lopende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten voor de introductie van geavanceerde luiers met nanotechnologie ter vervanging van potentieel schadelijke materialen in gewone luiers lucratieve mogelijkheden voor de marktspelers.

Gratis sample rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8417

Belangrijkste spelers

Belangrijke prominente spelers op de markt voor slimme luiers zijn Kimberly Clark Corporation (VS), Procter and Gamble, Unicharm Corporation, Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA, Johnson and Johnson Services, Bummis en Bumkins. Deze bedrijven richten zich steeds meer op slimme en definitieve pasgeboren luiers en hebben de grootste overzeese overnames gedaan.

Segmentatie van de markt voor slimme luiers

De wereldwijde markt voor slimme luiers is onderverdeeld in vier segmenten: type, technologie, service en regio. Bij het type is de markt onderverdeeld in twee categorieën, namelijk opgeslagen en niet opgeslagen markten. Bij het technologiegedeelte is de wereldwijde markt onderverdeeld in twee secties, zoals geavanceerde technologie en e-commerce. Wat de diensten betreft, is de markt voor slimme luiers verder onderverdeeld in drie delen, zoals gemeenschapszorg, universele zorg en klinische zorg. Volgens de regionale basis is de markt verder onderverdeeld in vijf secties, zoals Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Regionale analyse

Meer dan de helft van de wereldbevolking woont in Azië en verwacht wordt dat Azië in 2050 de grootste stedelijke bevolking zal hebben. Azië, de thuisbasis van de twee dichtstbevolkte landen ter wereld India en China, zal naar verwachting enorme kansen genereren voor de markt van slimme luiers door de toevoeging van het grootste aantal baby’s tijdens de prognoseperiode.

Zoals vermeld door Hindawi Publishing Corporation, worden eco-luiers voor baby’s van 24 maanden en jonger vaak gebruikt in India en China, gevolgd door de Filippijnen en Japan. De combinatie van geleidende garens en sensoren kan het vochtgehalte in eco-luiers detecteren en er wordt een alarmsignaal gegeven wanneer er sprake is van een significante vochtigheid. Bovendien zal volgens gegevens van de WHO in 2025 18% van de Aziatische bevolking ouder zijn dan 65 jaar. Dit is een stijging van 11% ten opzichte van 2010. Dit zal naar verwachting enorme kansen genereren voor de bestudeerde markt, omdat gezinnen in de regio steeds meer een kerngezin worden.

De economische groei heeft gezorgd voor hogere besteedbare inkomens, waardoor mensen in hun zorgbehoeften kunnen voorzien door te investeren in betere technologieën. Volgens gegevens van de ILO zullen landen in Azië en de Stille Oceaan, zoals Vietnam, van 2016 tot 2021 naar verwachting een jaarlijkse inkomensgroei van 10,1% doormaken.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-diapers-market-8417

Industrieel nieuws

In augustus 2020 lanceerde Verily Life Sciences een nieuwe dochteronderneming genaamd Coefficient Insurance Company, die wordt ondersteund door de commerciële verzekeringseenheid van Swiss Re Group. Coefficient is van plan om stop-loss verzekeringen aan te bieden. Verzekeringen zouden een meer betrouwbare bron van inkomsten kunnen zijn voor Verily, aangezien de geschiedenis van het bedrijf in technologie en gezondheidszorg van de nieuwe Coefficient-dochter een intrigerende partner voor verzekeraars zou kunnen maken.

Gerelateerde rapporten

Home Textile Market Research Report Informatie per product (slaapkamerlinnen, badkamerlinnen, tapijten en vloerbedekking, keukenlinnen), per distributiekanaal (offline en online), materiaal (polyester, katoen, zijde, wol en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Mini Wasmachine Marktonderzoeksrapport: Informatie per product (bovenlader en voorlader), technologie (automatisch en halfautomatisch), toepassing (commercieel en residentieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Smart Diapers Market,Smart Diapers Market Share,Smart Diapers Industry,Global Smart Diapers Market,Smart Diapers Market Research,Smart Diapers Market Analysis