header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vluchtsimulatoren stijgt tot USD 6,15 miljard met een torenhoge CAGR van 6,89% in 2030

Nov 16, 2023 9:00 PM ET

Overzicht van de vluchtsimulatormarkt:

De wereldwijde markt voor vluchtsimulatoren zal tegen 2022 naar verwachting USD 6,15 miljard bedragen en groeien met een CAGR van 6,89% tot 2030. Vluchtsimulatie bestaat uit mechanische en elektrische componenten. Omdat het betaalbaarder is dan echte vliegtraining, wordt het vaak gebruikt als vervanging. Vanwege het uitgebreide gebruik in virtuele noodevacuatie, virtuele militaire training en virtuele brandbestrijdingssystemen heeft de vluchtsimulatieoplossing de afgelopen jaren veel aandacht getrokken. Bovendien heeft elke tak van het leger van deze methode geprofiteerd, inclusief het leger, de marine en de luchtmacht. Vluchtsimulatie behoort tot de top van de virtual reality-platforms. Met behulp van deze vluchtsimulatoroplossing kunnen piloten en vliegtuigbemanningen oefenen met vliegen in een veilige omgeving.

Vanwege hun effectiviteit en efficiëntie wordt verwacht dat vluchtsimulatoren de komende jaren een grotere markt zullen hebben. De categorie commerciële platforms domineert momenteel de wereldmarkt voor vluchtsimulatoren. De vraag naar passagiers- en civiele vliegtuigen is de afgelopen jaren toegenomen. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de stijgende vraag naar deze vliegtuigen de behoefte aan vluchtsimulatoren en de uitbreiding van de markt voor vluchtsimulatoren zal ondersteunen.

Hoewel er steeds meer mogelijkheden zijn voor fabrikanten op de wereldwijde markt, zou de groei van de vluchtsimulatorindustrie kunnen worden afgeremd door de moeilijkheid om de fysiologische gevolgen van vluchtsimulatorsystemen nauwkeurig te reproduceren.

Gratis proefrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7146

Belangrijkste spelers op de vluchtsimulatormarkt

De wereldwijde industrie investeert in belangrijke spelers om innovaties te bieden voor de verbetering van het vluchtsimulatorsysteem, volgens het Flight Simulator Industry Forecast onderzoek. De groeiende behoefte aan training in de militaire en commerciële sectoren heeft aantrekkelijke vooruitzichten gecreëerd voor marktleiders en fabrikanten van vluchtsimulatorsystemen op de wereldmarkt.

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt zijn L3Harris Technologies, Inc. (VS), Advanced Rotorcraft Technology, Inc. (VS), FRASCA International Inc. (VS), CAE Inc. (Zwitserland), Lockheed Martin Corporation (VS), Boeing (VS), FlightSafety International (VS), Thales Group (Frankrijk), United Technologies Corporation (UTC) (VS), TRU Simulation Training Inc. (VS).

Segmentatie van de markt voor vluchtsimulatoren

Op basis van de platformsector is de wereldwijde markt voor vluchtsimulatoren onderverdeeld in twee categorieën: militaire luchtvaart en commerciële luchtvaart.

Op basis van het vliegtuigtype is de wereldwijde markt voor vluchtsimulatoren onderverdeeld in roterende-vleugelvliegtuigen, vaste-vleugelvliegtuigen en UAV.

Op basis van het type simulator is de wereldwijde markt voor vluchtsimulatoren onderverdeeld in virtuele simulatie en simulatie tijdens het leven.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flight-simulator-market-7146

Vluchtsimulatormarkt – Regionale analyse

De op regio’s gebaseerde categorieën voor de Flight Simulator wereldmarkt omvatten Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Azië-Pacific, Europa en Latijns-Amerika. Met een grotere omvang van de Flight Simulator Market van USD 1.855,2 miljoen in 2018, leidde de Noord-Amerikaanse markt de wereldmarkt in 2018.

Bovendien zal de Noord-Amerikaanse markt, vanwege de aanwezigheid van geavanceerde militaire en commerciële infrastructuur en de gunstige defensiewet- en regelgeving in de regio, naar verwachting goed zijn voor 4,26% CAGR gedurende de onderzoeksperiode. Vanwege de hoge correlatie met wereldwijde militaire uitgaven en technische doorbraken beschikt deze regio over geavanceerde simulatie- en trainingssystemen. De VS beheerst over het algemeen de trends in de wereldwijde markt voor vluchtsimulatoren, maar de Canadese regio investeert meer in de ontwikkeling van geavanceerde systemen.

Gerelateerde rapporten:

Utility Aircraft Market Research Report: Informatie per type (vaste vleugels en draaivleugelvliegtuigen), per commerciële toepassing (landbouw, luchtvracht, passagiersvervoer, medische ondersteuning en andere), per niet-commerciële toepassing (vredeshandhaving, opsporing en redding, brandbestrijding, militaire logistiek, luchtaanvallen, commandovoering, troepentransport en humanitaire hulp) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Commercial Aircraft Windows and Windshield Market Research Report Informatie per type vliegtuig (Wide Body Aircraft en Narrow Body Aircraft), per type materiaal (glas en polycarbonaat), per toepassing (OEM en aftermarket) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Military Aircraft Avionics Market Research Report Informatie per type (General Aircraft Avionics en Mission-Specific Avionics) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten Afrika, en Latijns-Amerika) Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Flight Simulator Market,Flight Simulator Industry,Global Flight Simulator Market,Flight Simulator Market Size,Flight Simulator Market Share,Flight Simulator 2030,Microsoft Flight Simulator