header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor voedselveiligheidstesten groeit met 7,10% CAGR en bereikt USD 21,31 miljard in 2030 | Microbac Laboratories Inc., Eurofins Scientific, Bureau Veritas

Nov 16, 2023 3:51 PM ET

Overzicht van de marktvoor voedselveiligheidstesten :

De wereldwijde markt voor voedselveiligheidstesten zal waarschijnlijk een snelle omzetstijging laten zien. Toenemende gevallen van door voedsel overgedragen ziekten en bewustwording met betrekking tot voedselveiligheid zijn belangrijke marktfactoren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de waarde van de wereldwijde markt voor voedselveiligheidstesten zal stijgen van USD 16,9 miljard in 2022 tot USD 21,31 miljard in 2030, met een CAGR van 7,10% tijdens de projectieperiode (2023-2030).

De toenemende bewustwording van het belang van microbiële limiettests op voedingsmiddelen en de toenemende bezorgdheid over voedselveiligheid stimuleren de inkomsten van de markt voor voedselveiligheidstests. Daarnaast zijn het groeiende bewustzijn en de ontwikkelingen van veel testkits belangrijke factoren die de groei van de markt voor voedselveiligheidstesten stimuleren. Toenemende O&O-steun en overheidsfinanciering voor testontdekkingen zullen de marktgroei in de voorspelde periode ondersteunen.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/683

Markt voor voedselveiligheidstesten – Segmenten:

Het marktrapport is onderverdeeld in contaminanten, technologieën, voedseltypes en regio’s. Het segment van de contaminanten is onderverdeeld in ziekteverwekkers, pesticiden, toxines, GGO’s en andere. Het technologiesegment is onderverdeeld in traditioneel en snel. Het segment voedseltype is onderverdeeld in vlees, gevogelte, zeevruchten, zuivelproducten, granen & granen, verwerkt voedsel, fruit & groenten en andere. Per regio is de markt voor voedselveiligheidstesten onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor voedselveiligheidstesten – Geografische analyse:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor het testen op voedselveiligheid. Het wijdverspreide bewustzijn van gezondheidsvoordelen en voedselveiligheid draagt bij aan de groei van de markt in deze regio. Daarnaast dragen de vooruitgang in testtechnologieën voor voedselveiligheid en de voortdurend veranderende levensstijl bij aan het marktaandeel van de regio. Ook de toenemende vooruitgang in de biotechnologie en het bewustzijn van de voordelen van voedselveiligheidstesten zijn belangrijke factoren die de groei van de markt stimuleren.

Overheidssteun voor de ontwikkeling van nieuwe producten en initiatieven voor voedselveiligheidsinspecties stimuleren de omvang van de markt voor voedselveiligheidstesten. Bovendien stimuleren het belang van microbiële limiettesten op voedselproducten en de aanwezigheid van belangrijke hoofdrolspelers in de regio de groei van de markt voor voedselveiligheidstesten. Bovendien stimuleren de verhoogde uitgaven van de publieke en private sectoren voor onderzoek en ontwikkeling om nieuwe testkits te ontwikkelen de marktomzet voor het testen van voedselveiligheid. De Noord-Amerikaanse markt voor voedselveiligheidstesten zal waarschijnlijk zijn leidende positie op de wereldmarkt behouden gedurende de beoordelingsperiode.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/global-food-safety-testing-market-683

Markt voor voedselveiligheidstesten – Analyse van de concurrentie:

Hoewel de markt voor voedselveiligheidstesten nog in de kinderschoenen staat, lijkt deze al matig competitief. Deze spelers gebruiken strategieën zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en productlanceringen om een groter marktaandeel te verwerven. De spelers investeren aanzienlijk in O&O en proeven om tests te ontwikkelen die de microbiële limiet kunnen aangeven voor kwaliteitscontrole.

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de markt voor voedselveiligheidstests zijn onder andere Microbac Laboratories Inc. (VS), SGS SA (Zwitserland), Eurofins Scientific (Luxemburg), Intertek Group plc (VK), Bureau Veritas (VS), ALS Limited (Australië), Neogen Corporation (VS), AsureQuality Ltd. (Nieuw-Zeeland), ADPENEN Corporation (VS), AsureQuality Ltd. (Nieuw-Zeeland), ADPEN Corporation (VS). (Nieuw-Zeeland), ADPEN Laboratories Inc. (VS) en TÜV SÜD (Duitsland), onder andere.

Industrie/ Innovaties/ Gerelateerd nieuws:

27 juli 2023 — Spectacular Labs Inc., een toonaangevende leverancier van snelle pathogenentestoplossingen van de volgende generatie, toonde zijn baanbrekende technologie tijdens de International Association for Food Protection (IAFP) 2023 Annual Meeting. Spectacular Labs onthulde zijn nieuwe testoplossing voor voedselveiligheid, die een snel, nauwkeurig en geautomatiseerd testplatform voor pathogenen mogelijk maakt.

Het bedrijf bevestigde ook zijn ontwikkelingsplannen voor een nieuw, volledig geautomatiseerd platform van verrijking tot rapportage. Met deze nieuwe technologie kunnen bedrijven in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie pathogenen gemakkelijk ter plaatse detecteren en kunnen testlaboratoria hun activiteiten kosteneffectief opschalen.

Gerelateerde rapporten:

Food Antimicrobial Coating Market Research Report Information Per Type (Zilverbasis, Zinkbasis, Koperbasis en Andere), Per Toepassing (Gezondheidszorg, Food Service Packaging, Marine, en Andere), En Per Regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Glutenvrij voedsel & Dranken Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Alcoholische Dranken, Niet-Alcoholische Dranken), per Verpakkingsmateriaal (Papier, Plastic, Metaal, Anderen), per Distributiekanaal (Winkelbasis, Niet Winkelbasis), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportBabyvoeding en zuigelingenvoeding informatie per type (voorste zuigelingenvoeding en babyvoeding), per verpakkingstype (flessen, blikjes, zakjes en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Food Safety Testing Market,Food Safety Testing Market Size,Food Safety Testing Market Share,Food Safety Testing Market Trends,Food Safety Testing Market Overview,Food Safety Testing Market Insights,Food Safety Testing Market Outlook,Food Safety Testing Market Research,Food Safety Testing Market Analysis,Food Safety Testing Market Growth