header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omzet van de markt voor verpakkingslaminaten zal tegen 2032 meer dan USD 9,71 miljard bedragen

Nov 16, 2023 1:00 PM ET

De wereldwijde markt voor verpakkingslaminaten is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid door de toenemende vraag naar flexibele en duurzame verpakkingsoplossingen in verschillende industrieën. Verpakkingslaminaten spelen een cruciale rol bij het bewaren van de versheid en het verlengen van de houdbaarheid van producten, waardoor ze een essentieel onderdeel vormen van de verpakkingsindustrie. In dit artikel worden de belangrijkste trends, marktstuwers en groeikansen in de markt voor verpakkingslaminaten onderzocht.

Marktoverzicht:

Verpakkingslaminaten zijn meerlaagse structuren samengesteld uit verschillende materialen, zoals plastic films, papier en aluminiumfolie, die gecombineerd worden om de barrière-eigenschappen en de sterkte van de verpakking te verbeteren. Deze laminaten vinden uitgebreide toepassingen in onder andere de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en de persoonlijke verzorging. De markt wordt gedreven door de groeiende behoefte aan lichtgewicht, kosteneffectieve en duurzame verpakkingsoplossingen.

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12386

Belangrijkste drijfveren:

  1. Stijgende vraag van consumenten naar gemak: Consumenten zoeken tegenwoordig gemak in verpakkingen, zoals gemakkelijk te openen functies, hersluitbaarheid en draagbaarheid. Verpakkingslaminaten bieden fabrikanten de flexibiliteit om innovatieve en handige verpakkingsoplossingen te ontwerpen die aan deze voorkeuren van de consument voldoen.

  2. Grotere nadruk op duurzame verpakking: De wereldwijde drang naar duurzame praktijken heeft geleid tot een toename in de vraag naar milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. Verpakkingslaminaten met biologisch afbreekbare of recyclebare materialen dragen bij aan het verminderen van de impact op het milieu en sluiten aan bij de groeiende voorkeur voor duurzame verpakkingen van zowel consumenten als bedrijven.

  3. Vooruitgang in druktechnologieën: Dankzij de technologische vooruitgang op het gebied van druktechnologieën kunnen grafische afbeeldingen en merknamen op verpakkingslaminaten worden verbeterd. Bedrukkingen van hoge kwaliteit verbeteren de visuele aantrekkingskracht van producten, helpen bij merkdifferentiatie en trekken consumenten aan, waardoor de vraag naar verpakkingslaminaten toeneemt.

  4. Groeiende voedingsmiddelen- en drankenindustrie: De voedsel- en drankenindustrie is een belangrijke afnemer van verpakkingslaminaten vanwege de behoefte aan verpakkingsmaterialen die effectieve barrière-eigenschappen bieden tegen vocht, zuurstof en andere verontreinigingen. Aangezien de wereldbevolking blijft groeien, zal de vraag naar verpakte voedingsmiddelen en dranken naar verwachting stijgen, wat de groei van de markt voor verpakkingslaminaten verder zal stimuleren.

  5. Groeiende farmaceutische en gezondheidszorgsectoren: De farmaceutische industrie en de gezondheidszorg vereisen verpakkingsmaterialen die de veiligheid en integriteit van farmaceutische producten garanderen. Verpakkingslaminaten met uitstekende barrière-eigenschappen beschermen medicijnen tegen externe factoren zoals licht en vocht, wat bijdraagt aan de groei van de markt in deze sectoren.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12386

Opkomende trends:

  1. Focus op recyclebaarheid en circulaire economie: Door de toenemende bezorgdheid over plasticvervuiling wordt er steeds meer nadruk gelegd op de ontwikkeling van verpakkingslaminaten die recyclebaar zijn en een circulaire economie ondersteunen. Fabrikanten investeren in onderzoek en ontwikkeling om laminaten te maken die gemakkelijk gerecycled kunnen worden zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

  2. Innovaties in materiaalcombinaties: De industrie is getuige van innovaties in de combinatie van materialen die gebruikt worden in verpakkingslaminaten. Combinaties van plastic films, papier en metaalfolies worden onderzocht om laminaten te maken die optimale barrière-eigenschappen, kosteneffectiviteit en duurzaamheid bieden.

  3. Slimme verpakkingsoplossingen: De integratie van slimme verpakkingstechnologieën, zoals RFID tags en sensoren, in verpakkingslaminaten neemt toe. Slimme verpakkingen verbeteren de traceerbaarheid van producten, garanderen productauthenticiteit en voorzien consumenten van waardevolle informatie, wat bijdraagt aan de groei van de markt.

Belangrijkste spelers:

  • Coveris Holdings S.A
  • Schur Flexibles Holding GmbH
  • Amcor Plc.
  • Cosmo Films Ltd.
  • Uflex Ltd.
  • Jindal Poly Firms Limited
  • ProAmpac LLC
  • WINPAK LTD
  • Mondi Group Plc.
  • Berry Global Group Inc.

Brouse Volledig verslag: https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-laminates-market-12386

Conclusie:

De markt voor verpakkingslaminaten is klaar voor een robuuste groei, gedreven door de evoluerende behoeften van consumenten en industrieën aan efficiënte, duurzame en visueel aantrekkelijke verpakkingsoplossingen. Omdat fabrikanten blijven innoveren op het gebied van materialen, druktechnologieën en duurzame praktijken, wordt verwacht dat de markt de komende jaren lucratieve mogelijkheden zal bieden voor groei en investeringen. Bedrijven die zich aan deze trends kunnen aanpassen en oplossingen kunnen leveren die aan de veranderende eisen van de markt voldoen, zullen waarschijnlijk gedijen in het dynamische landschap van de markt voor verpakkingslaminaten.

Blader door gerelateerde rapporten:

Smart Retail Packaging Marktomvang, Aandeel Prognose 2030

Omvang, aandeel, analyse en verslag 2032 van de markt voorgeïsoleerde verpakkingen

Grootte, aandeel, groei van demarkt voor bruisende verpakkingen| Rapport, 2030

Omvang, aandeel, groei van de markt voordisplayverpakkingen| Rapport, 2030

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Packaging Laminates Market,Packaging Laminates Market Growth,Packaging Laminates Market value,Packaging Laminates Market Analysis