header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geef uw stijl vorm: Shapewear-markt stijgt met een stijlvolle 5,95% CAGR en omarmt veranderende levensstijlen van 2023 tot 2032

Nov 16, 2023 9:00 AM ET

Shapewear marktinzichten

Volgens de analyse van Market Research Future Insights zal de wereldwijde markt voor shapewear van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 5,95% laten zien en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 7,8 miljard vertegenwoordigen.

Shapewear Market

De markt voor shapewear groeit als gevolg van factoren zoals een veranderende levensstijl, een toename in het gebruik van compressiekleding onder de oudere bevolking en vooruitgang in kleding- en textieltechnologie. Daarnaast is de industrie gegroeid als gevolg van de toegenomen vraag naar plus-size kleding en een toename in de online verkoop van compressie en shapewear. Talrijke culturele invloeden hebben ook invloed op de markt. Het idee van perfectie wordt als het gaat om het lichaam vervangen door het idee van zelfliefde en comfort met het eigen uiterlijk. Dit bodypositivity-concept heeft een impact gehad op de markt. De markt is verstoord door het brede productaanbod van nieuwkomers. Dit heeft geleid tot meer stijlvolle items zoals bandeaus, tanks en leggings in een selectie van trendy materialen, zoals nepleer. Terwijl pasvorm en technologische ontwikkelingen de industrie hebben aangewakkerd, is het idee van shapewear ook aan het evolueren. Als gevolg van culturele verschuivingen in de richting van body positivity en inclusie, zijn shapewearbedrijven gedwongen om conventionele vooroordelen in twijfel te trekken en hun producten op een meer toegankelijke, moderne manier te presenteren, waardoor ze een nieuwe groep klanten aantrekken.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7273

Regionale analyse

Met een verkoopaandeel van 38,8% in 2021 had Noord-Amerika het grootste deel van de shapewear-industrie in handen. Dit komt omdat er veel intelligente consumenten zijn en veel atleten en sporten die erg populair zijn. De populairste shapewear-artikelen in de Verenigde Staten zijn taillebanden, bodysuits en slips, terwijl de populairste compressiekledingstukken broekjes, shirts, mouwen en sokken zijn. De groeiende kleding- en textielsector in de regio zal naar verwachting een belangrijke motor voor deze markt zijn. Volgens een rapport uit 2019 van de National Council of Textile Organization had de textiel- en kledingmarkt in de Verenigde Staten een waarde van ongeveer USD 70,0 miljard in 2018, gebaseerd op de zendingen van de industrie.

De markt in Azië-Pacific groeide in 2021 met de snelste CAGR en er wordt verwacht dat deze trend zich in de geprojecteerde periode zal voortzetten. Door het creëren van innovatieve artikelen voor zowel mannen als vrouwen hebben startups, nieuwkomers en inheemse bedrijven hun intrede gedaan op de markt voor shapewear in Azië-Pacific. Ontwikkelingslanden zoals China en India hebben hun stoftechnologie gemoderniseerd en hun uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling verhoogd om meer geavanceerde goederen te creëren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor shapewear is onderverdeeld in producttype en distributiekanaal.

Op basis van producttype is de markt onderverdeeld in body briefs, naadloze, controle camisoles, lange benen, korsetten, body shapers en anderen. Een aanzienlijk deel van het marktaandeel in het productsegment voor shapewear wordt gevormd door de categorie body shapers in 2021. Body shapers bieden een aantal voordelen, zoals ondersteuning van de lichaamshouding, een direct slanker figuur, calorieverbranding en de mogelijkheid om effectief op te gaan in de kleding doordat ze niet opvallen onder kleding. Bovendien zijn ze eenvoudig te produceren vanwege de minimale bedrijfs- en grondstofkosten. Omdat de vraag naar body shapers blijft stijgen, domineert de sector de markt en wordt verwacht dat dit zo zal blijven omdat fabrikanten meer moeite doen om betere body shapers te maken.

De markt is gesegmenteerd naar distributiekanaal in winkel & niet-winkel. In 2021 domineerde de categorie winkels de markt en droeg bij aan 58,4% van de totale verkoop. Een groeiend aantal kledingwinkels, vooral in ontwikkelingslanden zoals India, China en Brazilië, zal naar verwachting een positieve invloed hebben op de expansie van de markt. Het online segment zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR doormaken. De groei van de online markt kan worden toegeschreven aan de technologische vooruitgang en het toenemende belang dat consumenten, vooral diegenen die op zoek zijn naar aanbiedingen, hechten aan online platforms voor het kopen van surfkleding en accessoires. Klanten die zich op hun gemak voelen bij het doen van aankopen zonder ze fysiek te inspecteren vormen de belangrijkste doelmarkt voor online platforms. De meeste fabrikanten maken nu gebruik van directe verkoopstrategieën om de verkoop van producten en de winstmarges te vergroten. Als gevolg van de COVID-19 pandemie zijn consumenten begonnen met het veranderen van de manier waarop ze winkelen en kopen ze dingen liever online dan persoonlijk in fysieke winkels om direct contact met andere klanten te vermijden. De digitale revolutie in veel bedrijven, waaronder de shapewear-industrie, is aangewakkerd door het internet.

Voor meer inzicht, bekijk de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/shapewear-market-7273

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Victoria’s Secret, Zivame, Triumph International, SKIMS, Vedette Shapewear, Spanx, Hanesbrands, Jockey International en Miraclesuit.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Market Lightening Products Market Size, Share, Analysis Research Report: Informatie per producttype (crèmes & lotions, reinigers & toners), categorie (conventioneel, biologisch), eindgebruiker, distributiekanaal (winkel, niet-winkel) en regio – wereldwijde prognose tot 2030

Shampoo Market Research Report Information per type (droogshampoo, cosmetische shampoo, kindershampoo, medicinale shampoo), functie (anti-roos, volumizing, dagelijks gebruik, droog en beschadigd haar, anti-haaruitval), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd), regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Shapewear Market,Shapewear Market Size,Shapewear Market Share,Shapewear Market Trends,Shapewear Market Growth,Shapewear Market Analaysis,Shapewear Market Research,Shapewear Market Report