header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


APAC staalmarkt zal tegen 2032 een waarde bereiken van $780,79 miljard met een CAGR van 4,60%

Nov 17, 2023 5:00 PM ET

De staalmarkt is een essentiële pijler van de wereldwijde economische ontwikkeling en dient als belangrijk materiaal voor verschillende industrieën, waaronder de bouw, de auto-industrie en de verwerkende industrie. Ondanks de uitdagingen en schommelingen heeft de staalmarkt in de loop der tijd zijn veerkracht bewezen. In deze blogpost gaan we dieper in op de huidige toestand van de staalmarkt, onderzoeken we de factoren die de groei ervan beïnvloeden en belichten we de cruciale rol die de staalmarkt speelt bij het vormgeven van de wereldeconomie.

De staalmarkt zal naar verwachting een gematigde CAGR van 3,47% hebben tijdens de prognoseperiode. De huidige waardering van de markt is 1353,28 miljard in 2022. De marktwaarde van de staalmarkt zal naar verwachting een hoge USD 1718,26 miljard bereiken tegen het jaar 2030.

Vraag en groeifactoren:

De staalmarkt blijft een robuuste vraag ervaren, gedreven door verschillende factoren. Ten eerste hebben de snelle verstedelijking en industrialisatie in opkomende economieën zoals China, India en Brazilië voor een aanzienlijke vraag naar staal in bouw- en infrastructuurprojecten gezorgd. Daarnaast wakkert de toenemende behoefte aan auto’s en machines in zowel opkomende als ontwikkelde economieën de vraag naar staal in de auto- en productiesector aan.

Bovendien biedt de toenemende focus op duurzame infrastructuur en hernieuwbare energieprojecten nieuwe kansen voor de staalindustrie. Staal is een essentieel onderdeel van windturbines, zonnepanelen en elektrische voertuigen, wat het belang van staal in de overgang naar een groenere toekomst benadrukt.

Wereldwijde staalproductie:

China is ‘s werelds grootste staalproducent, goed voor bijna de helft van de wereldwijde productie. Andere landen zoals India, Japan en de Verenigde Staten hebben echter ook een aanzienlijke staalproductiecapaciteit. Deze landen maken gebruik van geavanceerde technologieën en efficiënte processen om hun concurrentievoordeel op de markt te behouden. Daarnaast maken ook ontwikkelingslanden in Azië, Afrika en Zuid-Amerika stappen in de staalproductie om in hun binnenlandse behoeften te voorzien en de economische groei te bevorderen.

Marktuitdagingen en innovaties:

Ondanks haar veerkracht wordt de staalmarkt geconfronteerd met bepaalde uitdagingen. Fluctuerende grondstofprijzen, geopolitieke spanningen en bezorgdheid over het milieu vormen aanzienlijke risico’s voor de industrie. Daarnaast heeft de COVID-19 pandemie de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat de staalproductie en -vraag heeft beïnvloed.

Om deze uitdagingen te beperken, omarmt de staalindustrie innovatie. Geavanceerde productietechnieken, zoals vlamboogovens en continugietprocessen, verbeteren de efficiëntie, verminderen het energieverbruik en verlagen de koolstofuitstoot. Bovendien vermindert het gebruik van schroot bij de productie de afhankelijkheid van nieuwe materialen en bevordert het de duurzaamheid.

Marktsegmentatie:

Inzicht in staalsoorten

De segmentatie van de staalmarkt op basis van type omvat plat en lang. Het segment platte legeringen had in 2021 het grootste aandeel in de omzet van de staalmarkt. Platen, beklede legeringen, warm- en koudgewalste rollen, blikplaten en zware platen zijn enkele voorbeelden van platte legeringsproducten. Omdat het wordt gebruikt voor het maken van buizen, verschillende soorten zware machines, buizen, allerlei apparaten en verpakkingen, geniet platte legering van een gematigde maar consistente CAGR. Het wordt ook veel gebruikt in de bouwsector.

Inzicht in staalproducten

De segmentatie van de staalmarkt op basis van product omvat constructiestaal en voorspanstaal. Het structurele segment domineerde de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Structurele legeringen worden vaker gebruikt om de frames van bruggen en gebouwen te versterken. Het is een onbetaalbaar materiaal dat kan worden gebruikt in transmissietorens, vrachtwagens, machines, vrachtwagenframes en vrachtwagenonderdelen, wat een positieve invloed heeft op de groei van de markt.

Inzicht in staaltoepassingen

De gegevens over de staalmarkt zijn onderverdeeld naar toepassing in de bouw, auto-industrie en elektrische apparaten. Het bouwsegment & domineerde de markt in 2021 en zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Tijdens de prognoseperiode zal de toenemende investering in bouwactiviteiten naar verwachting de vraag naar legeringen doen toenemen. De American Iron Association schat dat de legering ongeveer 54% van het gemiddelde voertuig uitmaakt. Het wordt gebruikt voor de productie van een reeks auto-onderdelen, waaronder deurpanelen, chassis, frames en steunbalken. Hoewel aluminium de plaats van legering inneemt bij de productie van auto-onderdelen vanwege het lagere gewicht, wordt het nog steeds geprefereerd vanwege de sterkte, duurzaamheid en continue recyclingmogelijkheden.

Belangrijkste spelers:

ArcelorMittal (Luxemburg), POSCO (Zuid-Korea), Shangang Group (Spanje), NSSMC Group (Japan), China Baowu Group (China), HBIS Group (China), Tata Steel Group (India), Nucor Corporation (VS), Hyundai Steel Company (Zuid-Korea), China Steel Company (Taiwan).

Gerelateerde rapporten:

APAC Steel Market – Size and Share In 2023 Trend zal genereren nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

Hoge Sterkte Staalmarkt – Omvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2032)

Lithografisch drukken voor verpakkingsmarkt – omvang en marktaandeel in 2023: trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

Noord-Amerikaanse Adblue-markt – Groei en Aandeel In 2023 Trend biedt nieuwe groeikansen (2023 – 2032)

Groen Staal MarktOmvang en Aandeel In 2023 Trend zal Nieuwe Groeikansen Genereren (2023 – 2032)

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  APAC Steel,APAC Steel Market,APAC Steel Market Size