header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor handvuurwapens mikt op USD 15.438,2 miljoen tegen 2032, met een snelle groei van 5,5% CAGR Boom

Nov 17, 2023 3:00 PM ET

Overzicht van de markt voor handvuurwapens:

De omvang van de markt voor handvuurwapens werd in 2022 geschat op USD 6,1 miljard. Er wordt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,00% voorspeld voor de sector handvuurwapens tijdens de projectieperiode (2023-2032), met een stijging van USD 6,3 miljard in 2023 tot USD 8,68 miljard in 2032. De belangrijkste factoren die de expansie van de markt stimuleren zijn de toename van gemoderniseerde wapentechnologieën en de stijgende vraag naar kleine wapens onder burgers.

Een nieuwe ontwikkeling in de productie van vuurwapens is het toegenomen gebruik van 3D-printtechnologie. Voor de productie van kleine wapens hebben Direct Metal Laser Sintering (DMLS) en Fused Deposition Modelling (FDM) een aantal voordelen. Om de operationele precisie, doeltreffendheid en betrouwbaarheid te verbeteren, ontwikkelen verschillende bedrijven intelligente wapens.

Slimme wapens zijn uitgerust met moderne technologieën zoals RFID-chips, biometrische sensoren en vingerafdrukscanners om onbevoegde gebruikers af te schrikken. Er wordt verwacht dat de vraag naar slimme wapens in de verwachte periode zal toenemen als gevolg van betere functies zoals snelle toegang, vingerafdrukauthenticatie, lange levensduur van de batterij en andere.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7202

De belangrijkste spelers op de markt voor handvuurwapens:

De belangrijkste bedrijven in de handvuurwapenmarkt zijn Accuracy International Ltd. (VK), American Outdoor Brands Corporation (VS), Beretta Holding SpA (Italië), Colt’s Manufacturing Company, LLC (VS), Glock Ges. (VK), American Outdoor Brands Corporation (VS), Beretta Holding SpA (Italië), Colt’s Manufacturing Company, LLC (VS), Glock Ges. M.B.H. (Oostenrijk), Heckler & Koch GmbH (Duitsland), Herstal SA (België), Remington Outdoor Company (VS), Steyr Arms GmbH (Oostenrijk), Sturm, Ruger & Co., Inc. (VS).

Markt voor handvuurwapens – Segmentatie:

Gladde boring en schroefdraad/gefreesd zijn twee marktsegmenten voor handvuurwapens. In de geprojecteerde periode zal het segment met gladde boring naar verwachting de grootste marktaandelen hebben.

Gas-, terugslag- en handbediende afvuurmethoden zijn de drie categorieën waaruit de markt voor handvuurwapens is opgebouwd. Verwacht wordt dat de categorie gasbediend tijdens de projectieperiode het grootste marktaandeel zal hebben.

Geleide en ongeleide handvuurwapens vallen binnen de op technologie gebaseerde segmentatie van de handvuurwapenmarkt. Tijdens de projectieperiode zal het geleide segment naar verwachting het grootste marktaandeel hebben.

Semi-automatisch en automatisch zijn twee van de acties die zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor handvuurwapens. Tijdens de projectieperiode zal het automatische segment naar verwachting het grootste marktaandeel hebben.

Defensie en civiele & commerciële zijn twee van de eindgebruiksectoren opgenomen in de segmentatie van de markt voor handvuurwapens. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat het defensiesegment het grootste marktaandeel zal hebben.

De op kaliber gebaseerde segmenten van de markt voor handvuurwapens zijn 9 mm, 5,56 mm, 7,62 mm, 12,7 mm, 14,5 mm en andere. In de projectieperiode zal het 5,56mm segment naar verwachting het grootste marktaandeel hebben.

Op basis van type is de handvuurwapenindustrie onderverdeeld in pistolen, revolvers, handvuurwapens, geweren, jachtgeweren, machinegeweren en overige. Gedurende de prognoseperiode zal het geweersegment naar verwachting de markt domineren.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/small-arms-market-7202

Markt voor handvuurwapens – Regionale analyse:

De analyse biedt per regio marktinformatie voor Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Gedurende de prognoseperiode zal de Noord-Amerikaanse regio naar verwachting de handvuurwapenmarkt domineren. Dit komt door de toegenomen defensie-uitgaven en het toenemende wapengeweld in de regio, waardoor wetshandhavers en het grote publiek handvuurwapens zijn gaan kopen voor respectievelijk terrorismebestrijding en zelfverdediging. Door de stijgende populariteit van civiele

Gerelateerde rapporten:

Automated Weapon System Market Research Report Information by Application (Land-Based, Airborne and Naval), Type (Radar Guided, Homing Missiles, Stationary Sentry Guns and Combat Drone), Platform (Autonomous and Semi-Autonomous) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa and Latin America) – Forecast till 2027

Electroshock Weapons Market Research Report Information per producttype (Direct Contact Weapons en Direct Energy Weapons), eindgebruiker (militair en wetshandhaving) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Forecast tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor automatische wapens per product, eindgebruik en regio – marktvoorspelling tot 2030.

Wapenopstellingen – marktonderzoeksrapport Informatie per type, per werkingsmodus, per platform en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Small Arms Market,Small Arms Industry,Global Small Arms Market,Small Arms Market Size,Small Arms share