header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde agrarische oppervlakteactieve stoffen markt Laatste onderzoek, bestuurder, vraag en prognose 2032

Nov 17, 2023 7:00 PM ET

Inleiding

Oppervlakteactieve stoffen voor de landbouw zijn amfifiele verbindingen die een cruciale rol spelen bij het verbeteren van de werking van agrochemische middelen, waaronder pesticiden, herbiciden en fungiciden. Ze vergemakkelijken de verspreiding, bevochtiging en penetratie van deze chemicaliën op plantoppervlakken, waardoor hun doeltreffendheid wordt verbeterd en de hoeveelheid benodigde agrochemische middelen wordt verminderd. De wereldwijde markt voor oppervlakteactieve stoffen voor de landbouw wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de stijgende vraag naar gewasbeschermingsmiddelen, de toenemende toepassing van precisielandbouwtechnieken, de afname van landbouwgrond en de groeiende vraag naar voedsel als gevolg van de groeiende wereldbevolking.

Marktomvang en groeiprognoses

De wereldwijde markt voor oppervlakteactieve stoffen in de landbouw zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de regio Azië-Pacific, gedreven door factoren zoals de stijgende landbouwproductie, de toenemende toepassing van moderne landbouwpraktijken en het groeiende bewustzijn van de voordelen van het gebruik van oppervlakteactieve stoffen in gewasbescherming.

Belangrijkste drijfveren voor de markt

 • Stijgende vraag naar gewasbeschermingsmiddelen: De toenemende vraag naar gewasbeschermingsmiddelen om gewassen te beschermen tegen ongedierte, ziekten en onkruid is een belangrijke drijfveer van de markt voor oppervlakteactieve stoffen in de landbouw. Oppervlakteactieve stoffen spelen een cruciale rol in het verbeteren van de effectiviteit van deze producten en dragen zo bij aan een betere gewasopbrengst en minder gewasverliezen.
 • Invoering van precisielandbouwtechnieken: Precisielandbouwtechnieken, waarbij geavanceerde technologieën worden gebruikt om het gebruik van hulpbronnen te optimaliseren en de productiviteit van gewassen te verbeteren, winnen wereldwijd aan populariteit. Oppervlakteactieve stoffen zijn een integraal onderdeel van precisielandbouw, omdat ze een gerichte toepassing van landbouwchemicaliën mogelijk maken, waardoor verspilling wordt verminderd en de impact op het milieu wordt geminimaliseerd.
 • Krimpende landbouwgrond: De slinkende beschikbaarheid van landbouwgrond stimuleert de noodzaak om de gewasopbrengst van bestaande landbouwbedrijven te maximaliseren. Oppervlakteactieve stoffen kunnen boeren helpen om hogere opbrengsten te behalen door de doeltreffendheid van landbouwchemicaliën te verbeteren en de opname van voedingsstoffen door gewassen te verbeteren.
 • Groeiende vraag naar voedsel: De wereldbevolking zal tegen 2050 naar verwachting 9,7 miljard mensen tellen, wat een enorme druk legt op voedselproductiesystemen. Oppervlakteactieve stoffen kunnen bijdragen aan het voldoen aan deze groeiende vraag door gewasopbrengsten te verbeteren en gewasverliezen te verminderen.

Abonneer u op uitgebreide inzichten in gegevens

Markt segmentatie

De wereldwijde markt voor oppervlakteactieve stoffen voor de landbouw wordt gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, toepassing en regio.

Type:

 • Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen: Het grootste marktaandeel
 • Anionogene oppervlakteactieve stoffen
 • Kationogene oppervlakte-actieve stoffen
 • Amfotere oppervlakteactieve stoffen

Toepassing:

 • Herbiciden: Het grootste toepassingssegment
 • Insecticiden
 • Schimmelwerende middelen
 • Hulpstoffen

Regio:

 • Azië-Pacific: De grootste marktregio
 • Noord-Amerika
 • Europa
 • Latijns-Amerika
 • Midden-Oosten en Afrika

Lees meer @ https://www.wantstats.com/charts/global-agricultural-surfactants-market-outlook-168070

Toekomstperspectief

De wereldwijde markt voor oppervlakteactieve stoffen voor de landbouw zal de komende jaren blijven groeien, gedreven door de bovengenoemde factoren en de toenemende vraag naar duurzame landbouwpraktijken. De ontwikkeling van biogebaseerde oppervlakteactieve stoffen en de toepassing van nanotechnologie in formuleringen van oppervlakteactieve stoffen zullen de groei van de markt naar verwachting verder aanwakkeren.

Blader door meer rapporten:

Marktvooruitzichten voor oppervlakteactieve stoffen voor de landbouw in Maleisië (2018 tot 2032)

Wereldwijd Polyurethaanschuim Marktonderzoeksrapport: naar Markt Door Toepassing Voorspelling (2018-2023)

Wereldwijd Polyurethaanschuim Marktonderzoeksrapport: naar Markt door Typevoorspelling (2018-2023)

Zuid-Amerika Polyurethaanschuim Marktonderzoek Rapport: naar Marktvoorspelling (2018-2023)

Wantstats Research and Media Pvt. Ltd. 99 Hudson Street, 5th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 (646) 845 9349 (VS) 44 208 133 9349 (VK)

Contactgegevens:

Wantstats Research and Media Pvt. Ltd.

99 Hudson Street, 5th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Phone:

+1 (646) 845 9349 (US)
+44 208 133 9349 (UK)
Keywords:  Global Agricultural Surfactants Market,Global Agricultural Surfactants Market Share