header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G mm-wave technologiemarkt ter waarde van USD 8,7946 miljard, groeit met 15,00% CAGR tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 20, 2023 1:00 PM ET

5G mm-golf technologie marktinzichten:

De markt voor 5G mm-wave technologie werd in 2022 geschat op een waarde van USD 2,5 miljard. De markt voor 5G mm-golf technologie zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,00% tussen 2023 en 2032, van USD 2,875 miljard in 2023 tot USD 8,7946 miljard in 2032. De vraag naar communicatie met hoge snelheid en lage latentie wordt gedreven door hogere datatransmissiesnelheden in vergelijking met eerdere generaties draadloze technologie, evenals de ontwikkeling van slimme steden en infrastructuurprojecten. Deze factoren zijn belangrijke marktstuwers die de groei van de industrie verbeteren.

De integratie van mm-golftechnologie in consumentenproducten moedigt smartphonefabrikanten ook aan om mm-golfmogelijkheden in hun topmodellen op te nemen, waardoor snellere upload- en downloadsnelheden, soepeler online gamen en videostreaming van hoge kwaliteit mogelijk worden.

Daarnaast worden millimetergolftechnologieën toegepast in verschillende consumentenproducten zoals laptops, tablets en slimme huishoudelijke apparaten. De behoefte aan betere connectiviteit en verbeterde gebruikerservaringen onder consumenten stimuleert deze trend, waardoor fabrikanten worden gestimuleerd om millimetergolftechnologie te integreren in andere goederen dan smartphones. Innovatie in de 5G mm-golf technologiesector wordt gedreven door ontwikkelingen in beamforming en mm-golf antenne-ontwerp.

Belangrijkste spelers:

Prominente deelnemers in de 5G mm-golf technologiemarkt, waaronder:

  • Axxcss Wireless Solutions, Inc. (VS),
  • NEC Corporation (Japan),
  • Siklu Communication (VS),
  • L3HARRIS Technologies, Inc. (VS),
  • Smiths Group PLC (VK),
  • Millimeter Wave Products Inc. (VS),
  • Farran Technology (Ierland),
  • Eravant (VS),
  • Keysight Technologies, Inc (VS)
  • Avait Networks, Inc. (VS).

Klik hier voor een Premium-rapport

Omvang van het rapport – 5g mm-Wave Technology Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 8,7946 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

15.00%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

Antennes en transceivercomponenten, frequentiebronnen en gerelateerde communicatie- en netwerkcomponenten, beeldvormingscomponenten, sensoren en besturingen, interfacecomponenten en andere zijn opgenomen in de marktsegmentatie van 5G mm-golf technologie op basis van componenten.

Op basis van product is de 5G mm-golf technologiemarkt onderverdeeld in gebieden zoals telecommunicatieapparatuur, scansystemen, radar en satellietcommunicatiesystemen.

De mm-golf techniek op 5 GHz De frequentiebanden die worden gebruikt voor de marktsegmentatie zijn 24-57 GHz, 57-95 GHz en 95-300 GHz.

De mm-golf techniek op 5 GHz Lichte millimetergolf met licentie, millimetergolf zonder licentie en millimetergolf met volledige licentie zijn de drie categorieën van marktsegmentatie op basis van licentietype.

De toepassingen die deel uitmaken van de segmenten mobiel en telecom, consumenten en commercieel, gezondheidszorg, industrie, auto’s en transport, en beeldvorming van de 5G mm-golf technologiemarkt zijn allemaal gebaseerd op toepassing.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) 5g mm-golf technologiemarkt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-mm-wave-technology-market-12405

Regionale analyse:

Het rapport biedt marktinzichten voor een aantal geografische gebieden, waaronder de rest van de wereld, Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Vanwege de geavanceerde en technologisch bewuste klantenbasis in Noord-Amerika, die een aanzienlijke vraag naar hogesnelheidsconnectiviteit met lage latentie zal creëren, zal deze markt worden gedomineerd door 5G mm-golftechnologie.

Door zijn sterke deelname aan internationale 5G-standaardiseringsinitiatieven, die een impact hebben op de creatie van wereldwijde standaarden voor mm-golftechnologie, heeft Europa het op één na grootste marktaandeel voor mm-golftechnologie. Bovendien was de markt voor 5g-mm-golftechnologie in het VK de Europese markt die het snelst groeide, terwijl de Duitse markt voor mm-golftechnologie het grootste marktaandeel had.

Van 2023 tot 2032 zal de markt voor 5g mm-golftechnologie in Azië en de Stille Oceaan zich naar verwachting ontwikkelen met het snelste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR). Dit komt doordat 5G mm-golftechnologie steeds meer wordt gebruikt voor toepassingen zoals Industrie 4.0 en slimme fabricage. Bovendien had de markt voor mm-golf technologie in China het grootste marktaandeel, terwijl de snelst groeiende markt voor mm-golf technologie in Azië-Pacific zich in India bevond.

Gerelateerde rapporten:

Video Management Software Market – De Video Management Software Market zal tegen 2030 naar verwachting 53,1 miljard USD groeien, met een CAGR van 19,82% tijdens de voorspellingsperiode 2022 – 2030.

Biometrische bankmarkt – De biometrische bankmarkt zal naar verwachting 18,0 miljard dollar groeien tegen 2032, met een CAGR van 15,80% tijdens de voorspellingsperiode 2023 – 2032.

Markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde (MVAS) – De markt voor mobiele diensten met toegevoegde waarde (MVAS) zal tegen 2030 naar verwachting 733,83 miljard USD groeien, met een CAGR van 14,30% tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030.

Markt voor bedrijfsvideo – De markt voor bedrijfsvideo zal tegen 2032 naar verwachting groeien met USD 31,17 miljard, met een CAGR van 9,13% tijdens de prognoseperiode 2023-2032.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  5g mm-wave technology Market,5g mm-wave technology Market Share,5g mm-wave technology Market Size,5g mm-wave technology Market Trends,5g mm-wave technology Market Insights,5g mm-wave technology Market Growth,5g mm-wave technology Market Analysis,5g mm-wave technology Market 2032