header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van Healthcare Claims Management zal tegen 2032 naar schatting een gezonde waarde bereiken van USD 22,13 miljard met een CAGR van 4,5%.

Nov 20, 2023 5:44 PM ET

Healthcare Claims Management Market Research Report Information Per Component (Software en Diensten), Per Leveringswijze (On-Premise en Cloud Based), Per Type (Geïntegreerd en Standalone), Per Eindgebruiker (Zorg Betalers en Aanbieders), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

In het rapport van Market Research Future (MRFR) “Healthcare Claims Management Market Information By Compound, Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2032″ wordt benadrukt dat de markt in 2032 USD 22,13 miljard zal bedragen met een CAGR van 4,5%.

Het proces voor het beheer van medische claims omvat het optimaliseren, indienen van facturen, bijwerken en toewijzen van medische claims met betrekking tot de diagnose, medicijnen en behandeling van de patiënt. Alles met betrekking tot ziektekostenverzekeringen wordt verzekerd met behulp van systemen voor het beheer van medische claims. Om de loyaliteit van patiënten te bevorderen door snelle en nauwkeurige processen mogelijk te maken om claims zo snel mogelijk af te handelen, worden er verschillende soorten software voor claimbeheer op de markt aangeboden. Door het medische claimproces te stroomlijnen, kunnen zorgverleners en verzekeraars gemakkelijker met elkaar communiceren en wordt de betalingscyclus van patiënten effectief verbeterd. Dit is mogelijk met software voor claimbeheer in de gezondheidszorg. Tot de software voor het beheer van medische claims die online beschikbaar is voor klanten behoren applicaties voor revenue cycle management, software voor medische facturering en software voor het beheer van medische praktijken. In veel landen is de bevolkingsafname een belangrijke factor; naarmate mensen ouder worden, neemt de frequentie van chronische ziekten toe en is een groter percentage van de bevolking ouder dan 65 jaar. Daarnaast zijn er veranderingen doorgevoerd in de financiële aspecten van de gezondheidszorg.

Ontvang een gratis voorbeeld van een PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6376

In veel landen stegen de gemiddelde kosten voor gezondheidszorg per persoon met een CAGR van meer dan 4%. Verzekeringen die oorspronkelijk bedoeld waren om de kosten van zorg te dekken voor mensen met ernstige, plotselinge ziekten of catastrofale verwondingen, worden nu steeds vaker routinematig gebruikt om de verwachte risico’s van chronische ziekte te dekken. Bovendien leiden verbeteringen in de kwaliteit van de gezondheidszorg meestal tot betere resultaten, maar vaak ook tot hogere medische kosten. Bovendien worden steeds meer mensen zich bewust van de waarde van zorg en kennen ze er hetzelfde gewicht aan toe als aan huishoudelijke uitgaven. Daarnaast bieden het gebruik van cloudtechnologie-gerelateerde diensten en de betrokkenheid van overheidscampagnes, waaronder het Ministerie van Volksgezondheid & Gezinswelzijn, bij het verbeteren van de verzekeringsdekking van haar inwoners een potentiële marktkans voor oplossingen voor het beheer van gezondheidsclaims. De wereldwijde uitbreiding van de markt voor diensten voor claimbeheer in de gezondheidszorg zal naar verwachting worden gedreven door de toegenomen aandacht voor gezondheidszorgsystemen en technologische vooruitgang voor nieuwe therapieën.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Cerner Corporation
  • Cognizant Technologie Oplossingen
  • Oracle
  • IBM Corporation
  • McKesson Corporation
  • Accenture PLC
  • Genpact Limited
  • eClinicalWorks
  • Conifer Gezondheidsoplossingen

Markt Segmentatie

Op basis van type is de markt voor Healthcare Claims Management onderverdeeld in de subsegmenten Geïntegreerd en Standalone. Marktgegevens voor Healthcare Claims Management op basis van on-premises en cloudimplementatie. Zorgbetalers en -aanbieders zijn opgenomen in de marktgegevens voor claims management op basis van eindgebruik. De software- en dienstendivisies van de markt voor claims management voor de gezondheidszorg zijn gebaseerd op componenten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (90 pagina’s) over claimbeheer voor de gezondheidszorg:https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-claims-management-market-6376

Regionaal inzicht

Noord-Amerika heeft momenteel een dominante positie op de wereldmarkt voor het beheer van gezondheidsclaims vanwege de geavanceerde infrastructuur van de gezondheidszorg in de regio en de voordelige terugbetalingspraktijken. De regio zal het ook goed doen vanwege het gevestigde gezondheidszorgsysteem, de stijgende verzekeringsdekking en de toename van chronische ziekten. Voorspeld wordt dat de focus van grote bedrijven in opkomende economieën, de verbeterde infrastructuur voor gezondheidszorg en het hogere besteedbare inkomen onder de middenklasse van de regio van Azië-Pacific de regio met het grootste groeipotentieel zullen maken. Vanwege de groeiende gezondheidszorginfrastructuur zal Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de projectieperiode.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Onderzoeksrapport over debehandeling van erytromelalgie: Informatie per type behandeling, geneesmiddelen, toedieningsweg, eindgebruikers, distributiekanaal en regio – marktvoorspelling tot 2032

Verslag van hetmarktonderzoek naar hulpmiddelen voor de behandeling van spataderen: Informatietype (Endoveneuze Ablatie, Sclerotherapie en Chirurgische Ligatie & Stripping), Eindgebruik (Aderklinieken, Ziekenhuizen en Ambulante Zorgeenheden) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapportveterinaire biomarkers: Informatie diersoort (gezelschapsdieren en productiedieren), producttype, toepassing, ziektetype en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Klinisch Genomics-marktonderzoeksrapport: Informatie per type test, per methode, per eindgebruiker en per regio – Marktvoorspelling tot 2032

Automatisch celtellers marktonderzoeksrapport: Informatie per producttype, per toepassing, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: sales@marketresearchfuture.com Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Healthcare Claims Management Market,Healthcare Claims Management Market Size,Healthcare Claims Management Market Share,Healthcare Claims Management Market Trends,Healthcare Claims Management Market Growth,Healthcare Claims Management Market Research,Healthcare Claims Management Market Report,Healthcare Claims Management Market Outlook,Healthcare Claims Management Market Overview