header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de groei van de markt voor weesgeneesmiddelen goed zal zijn voor 9,20% CAGR en tegen 2030 355,00 miljard USD zal bedragen

Nov 20, 2023 5:49 PM ET

Orphan Drugs Market Research Report Information By Drug Type (Biologics & Non-Biologics), By Sale (Generics & Prescribed), By Drug (Revlimid, Rituxan, Opdivo, Keytruda, Imbruvica, Soliris, Jakaf, Pomalyst, Darzalex, Spinraza en Adcetris), per therapieklasse (oncologie, bloed, centraal zenuwstelsel, endocrien, cardiovasculair en ademhalingsstelsel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2030

In het rapport van Market Research Future (MRFR) wordt de nadruk gelegd op de markt voor weesgeneesmiddelen, die naar verwachting zal groeien van 175,57 miljard dollar in 2022 tot 355,00 miljard dollar in 2030, met een CAGR van 9,20% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

Marktvooruitzichten

Een van de meest invloedrijke variabelen op de wereldwijde markt is de stijgende O&O-investering van grote bedrijven voor de introductie van nieuwe producten in de weesgeneesmiddelensector. Naarmate meer mensen leren over zeldzame ziekten, hebben een aantal grote biofarmaceutische bedrijven in klinische stadia en gevestigde rivalen op de markt veelbelovende pijplijnkandidaten voor weesgeneesmiddelen in verschillende stadia van klinisch onderzoek.

De mogelijkheid om blockbustergeneesmiddelen te produceren op het gebied van de behandeling van ongewone ziekten in plaats van in de normale farmaceutische portefeuille is een andere factor die bijdraagt aan de groeiende interesse in de behandeling van zeldzame aandoeningen. De farmaceutische industrie ontwikkelt nu modaliteiten van de volgende generatie, zoals chimere antigeen receptor (CAR) T-celbehandelingen, gentherapieën, gerichte medicijnen tegen kanker en andere.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2312

Analyse van de concurrentie

De belangrijkste spelers op de markt zijn F. Hoffmann-La Roche AG (Zwitserland), Mylan (VS), Celgene Corporation (VS), Novartis AG (Zwitserland), Biogen (VS), Takeda Pharmaceutical Company Limited (Japan), Merck KGaA (Duitsland), Eli Lilly and Company (VS), Sanofi (Frankrijk) en Janssen Services LLC (VS).

Marktsegmentatie

De segmentatie van de markt voor weesgeneesmiddelen, gebaseerd op het type geneesmiddel, omvat biologische geneesmiddelen en niet-biologische geneesmiddelen.

De segmentatie van de weesgeneesmiddelenmarkt op basis van verkoop omvat generieke geneesmiddelen en voorgeschreven geneesmiddelen.

De gegevens over de weesgeneesmiddelenmarkt zijn onderverdeeld in revlimid, rituxan, opdivo, keytruda, imbruvica, soliris, jakaf, pomalyst, darzalex en spinraza.

De segmentatie van de markt voor weesgeneesmiddelen is gebaseerd op de therapieklasse oncologie, bloed, centraal zenuwstelsel, endocrien, cardiovasculair en respiratoir.

Regionale analyse

Er wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse markt voor weesgeneesmiddelen tijdens de analyseperiode met een aanzienlijke CAGR zal groeien. Dit is te danken aan Noord-Amerika. Deze ontwikkeling kan niet alleen worden toegeschreven aan gunstige regelgevende omstandigheden, maar ook aan toenemende investeringen door farmaceutische bedrijven. Als extra bonus hebben de Verenigde Staten het grootste deel van de Noord-Amerikaanse markt in handen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (159 pagina’s) over weesgeneesmiddelen:https://www.marketresearchfuture.com/reports/orphan-drugs-market-2312

Door een groei van het aantal farmaceutische bedrijven die hun waren zowel binnen als buiten Europa verkopen, zal de markt voor weesgeneesmiddelen in Europa naar verwachting de op één na grootste ter wereld worden. Bovendien zal de Duitse markt voor weesgeneesmiddelen naar verwachting de derde plaats innemen, terwijl de Britse markt voor weesgeneesmiddelen zich naar verwachting het snelst zal ontwikkelen en de vierde plaats in Europa zal innemen.

De markt voor zeldzame geneesmiddelen in Azië en de Pacific zal naar verwachting snel groeien. Dit komt doordat het gebied meer gevestigde marktdeelnemers heeft, zijn medische infrastructuur sneller ontwikkelt en een hoger inkomen per hoofd van de bevolking heeft. Bovendien zal de markt voor weesgeneesmiddelen in China naar verwachting het grootste deel van de industrie uitmaken, terwijl de markt voor weesgeneesmiddelen in India zich naar verwachting het snelst zal ontwikkelen in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportBacteriostatisch Water voor Injectie: Informatie per toepassing, per distributiekanaal, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor natriumhyaluronaat oogdruppels: Informatie per type (0,001, 0,0015, 0,003 en andere), per toepassing (droge ogen, bevochtiging en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Biokeramiek en Hydroxyapatiet Marktonderzoeksrapport: Informatie per type (aluminiumoxide, zirkoniumoxide, calciumfosfaat en andere), per toepassing (tandheelkundige implantaten, orthopedische implantaten, implanteerbare elektronische apparaten en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Submucosale injecties marktonderzoeksrapport: Informatietype middel, per toepassing, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor van patiënten afgeleide xenograftmodellen: Informatie per tumortype, per modeltype, per eindgebruiker en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Orphan Drugs Market,Orphan Drugs Market Size,Orphan Drugs Market Share,Orphan Drugs Market Trend,Orphan Drugs Market Outlook,Orphan Drugs Market Growth,Orphan Drugs Market Overview,Orphan Drugs Market Research,Orphan Drugs Market Report,Orphan Drugs Market Insights