header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Concurrentiestrategie waterstofbrandstofcellen, vraag, regionale inkomstenprognose, 2030

Nov 21, 2023 2:54 PM ET

Overzicht van de markt voor waterstofbrandstofcellen:

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Hydrogen Fuel Cells Market Information by Type, By Application, and By Region – Forecast till 2030, zal de markt voor waterstofbrandstofcellen stijgen van USD 2,48 miljard in 2022 tot USD 11,87 miljard in 2030, met een CAGR van 25,09% tussen 2022 en 2030.

Toekomstig marktonderzoek

De elektrische motor aan boord van een waterstofauto wordt aangedreven door waterstofbrandstofcellen. Waterstof wordt gebruikt om waterstofcellen aan te drijven. Brandstofcelauto’s zijn veelbelovend voor het verminderen van de uitstoot in de transportsector. Dit voertuig produceert geen broeikasgassen tijdens het rijden, in tegenstelling tot diesel- en benzinevoertuigen. Om te kunnen functioneren, hebben waterstofcellen een constante stroom brandstof en zuurstof nodig. Een brandstofcel is een apparaat dat elektriciteit opwekt door middel van een chemische reactie.

Ontvang gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5947

Concurrentielandschap van de markt:

 • Panasonic Corporation (Japan)
 • Intelligent Energy Holdings plc (VK)
 • FuelCell Energy Inc. (VS)
 • Plug Power Inc. (VS)
 • Hyster-Yale Group (VS.)
 • Doosan Fuel Cell (VS.)
 • Ballard Power Systems (Canada)
 • Nedstack brandstofceltechnologie BV. (Nederland)
 • Pearl Waterstof (China)
 • Hydrogenics Corporation (Canada)
 • Horizon Brandstofcel Technologie (Singapore)

Aanvraag voor aangepast rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5947

Drijfveren voor de markt:

De stijgende vraag naar elektrische voertuigen vergroot de marktomvang voor waterstof-brandstofcellen. Door een toename van de koolstofuitstoot is de overheid geïnteresseerd in het gebruik van elektrische voertuigen. Het groeiende milieubewustzijn is een andere factor die de sector beïnvloedt. Overmatig gebruik van fossiele brandstoffen heeft geleid tot de uitstoot van giftige benzine, waardoor wereldwijd milieuproblemen zijn ontstaan. Het doel om minder afhankelijk te worden van diesel en olie is wat de marktvraag naar waterstof-brandstofcellen stimuleert.

De toenemende vraag naar auto’s heeft geleid tot een fenomenale expansie van de auto-industrie. Maar omdat motoren op fossiele brandstoffen een aanzienlijke hoeveelheid broeikasgassen produceren, is de bezorgdheid en het bewustzijn de afgelopen jaren toegenomen. Voorspeld wordt dat dit de marktgroei voor waterstof-brandstofcellen in de verwachte periode zal bevorderen. De markt zal ook profiteren van andere factoren zoals technologische vooruitgang, verbeterde prestaties, stijgende brandstofprijzen, minder lawaai en strenge milieueisen van de overheid.

Koop het eersteklas Hydrogen Fuel Cells-marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5947

Beperkingen van de markt:

De groei van de markt wordt geremd door de hoge kosten van de overschakeling op de waterstof/brandstofceltechnologie en de afnemende beschikbaarheid van waterstoftankstations.

Marktsegmentatie

Luchtgekoelde en watergekoelde waterstofbrandstofcellen zijn beide beschikbaar op de markt. De watergekoelde sector produceerde het grootste deel van de inkomsten uit waterstofbrandstofcellen in 2021 vanwege de grotere koelimpact. Door de condensatorkoeling kan de brandstofcelstapel op hogere temperaturen draaien dan met andere soorten koeling mogelijk is. Luchtgekoelde installaties groeien echter het snelst omdat ze veel sneller opwarmen en zich geen zorgen hoeven te maken over bevriezing van de koelvloeistof.

Toepassingen voor waterstofbrandstofcellen zijn onder andere transport, draagbaarheid en stationair gebruik. Vanwege kenmerken als een hoge efficiëntie en de mogelijkheid om verschillende brandstoffen te gebruiken, wordt verwacht dat de stationaire toepassingssector de komende jaren enorm zal groeien.

Lees de details van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrogen-fuel-cells-market-5947

Regionaal inzicht

De markt voor waterstof-brandstofcellen in Noord-Amerika zal in de loop van de onderzoeksperiode een aanzienlijke CAGR bereiken, met een waarde van USD 0,84 miljard in 2021. Als gevolg van overheidsfinanciering en -uitgaven, stimulansen en subsidies voor waterstof-brandstofcelvoertuigen en toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma’s worden waterstof-brandstofcellen steeds vaker gebruikt in deze regio. Terwijl de Amerikaanse waterstofcelmarkt zich als leider heeft gevestigd, zal de Canadese waterstofcelmarkt de komende jaren met de snelste CAGR groeien.

Toonaangevende rapporten:

Amerikaanse transformatormarkt

Biogasmarkt

Bioraffinagemarkt

Hoogfrequente transformatormarkt

Zonneconcentrator markt

Power-to-Gas markt

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Hydrogen Fuel Cells Market,Hydrogen Fuel Cells Market Size,Hydrogen Fuel Cells Market Scope,Hydrogen Fuel Cells Market Share,Hydrogen Fuel Cells Market Growth