header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De E-Governance markt zal groeien met een CAGR van 13,20% met een USD-waarde van 15,36 miljard tegen 2032

Nov 21, 2023 7:00 PM ET

Marktoverzicht

Het rapport van Market Research Future (MRFR) belicht E-Governance Market Information By Compound, Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2032″; de markt zal in 2032 USD 15,36 miljard bereiken met een CAGR van 13,20%.

De toename van het aantal volkstellingen (de bevolking groeit elk jaar), nieuw beleid en initiatieven, samenwerkingen met andere regio’s en een toename van het BBP door de opkomst van nieuwe bedrijven zijn enkele van de redenen die bijdragen aan de uitbreiding van het verzamelen van overheidsgegevens. Legacy systemen die afhankelijk zijn van fysieke hardware kunnen effectiever zijn, maar hebben ook opslagproblemen. Daarom is er een groeiende behoefte aan een intelligente overheid. De cloud wordt het nieuwste grote ding in overheids-IT, met leveranciers die private, publieke of hybride cloud-oplossingen bieden voor overheidsgegevens met betrekking tot beheer, beveiliging, back-up of compliance. De belangrijkste factor die van invloed is op het vermogen van het publiek om op een innovatieve manier met overheidsdiensten om te gaan, is de opkomst van intelligente technologieën bij overheden wereldwijd. Daarnaast gebruikt de overheid een breder spectrum aan kennis en vaardigheden om ingewikkelde maatschappelijke problemen aan te pakken en burgers te empoweren.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3875

Concurrentielandschap van de markt:

  • Fidelity National Information Services Inc (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • EMC Corporation (VS)
  • Metric Stream Inc. (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • SAS Institute Inc. (VS)
  • Thomson en Reuters Corporation (VS)
  • SAP SE (Duitsland)
  • Wolters Kluwer NV (Nederland)

Marktsegmentatie

Software en diensten zijn opgenomen in de op componenten gebaseerde marktsegmentatie van e-governance. De markt voor e-overheid is onderverdeeld in twee segmenten op basis van inzet: cloud en on-premises. De eindgebruikerssegmenten van de e-overheidsmarkt zijn overheid, gezondheidszorg, BFSI en commercieel.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3875

Het genereren van overheidsgegevens groeit als gevolg van verschillende factoren, waaronder de groeiende volkstelling (veroorzaakt door een steeds groeiende bevolking), nieuw beleid en nieuwe projecten, partnerschappen met andere regio’s en een groei van het BBP door de opkomst van nieuwe bedrijven. Hoewel slim bestuur veel voordelen heeft, staat de overheid voor verschillende uitdagingen. De overheid heeft bijvoorbeeld aanzienlijke financiële en personele middelen nodig om digitale infrastructuur op te bouwen en internetconnectiviteit tot stand te brengen. Ontwikkelingslanden hebben te kampen met financiële problemen vanwege verschillende ontwikkelingsprojecten, onvoldoende belastinginning, grote buitenlandse schulden, handelstekorten en andere maatschappelijke problemen. Dit beïnvloedt de inkomsten van de e-overheidsmarkt. De systematische publieke beschikbaarheid van overheidsgegevens is wereldwijd snel toegenomen. Omdat de cloud overheidsgegevens transparanter maakt, de overheid verantwoordelijk maakt en corruptie vermindert.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-governance-market-3875

Regionaal inzicht

De markt voor slimme governance in Noord-Amerika is gegroeid door de groeiende omarming van slimme infrastructuur en slimme stadsprogramma’s in de regio. Sectoren die de vraag hebben gestimuleerd zijn onder andere monitoring van netautomatisering. Te midden van de veranderende publieke verwachtingen van het aanbod van de overheid en de introductie van nieuwe technologie ontwikkelt en groeit het ecosysteem van de digitale overheid in Noord-Amerika. In de VS en Canada zijn op verschillende niveaus strenge regels van kracht om de inspanningen voor digitalisering van de federale overheid te richten. Cloud computing en het Internet of Things (IoT) winnen aan populariteit in de slimme overheidssector en hebben de marktgroei gestimuleerd. De markt voor e-overheidsdiensten en -oplossingen groeit ook door de opkomst van belangrijke bedrijven op dit gebied. De expansie van deze sector wordt gedreven door de opkomst van belangrijke bedrijven die slimme overheidsoplossingen en -diensten aanbieden.

Toonaangevende rapporten:

Onderzoeksrapport Vast-Mobiel Convergentiemarkt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport Identiteitsverificatiemarkt – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voor e-mailbeveiliging – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de casinomarkt – Wereldwijde voorspellingen tot 2032

Onderzoeksrapport over de Device-as-a-Service (DaaS) markt – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  E-Governance Market,Global E-Governance Market,E-Governance Market Size,E-Governance Market Share,E-Governance Market Demand,E-Governance Market Growth,E-Governance Market Scope,E-Governance Market Trends,E-Governance