header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor epsomzout zal tegen 2032 USD 6,87 miljard aan inkomsten genereren met een CAGR van 5,36% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 21, 2023 4:00 PM ET

Overzicht van de markt voor epsomzout:

De wereldwijde markt voor epsomzout zal naar verwachting gestaag groeien door de toenemende vraag. Epsomzout wordt massaal gebruikt in de farmaceutische industrie, wat de groei van de markt zal stimuleren. Market Research Future (MRFR) bevestigt dat de wereldwijde markt voor epsomzout zal groeien van 4,3 miljard dollar in 2022 naar 6,87 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 5,36% tijdens de beoordelingsperiode (2023-2032).

Het toegenomen consumentenbewustzijn, de toenemende incidentie van ziekten en het groeiende gebruik van Epsom zout in kuuroorden en salons zijn de belangrijkste drijvende krachten achter de markt. Het toenemende gebruik van Epsom zout in cosmetische & verzorgingsproducten stimuleert de marktomvang. Cosmetische & verzorgingsproducten maken wereldwijd een indrukwekkende groei door, wat de groei van de markt voor Epsom zout ondersteunt.

Ook het stijgende verbruik van Epsom zout bij de productie van verschillende producten voor huishoudelijke verzorging, zoals schoonmaakmiddelen en wasmiddelen, ondersteunt de marktaandelen. Daarnaast stimuleert de toenemende groei in de eindgebruiksectoren, zoals de landbouw en de farmaceutische sector, de inkomsten uit de markt voor epsomzout. De toenemende productie van meststoffen is een andere belangrijke groeimotor. Bovendien draagt het stijgende aantal fabrikanten van producten voor persoonlijke en huishoudelijke verzorging bij aan de omvang van de markt voor epsomzout.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2979

Epsom Salt Market

Wereldwijde markt voor epsomzout – segmenten:

De analyse is onderverdeeld in vormen, toepassingen en regio’s. Het vormsegment is onderverdeeld in korrels, poeder en kristal. Het toepassingssegment is onderverdeeld in landbouw, voedsel, dranken, persoonlijke verzorging, farmaceutica en andere. Per regio is de markt voor epsomzout onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en de rest van de wereld.

Wereldwijde markt voor epsomzout – Regionale analyse:

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor epsomzout en wordt gekenmerkt door een grote vraag vanuit de thuiszorg, persoonlijke verzorging, de farmaceutische industrie, de landbouw en andere industrieën. Ook het toenemende gebruik van Epsom zout in spa’s & salons stimuleert de marktvraag enorm. De economie in de regio ontwikkelt zich snel en ook de investeringen in de kunstmestindustrie nemen toe, waardoor het verbruik van Epsom zout enorm toeneemt.

Wereldwijde markt voor epsomzout – Analyse van de concurrentie:

De markt voor epsomzout is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd te zijn, met verschillende gevestigde spelers die een competitief landschap vormen. Om een voorsprong op hun rivalen te krijgen, zetten marktspelers strategische benaderingen in zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie lanceringen. Fabrikanten proberen hun aandeel te laten groeien via het totale bedrijfsresultaat.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/epsom-salt-market-2979

Grote spelers:

Toonaangevende spelers op de markt van epsomzout zijn onder andere Dadakarides Salt SA (Griekenland), Kneipp GmbH (Duitsland), Giles Chemical (VS), STENDERS (Letland), L’Occitane International SA (Zwitserland), Shiseido Company Limited (Japan), Unilever PLC (VK), Kao Corporation (Japan), Bathclin Corporation (Japan), Parfums De Coeur, Ltd (VS), CVS Pharmacy (VS), San Francisco Salt Company (VS), SaltWorks, Inc. (VS), Baymag Inc. (Canada), en K S Kali Gmbh (Duitsland), onder anderen.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

May 12, 2023 — The Natural Grocers Brand lanceerde Epsomzout in vier geuren om gebruikers een hoogwaardige ervaring te bieden met een snelle onderdompeling aan het einde van een lange dag. Het product is verkrijgbaar in vier nieuwe geuren, waaronder Tea Tree Foot Fork, Peppermint Muscle Soak, Lavender Relaxation en Eucalyptus Everyday Cleanse. De producten worden geleverd in zakken van 64 gram met 100% magnesiumsulfaat van USP-kwaliteit, waarbij essentiële oliën worden gebruikt voor de geur om prioriteit te geven aan een natuurlijke ervaring.

Gerelateerde rapporten:

Inorganic Salts Market Research Report Information By Type (Natriumzouten, Magnesiumzouten, Calciumzouten, Kaliumzouten, Ammoniumzouten, en anderen), By Application (Agriculture, Pharmaceuticals, Cement, Rubber processing, Food, en anderen), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, and Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Bath Salt Market Research Report Information Per Type (Atlantisch Zout, Kristalzout, Dode Zee Zout, Epsom Zout, en anderen), Per Vorm (Korrelig, Poeder, Grof, en anderen), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Japan, APEJ, MEA) -Marktvoorspelling tot 2032.

Industrial Salts Market Research Report Information per bron (natuurlijke pekel, zoutmijnen), per productieproces (mijnbouw, zonneverdamping, vacuümpanverdamping), per toepassing (chemische verwerking, ijsvrij maken, waterontharding, landbouw, voedselverwerking, andere) en per regio (Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa) – prognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor. New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor.
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Epsom Salt Market,Epsom Salt Market Size,Epsom Salt Market Share,Epsom Salt Market Trends,Epsom Salt Market Overview,Epsom Salt Market Insigts,Epsom Salt Market Outlook,Epsom Salt Market Research,Epsom Salt Market Growth,Epsom Salt Market Analysis,Epsom Salt Market Report