header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor microgroenten zal tijdens de prognoseperiode (2023 en 2030) groeien met een CAGR van 13,50%.

Nov 21, 2023 6:00 PM ET

Marktoverzicht

Het onderzoek ” Microgreens Market Information By Services, End-Use And Region – Forecast till 2030″ van Market Research Future (MRFR) stelt dat de markt tegen 2030 USD 2,48 miljard zal bereiken met een CAGR van 13,50%.

Jonge, delicate groentegroenten microgreens groeien tot een hoogte van één tot drie centimeter. Ze worden geoogst zodra ze twee volledig gevormde zaadlobben hebben, wat 7-14 dagen na ontkieming gebeurt. Gedurende de prognoseperiode zal de markt voor microgroenten naar verwachting stijgen als gevolg van verschillende factoren, waaronder stijgende uitgaven voor voedingsproducten van hoge kwaliteit, een groeiende vraag naar voedzame en functionele voedingsmiddelen en een toename in het gebruik van verticale binnenkweek en kweek in kassen. Microgroenten worden voornamelijk binnen gekweekt met behulp van verticale kweek en kassen, omdat ze speciale aandacht en een gereguleerde omgeving nodig hebben. Bovendien zal de groei van de productmarkten tijdens de prognoseperiode naar verwachting worden gestimuleerd door de uitbreiding van de persoonlijke verzorgings- en cosmetica-industrie, aangezien de primaire vraag naar oliën en bestanddelen uit microgreens bestemd is voor consumptiegoederen zoals shampoo en huidverzorgingsproducten.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10804

Voorspeld wordt dat de toenemende kennis van high-tech landbouwtechnieken zoals aeroponics, aquaponics en hydrocultuur en een toename in landbouwmechanisatie de expansie van de markt voor microgroenten zal ondersteunen. Chef-koks die microgroenten gebruiken als levendige garnering en smaakversterkers zijn de belangrijkste drijvende krachten achter de markt van microgroenten, maar cosmetica is een andere gespecialiseerde industrie die de nieuwe groei in deze ruimte stimuleert. Deze microgroenten worden verwerkt tot oliën en chemicaliën die worden gebruikt in consumentengoederen zoals cosmetica en shampoo. Microgroenten zijn zeer gewild bij producenten van persoonlijke verzorgingsproducten omdat ze rijk zijn aan vitamine A en B en vele andere micro-elementen. Hierdoor zal de vraag naar microgroenten op de lange termijn naar verwachting toenemen.

Ook bekend als veggie confetti. Omdat microgreens een sterke, geurige smaak en een scala aan kleuren en texturen hebben, worden ze meestal gebruikt om de kleur, textuur of smaak van verschillende keukens te verbeteren, zoals pasta, pizza, omeletten en groenten. Ze bevatten een verscheidenheid aan mineralen, vitaminen en antioxidanten. Boeren wenden zich tot hoogtechnologische productietechnieken zoals indoor farming omdat er minder landbouwgrond beschikbaar is door de bevolkingsgroei en de stijgende vraag naar voedsel. Bovendien heeft het toegenomen gezondheidsbewustzijn van mensen hen aangemoedigd om een dieet te eten dat rijk is aan voedingsstoffen, waardoor indoor farming methodes worden toegepast. Naast het thuis binnenshuis kweken, kweken consumenten het voornamelijk in enorme kassen.

Concurrentielandschap van de markt:

  • The Chef’s Garden Inc.
  • Farmbox Greens LLC
  • AeroFarms
  • Fresh Origins
  • Gotham Groenen
  • Madar Boerderijen
  • 2BFresh
  • Living Earth boerderij,

Markt Segmentatie

De op landbouw gebaseerde microgroenten marktsegmentatie omvat commerciële kassen en indoor verticale landbouw. De distributiekanalen in de detailhandel en boerenmarkten hebben de microgreens marktstatistieken verdeeld. De microgroenten markt is onderverdeeld in residentiële en commerciële segmenten op basis van eindgebruikers. Op basis van type is de microgreens markt onderverdeeld in de volgende categorieën: erwten, radijs, basilicum, broccoli, kool, bloemkool en tuinkers.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika heeft het grootste aandeel in de microgreens industrie. De vraag naar microgreens stijgt in deze regio omdat mensen zich meer bewust zijn van de voordelen van een evenwichtige voeding en gezondheid en het opnemen van groene groentesalades en biologische voedingsmiddelen, zoals microgreens, in hun dieet. Dit komt doordat gezonder eten en het ondersteunen van biologische landbouw steeds populairder worden. Dit komt doordat mensen zich steeds meer bewust worden van de gezondheidsvoordelen van biologisch eten. De groeiende trend om microgroenten te verwerken in salades en biologische voeding heeft deze industrie voordeel opgeleverd. Kwekers in de Verenigde Staten hebben grootschalige productie van microgroenten bereikt met verbeterde technieken voor binnenkweek en verticale kweek.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/microgreens-market-10804

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten, waaronder gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor pastasauzen per producttype (saus op basis van tomaten, saus op basis van pesto), categorie (conventioneel, biologisch), verpakkingstype, distributiekanaal (winkel, niet-winkel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport over demarkt voor rijstmeel informatie per bron (witte rijst en bruine rijst), categorie (biologisch en conventioneel), toepassing (bakkerijproducten & snoepgoed, ontbijtoplossingen, babyvoeding, zoete & hartige snacks en andere) regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – wereldwijde prognose tot 2030

Zuid-Amerika Thoracolumbale wervelkolom hulpmiddelen markt per producttype prognose (2016-2025)

Zuid-Amerika tractie transformator markt door bovenleidingspanning prognose (2017-2025)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America