header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor misleidingstechnologie wordt gedreven door de vraag naar geavanceerde antivirusstrategieën

Nov 21, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht:

De Deception Technology-industrie zal naar verwachting groeien van USD 1,68 miljard in 2022 tot USD 4,62 miljard in 2030, met een CAGR van 13,51% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

PDF-voorbeeldversie van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafiek) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2466

Belangrijkste spelers:

De marktspelers zijn,

  • TrapX Beveiliging
  • Rapid7 Inc
  • Attivo Netwerken
  • Allure Beveiligingstechnologie
  • Guardicore
  • Cymmetria, Inc
  • TopSin Beveiliging
  • Rookgordijn Technologieën
  • Illusive Networks
  • LogRhythm Inc
  • vArmour

Marktdynamiek:

Er wordt verwacht dat deceptietechnologie aan populariteit zal winnen in tal van sectoren, waaronder de detailhandel, de gezondheidszorg en IT, om de beveiligingsmaatregelen tegen APT’s en malware te versterken en de cloudomgeving te beschermen. Daarnaast wordt verwacht dat de markt voor deceptietechnologie tijdens de prognoseperiode aanzienlijke groeivooruitzichten zal kennen als gevolg van de toenemende implementatie van cyberbeveiligingsplatforms in de gezondheidszorg, die tot doel heeft alle potentiële kwetsbaarheden en risico’s in verband met beschermde gezondheidsinformatie te elimineren.

Een verdere ontwikkeling is de geavanceerde aanhoudende bedreiging, die is uitgegroeid tot een van de meest complexe en gevaarlijke vormen van aanvallen. Traditionele antivirusmethoden zijn niet effectief tegen APT-aanvallen (advanced persistent threat) die gebruikmaken van verschillende strategieën zoals social engineering, phishing, command and control-servers en remote desktop control. Dit komt omdat het primaire doel van traditionele antivirusmethoden de verdediging is tegen standalone malware-aanvallen. Als reactie op de toename van APT’s passen bedrijven deceptietechnologieën toe.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Hoewel bestaande beveiligingstools hebben aangetoond effectief te zijn in het detecteren van anomalieën, moeten ze nog verder worden ontwikkeld om de vertakkingen en potentiële risico’s volledig te begrijpen. Hoewel deze tools talloze waarschuwingen genereren, moeten beveiligingsteams het merendeel ervan onderzoeken, ondanks het feit dat veel ervan onnodig zijn. De inspanningen worden gericht op het onproductief evalueren van deze fictieve gevaren, terwijl de dreigende en authentieke bedreigingen aandacht vereisen. Door de asymmetrie van een aanval aan te passen, stelt misleidingstechnologie beveiligingsteams in staat om zich te concentreren op echte netwerkbedreigingen. Dergelijke scenario’s hebben bijgedragen aan de vooruitgang van de onderscheppingstechnologie in de geprojecteerde periode.

Tijdens de COVID-19 pandemie was er een aanzienlijke toename van cyberaanvallen die schade toebrachten aan organisaties, bedrijven en individuen. Als gevolg hiervan besteden een aantal getroffen organisaties middelen aan het revitaliseren van verouderde systemen, waardoor ze een bijdrage leveren aan de markt voor misleidingstechnologie. Het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft bijvoorbeeld een waarschuwing uitgegeven met betrekking tot groepen van geavanceerde aanhoudende bedreigingen en opkomende cybercriminelen die in verband worden gebracht met pandemieën. Interpol gaf een waarschuwing uit voor criminelen die medische instellingen opzettelijk aanvallen.

Marktsegmentatie:

De marktsegmentatie op basis van implementatie omvat Cloud, On-Premise.

Op basis van component omvat de marktsegmentatie Service en Oplossing.

Op basis van Deception Stack bestaat de marktsegmentatie uit applicatiebeveiliging, gegevensbeveiliging, netwerkbeveiliging en eindpuntbeveiliging.

Op basis van eindgebruikers omvat de DCB-marktsegmentatie Productie, Gezondheidszorg, BFSI, Transport, Overheid, Detailhandel en Overige.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is de regio met het grootste marktaandeel in de onderscheppingstechnologie. Dit komt door de toenemende ontwikkeling van onderscheppingstechnologie in landen als Canada en de Verenigde Staten, waar veel startende bedrijven gevestigd zijn.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor misleidingstechnologie –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/deception-technology-market-2466

De Aziatisch-Pacifische regio is getuige van een gunstige expansie voor de deceptietechnologie markt als gevolg van de uitbreiding van de netwerkbeveiligingsinfrastructuur in tal van IT- en telecommunicatiesectoren, waaronder Japan, India, China en Zuid-Korea.

Toonaangevende rapporten:

Edge Computing-markt

Markt voor antivirussoftware

Onafhankelijke softwareleveranciers

Contact Center-as-a-Service-markt

E-Wallet markt

Markt voor vertaaldiensten

Markt voor bedrijfssoftware

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  deception technology market,deception technology market size,what is deception technology,deception technology examples,deception technology meaning,deception technology marketing,deception technology market analysis,Deception Technology market today,Deception Technology market research,deception technology market share