header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slaapapneuapparaten: Een uitgebreide analyse van markttrends, regionale dynamiek en toekomstperspectieven

Nov 21, 2023 10:00 PM ET

Overzicht

De wereldwijde markt voor slaapapneahulpmiddelen zal naar schatting een opmerkelijke groei doormaken tegen 2032, met een CAGR. De markt wordt gedreven door de toenemende prevalentie van slaapapneu, het groeiende bewustzijn van de aandoening en de bijbehorende gezondheidsrisico’s, technologische vooruitgang en stijgende besteedbare inkomens.

Slaapapneu is een slaapstoornis die wordt gekenmerkt door pauzes in de ademhaling tijdens de slaap. Deze pauzes kunnen 10 seconden of langer duren en meerdere keren per uur voorkomen. Slaapapneu kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, waaronder slaperigheid overdag, hoge bloeddruk, hartaandoeningen en beroertes.

Meld u aan voor uitgebreide inzichten in gegevens:

Soorten slaapapneuapparaten

Er zijn drie hoofdtypen slaapapneuapparaten:

  • Continue positieve luchtwegdruk (CPAP): CPAP is het meest voorkomende type slaapapneuapparaat. Het levert een constante luchtstroom via een masker dat over de neus en mond wordt gedragen. Dit houdt de luchtwegen open tijdens de slaap.
  • Bi-level positieve luchtwegdruk (BiPAP): BiPAP is een type CPAP dat een hogere druk levert wanneer je inademt en een lagere druk wanneer je uitademt. Dit kan nuttig zijn voor mensen die CPAP moeilijk verdragen.
  • MAD’s (Mandibular Advancement Devices): MAD’s zijn orale hulpmiddelen die over de tanden worden gedragen. Ze werken door de onderkaak naar voren te bewegen, waardoor de luchtwegen worden geopend.

Regionaal overzicht

De wereldwijde markt voor slaapapneuapparaten wordt gedomineerd door Noord-Amerika en Europa, die samen goed zijn voor meer dan 70% van de markt. Azië-Pacific is echter de snelst groeiende markt, vanwege de toenemende prevalentie van slaapapneu en het stijgende besteedbare inkomen in de regio.

Noord-Amerika

De Noord-Amerikaanse markt voor slaapapneuapparaten is de grootste ter wereld, met een waarde van USD 8,2 miljard in 2023. De markt wordt gedreven door de hoge prevalentie van slaapapneu in de regio, evenals de sterke gezondheidszorginfrastructuur en de hoge adoptiesnelheid van nieuwe technologieën.

Europa

De Europese markt voor slaapapneuapparaten is de op één na grootste ter wereld, met een waarde van USD 6,1 miljard in 2023. De markt wordt gedreven door de vergrijzing en de toenemende prevalentie van chronische ziekten, zoals obesitas en diabetes, die risicofactoren zijn voor slaapapneu.

Azië-Stille Oceaan

De markt voor slaapapneuapparaten in Azië-Pacific is de snelst groeiende markt ter wereld, met een CAGR van 12,3%. De markt wordt gedreven door de toenemende prevalentie van slaapapneu, het stijgende besteedbare inkomen en het groeiende bewustzijn van de aandoening en de bijbehorende gezondheidsrisico’s.

Latijns-Amerika

De Latijns-Amerikaanse markt voor slaapapneahulpmiddelen is een kleine maar groeiende markt, met een waarde van USD 1,6 miljard in 2023. De markt wordt gedreven door de toenemende prevalentie van slaapapneu, het groeiende bewustzijn van de aandoening en de verbeterende gezondheidszorginfrastructuur.

Midden-Oosten en Afrika

De markt voor slaapapneuapparaten in het Midden-Oosten en Afrika is de kleinste markt ter wereld, met een waarde van USD 0,6 miljard in 2023. De markt wordt gedreven door de toenemende prevalentie van slaapapneu, het groeiende bewustzijn van de aandoening en de stijgende besteedbare inkomens.

Belangrijkste spelers

De wereldwijde markt voor slaapapneuapparaten is zeer concurrerend, met een aantal grote spelers. De belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • ResMed
  • Philips
  • Fisher & Paykel Healthcare
  • Medtronic
  • SleepImage

Conclusie

De wereldwijde markt voor slaapapneahulpmiddelen zal de komende jaren naar verwachting groeien in een gezond tempo, gedreven door de toenemende prevalentie van slaapapneu, het groeiende bewustzijn van de aandoening en de bijbehorende gezondheidsrisico’s, technologische vooruitgang en stijgende besteedbare inkomens.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportGezondheidszorg Analytics Markt – Prognose tot 2032

OnderzoeksrapportPacemaker-markt – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme contactlenzen – Prognose tot 2032

Onderzoeksrapport3D Printing medische hulpmiddelen markt – voorspelling tot 2030

Infectieziekten Diagnose & Behandeling Marktonderzoeksrapport Prognose tot 2032

Over ons

Wantstats Research and Media Pvt Ltd is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. WRMPL’s aanpak combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Ons snelgroeiende onderzoeksbureau wordt ondersteund door een deskundig team van onderzoeksanalisten dat waardevolle analyses en gegevens biedt met betrekking tot technologische en economische ontwikkelingen. Onze analisten voeren industriële bezoeken uit en verkrijgen de relevante informatie van prominente marktspelers. Onze belangrijkste doelstelling is om onze klanten op de hoogte te houden van de potentiële kansen en uitdagingen in verschillende markten. We bieden onze gerespecteerde klanten stapsgewijze ondersteuning via strategische en adviesdiensten om tot een bestuurlijke en uitvoerbare beslissing te komen.

Contactgegevens

Contactgegevens:

Hoofdkantoor (India) WantStats Research and Media Pvt. Ltd. Kantoor nr. 104, Pentagon 4, Magarpatta City, Pune – 411028 Maharashtra, India. Verkoop: 1 (855) 661-4441 (VS) 44 1720 412 167 (VK)

Contactgegevens Contactgegevens: Hoofdkantoor (India) WantStats Research and Media Pvt. Ltd. Kantoor nr. 104, Pentagon 4, Magarpatta City, Pune – 411028 Maharashtra, India. Verkoop: 1 (855) 661-4441 (VS) 44 1720 412 167 (VK)

Contactgegevens:

Contact Details
Contact Information:
Corporate Office (India) WantStats Research and Media Pvt. Ltd. Office No 104, Pentagon 4, Magarpatta City, Pune - 411028 Maharashtra, India. Sales: +1 (855) 661-4441 (US) +44 1720 412 167(UK)

Keywords:  Sleep Apnea Devices Market,Sleep Apnea Devices Market Share,Sleep Apnea Devices Market Analysis,Sleep Apnea Devices Market Trends,Sleep Apnea Devices Market Research,Sleep Apnea Devices Market Report,Sleep Apnea Devices Market Overview,Sleep Apnea Devices Market Outlook