header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vertaaldiensten zal zich positief ontwikkelen en tegen 2030 USD 47,21 miljard verdienen

Nov 21, 2023 5:00 PM ET

Marktoverzicht:

Het rapport van Market Research Future (MRFR) ” Translation Service Market Information By Compound, Application, Distribution Channel And Region – Forecast till 2030″, benadrukt dat de markt 47,21 miljard dollar zal bereiken in 2030 met een CAGR van 2,60%.

PDF-voorbeeldversie van het rapport aanvragen: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen, grafiek) @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1400

Belangrijkste spelers:

Concurrentielandschap van de markt zijn,

  • TransPerfect
  • Yamagata Corporation
  • Semantix Logos Groep
  • Lingotek
  • Lionbridge Taal
  • Lijn SDL
  • RWS
  • WELOCALIZE

Aanbieders van taaldiensten, of Language Service Providers (LSP’s), bieden verschillende serviceniveaus. Taaldiensten bestaan al een tijdje. Vertalen, tolken, nasynchronisatie, taalonderwijs, taalevaluatie, taaltechnologieën en meer vallen meestal onder taaldiensten. Een vertaling is een manier om de ene taal met de andere te communiceren. Het aanbod van vertaaldiensten breidt zich uit om te voldoen aan de eisen van klanten op basis van de taal van hun voorkeur. Voor dit soort diensten is meestal een geïntegreerd platform nodig dat bestaat uit big data analytics en cloud computing om externe toegang tot de gegevens en effectievere opslag mogelijk te maken. Talrijke sectoren maken gebruik van vertaaldiensten. Vooral entertainmentmedia en industriële bedrijven maken gebruik van vertaaldiensten.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De vertaling van audio- en video-ondertitels heeft werkgelegenheid gegenereerd in de mediasector, inclusief nasynchronisatie en vertolking. De belangrijkste drijfveer voor taalvertaaldiensten is big data analytics, dat verwante ruwe gegevens combineert tot een enkele set en deze interpreteert tot zinvolle inzichten. Verschillende factoren, waaronder een toename van de vraag naar niet-Engelse talen, de behoefte aan taalconversiediensten, de aanwezigheid van meer marktdeelnemers en een toename van de vraag vanuit Amerikaanse landen, stimuleren de markt voor vertaaldiensten. Bovendien zullen een toename in R & D en de vraag vanuit opkomende economieën in de voorspellingsperiode nieuwe markten voor vertaaldiensten openen. Vertaal- en tolkdiensten vallen onder de categorie taaldiensten en worden gekenmerkt door hun vermogen om gesproken en ondertekende communicatie tussen gebruikers van verschillende talen te vergemakkelijken.

Marktsegmentatie:

Schriftelijke vertaal- en tolkdiensten behoren tot de typen diensten die op de markt worden aangeboden. De markt is onderverdeeld in twee soorten operaties: machinevertaling en technische vertaling. Hardware en software zijn opgenomen in de markt per component.

Regionaal inzicht:

De toename van terrorisme en criminaliteit wereldwijd heeft het gebruik van vertaaldiensten in Europa veranderd. De Europese overheid heeft geleerd op zijn hoede te zijn voor het ontcijferen van signalen die circuleren binnen het overheidsnetwerk. Noord-Amerika domineert de markt voor vertaaldiensten vanwege de groeiende behoefte van de regio aan taalomzettingsdiensten, de toegenomen aanwezigheid van marktdeelnemers en de toegenomen O&O-activiteiten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de markt voor vertaaldiensten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/translation-service-market-1400

De behoefte aan taalomzettingsdiensten, het aantal marktdeelnemers en het niveau van onderzoek en ontwikkeling in de vertaaldienstensector wijzen erop dat Azië-Pacific de regio met het hoogste groeipotentieel is. Ongeveer 60% van de inkomsten van de markt is afkomstig van talloze ondernemers uit het Aziatisch-Pacifisch gebied, waaronder China, Japan, Australië, Nieuw-Zeeland en India. Kleinere bedrijven hebben zich aangesloten bij grotere bedrijven om de behoeften van klanten te begrijpen en innovatieve, snellere benaderingen te creëren om problemen te identificeren en de beste oplossingen te bieden.

Toonaangevende rapporten:

Edutainment Markt

Intelligente documentverwerking

Racegames markt

Tijdregistratiesoftware markt

Markt voor vastgoedbeheer

Markt voor analyses als een service

Augmented Intelligence-markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  translation service market,translation services market share,translation services market size,translation services market trends,interpretation services market,translation marketing agency,translate service marketing,translation service costs,translation services near me,translation services price list,translation service marketing,translation service marketing explained,translation services market report,translation services market size china,translation services marketing materials,marketing translation service