header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten zal tijdens de prognoseperiode (2023 en 2030) groeien met een CAGR van 29,05%.

Nov 21, 2023 4:00 PM ET

In 2022 werd de omvang van de markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten geschat op 201,86 miljoen dollar. De markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 29,05 procent, van 256,85 miljoen dollar in 2023 tot 1402,8 miljoen dollar in 2030. Enkele van de belangrijkste elementen die de groei van de cannabismarkt beïnvloeden, zijn het groeiende aantal medische toepassingen en de legalisatie van cannabisgebruik per land.

Onderzoek wijst uit dat chronisch of hooggedoseerd cannabisgebruik kan leiden tot verslaving, veranderde hersenchemie, verminderde levenstevredenheid en cognitieve stoornissen. Er is ook ontdekt dat mensen die als tieners beginnen met het gebruik van cannabisproducten negatieve bijwerkingen ervaren. Om deze redenen staat de legaliteit van cannabis op veel plaatsen nog ter discussie en zijn er in verschillende landen strenge wetten voor het gebruik ervan.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10963

Er zijn veel wetten die klinisch onderzoek met cannabis regelen. Onderzoekers die met cannabis werken moeten zich aan de regels houden en toestemming krijgen van verschillende instanties. De Food and Drug Administration moet een IND-aanvraag (investigational new drug) ontvangen van de wetenschappers voordat ze met het onderzoek mogen beginnen. De onderzoeker moet van het National Institute on Drug Abuse (NIDA) een autorisatiebrief (LOA) krijgen waarin de eigenschappen van het cannabisproduct worden beschreven.

De Drug Enforcement Administration (DEA) en een vergunning zijn aanvullende vereisten die de onderzoeker moet aanvragen om cannabisgebruik voor niet-onderzoeksdoeleinden te voorkomen. Het onderzoeksproces wordt omslachtig en tijdrovend door de beperkingen en het beleid, wat de kans verkleint dat er nieuwe, op cannabis gebaseerde producten worden ontwikkeld voor de behandeling van verschillende ziekten.

Segment inzichten

De segmentatie van de Cannabis Plant Nutrients-markt, gebaseerd op het type nutriënt, omvat micronutriënten en macronutriënten. Het segment macronutriënten had het grootste aandeel in 2022.

De gegevens over de Cannabis Plant Nutrients Markt zijn onderverdeeld in biologisch en conventioneel.

Op basis van de toepassingsmethode is de wereldwijde cannabis plantenvoeding industrie onderverdeeld in fertigatie, drenching en bladvoeding.

De markt is in het onderzoek onderverdeeld in vier regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Op de markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten is Azië-Pacific nu een belangrijke speler. De belangrijkste hennepproducerende regio’s in Azië-Pacific zijn China, Australië en Nieuw-Zeeland, wat de uitbreiding van de markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten in deze regio stimuleert. De Indiase markt voor voedingsstoffen voor cannabisplanten zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode, gevolgd door die van China. De belangrijkste reden voor de expansie van de markt in deze landen is de groeiende neiging naar biologische landbouw. De toenemende vraag van de farmaceutische industrie naar cannabis, met name in China en India, zal naar verwachting de expansie van de regionale markt stimuleren.

De belangrijkste bedrijven in de Cannabis Plant Nutrients markt zijn onder andere

CF Industries Holdings, Inc. (VS)

Sociedad Química y Minera de Chile (Chili)

Nutrien Ltd (Canada)

EuroChem Groep (Zwitserland)

Zuari Agro Chemicals Ltd (India)

PJSC PhosAgro (Rusland)

Haifa Chemicals Ltd (Israël)

Mosaic Company (VS)

Israel Chemicals Limited (Israël)

Yara International ASA (Noorwegen)

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cannabis-plant-nutrients-market-10963

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Single Serve Wine Market Research Report Information Per Type (Rode Wijn, Witte Wijn, Muskaatwijn, Volle Wijn, Riesling en Sauvignon Blanc), Per Textuur (Zacht, Course, Romig, Wasachtig en Zijdeachtig), Per Type Container (Glazen Fles en Metalen Kan), Per Vorm (Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Telefoonvallei, Provence, Jura en Champagne), Per Smaak (Bramen, Bosbessen, Kersen, Veenbessen, Vijgen, Pruimen, Rozijnen, Frambozen en Aardbeien), Per Aard (Biologisch en Conventioneel), Per Toepassing (In Winkel, Restaurant, Bar en Hotel) En Per Regio

Verslag van hetMarktonderzoek Pickles: Informatie per type (Fruit Pickles, Groente Pickles, Vlees en Zeevruchten Pickle en anderen), per verpakkingstype (Potten, Zakken, Kuipen en anderen), per Distributiekanaal (Winkelbasis (Supermarkt/Hypermarkt, Gemakswinkels, Speciaalzaken en anderen) en Niet-Winkelbasis) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Vooruitzichtentheemarkt VS (2018 tot 2032)

Marktvooruitzichten aardappelzetmeel in de V.S. (2018 tot 2032)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America