header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De vraag, het inzicht, de toekomst, de groei, het bedrijfsleven, de prognose van de markt voor energieopslag tegen 2030

Nov 21, 2023 12:53 PM ET

Marktoverzicht energieopslag

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Energy Storage Market Information by Type, End-User, and Region – Forecast till 2030″, zal de energieopslagindustrie groeien van USD 25.038,4 miljoen in 2022 naar USD 153.663,4 miljoen in 2030, met een groei van ongeveer 25,46% tussen 2022 en 2030.

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Energieopslag is een methode om de onbalans tussen vraag en aanbod van energie aan te passen door energie die op een bepaald moment wordt geproduceerd op te slaan voor gebruik op een later moment. Een accu of batterij is een apparaat dat wordt gebruikt om energie op te slaan.

De opslag van energie in batterijen is cruciaal voor de overgang naar een duurzaam energiesysteem. Systemen voor de opslag van energie in accu’s regelen de spanning en frequentie, verlagen de kosten in verband met piekvraag, nemen hernieuwbare energiebronnen op en fungeren als noodstroomvoorziening. Een belangrijk onderdeel van energieopslagsystemen zijn batterijen, die ongeveer 60% van de totale systeemkosten uitmaken. Er wordt echter verwacht dat minder batterijen de volledige geïnstalleerde opslagcapaciteit zullen uitmaken.

Ontvang gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4476

Concurrentielandschap van de markt:

  • Tesla Inc. (VS)
  • AES Corporation (VS)
  • General Electric Company (VS)
  • Sulzer Ltd. (Zwitserland)
  • Voith GmbH (Duitsland)
  • Hydrostor Inc. (Canada)
  • Linde AG (Duitsland)
  • Highview energieopslag (VK)
  • Hydrogenics Corporation (Canada)
  • SolarReserve LLC. (VS)

Aanvraag voor aangepast rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4476

Drijfveren voor de markt:

Elektrische voertuigen worden steeds meer geaccepteerd en gebruikt, wat een aanzienlijke impact heeft op de markt. Groeiende bezorgdheid over de milieuschade die wordt veroorzaakt door voertuigen is debet aan de stijgende vraag naar energieopslagsystemen. Systemen voor de opslag van verschillende soorten energie kunnen worden ingezet als hulpmiddelen wanneer dat nodig is. Commerciële, industriële en residentiële sectoren hebben allemaal behoefte aan energieopslagsystemen. Als gevolg van de toenemende bewustwording van de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen en de stijgende vraag naar energie, groeit de markt voor energieopslagsystemen. Snelle verstedelijking en industrialisatie in ontwikkelingslanden hebben de vraag naar energieopslagsystemen doen toenemen.

Steeds meer mensen worden zich bewust van de schadelijke invloed van CO2-uitstoot en andere broeikasgassen op het milieu. In tegenstelling tot conventionele steenkool of fossiele brandstoffen, is hierdoor de belangstelling voor hernieuwbare energiebronnen toegenomen. Deze trend zal naar verwachting de vraag naar energieopslagsystemen internationaal doen toenemen in de komende jaren. Het is economischer en milieuvriendelijker om energieopslagopties te gebruiken dan conventionele opslagsystemen om hernieuwbare energiebronnen te ondersteunen. Strenge milieuregels van overheden hebben de ontwikkeling van elektrische voertuigen versneld omdat ze minder vervuiling uitstoten dan voertuigen die op petroleum rijden. Elektrische auto’s vereisen energieopslagsystemen. Al deze elementen hebben geholpen om de inkomsten in de energieopslagsector te verhogen.

Koop het Premium Onderzoeksrapportover de Energieopslagmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4476

Beperkingen van de markt:

De wanverhouding tussen vraag en aanbod van grondstoffen zoals kobalt, lithium en grafiet zal naar verwachting de marktgroei gedurende de prognoseperiode afremmen.

Marktsegmentatie

De energieopslagsystemen die op de markt worden aangeboden zijn onder andere mechanisch, thermisch, elektrochemisch en chemisch. In termen van inkomsten domineerde het elektrochemische marktsegment in 2021. Dit komt vooral door de toegenomen vraag naar vloeibare elektronische materialen voor het reinigen en polijsten van interne elektronische apparaten.

De belangrijkste eindgebruikers in de markt voor energieopslag zijn de nutssector, de zakelijke en industriële sector en de residentiële eindgebruikers. De nutssector, die de markt domineerde in 2021, zal naar verwachting sneller groeien in de loop van de projectieperiode 2022-2030. De toename in financiering voor de ontwikkeling van energiefaciliteiten op nutsschaal biedt hiervoor een verklaring.

Lees de details van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-storage-market-4476

Regionaal inzicht

De markt voor energieopslag in Azië-Pacific was in 2021 goed voor USD 0,88 miljard en zal hoogstwaarschijnlijk een aanzienlijke CAGR bereiken tijdens de onderzoeksperiode. Verhoogde overheidsuitgaven voor de elektrificatie van landelijke gebieden, meer overheidsinitiatieven om bedrijven aan te moedigen om hernieuwbare energiebronnen te gebruiken en meer overheidsinvesteringen in de toepassing van duurzame energiebronnen zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor energieopslagsystemen in de regio stimuleren.

Toonaangevende rapporten:

Industriële zonnegeneratormarkt

Relaismarkt

Markt voor Zonne-laadstations

Markt voor hogesnelheidsmotoren

Markt voor elektrolyzers

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Energy Storage Market,Energy Storage Market Size,Energy Storage Market Scope,Energy Storage Market Share,Energy Storage Market Growth