header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Immersive Technology in Military & Defense Market zal naar verwachting 59,37 miljard dollar groeien met een CAGR van 24,5% tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 21, 2023 4:00 PM ET

Marktoverzicht

De markt voor immersieve technologie in militaire & defensie zal naar verwachting groeien van USD 8,26 miljard in 2023 tot USD 59,37 miljard in 2032, met een CAGR van 24,5% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Marktdynamiek

Digitalisering bevordert het concept van netwerkgerichte oorlogsvoering, waarin coördinatie en communicatie tussen militaire strijdkrachten en middelen naadloos en geïntegreerd zijn. Immersieve technologieën zoals virtual reality (VR) en augmented reality (AR) zijn onmisbaar in deze netwerkomgeving om ervoor te zorgen dat commandanten en personeel toegang hebben tot vitale informatie en effectief kunnen samenwerken. Nu militaire operaties steeds digitaler worden, is robuuste cyberbeveiliging van vitaal belang. Kritieke infrastructuur en gevoelige gegevens worden door het leger beschermd door middel van immersieve technologie die wordt gebruikt bij bedreigingssimulaties en cyberbeveiligingstrainingen.

Gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12150

Analyse van de concurrentie

Belangrijke spelers in de Immersive Technology in Military & Defense Market, waaronder

  • Acer Inc.
  • Atheer, Inc.
  • AVEVA Groep PLC
  • Barco NV
  • Blippar Ltd.
  • Carl Zeiss AG
  • CM Labs Simulations Inc.
  • EON Reality, Inc.
  • FAAC
  • Google, LLC
  • HCL Technologies Limited
  • Honeywell International, Inc.
  • HTC Corporation
  • Immersive Media Company
  • Immersive Technologies Pty Limited
  • Lockheed Martin Corporation
  • Magic Leap, Inc.
  • NCTech Limited
  • Oculus (Facebook Technologies, LLC.)
  • Samsung Groep
  • Sony
  • Unity Software Inc.
  • Varjo Technologies Oy,
  • VI-grade GmbH, Zeality Inc,

proberen de marktvraag te vergroten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De militaire en defensiesector is getuige geweest van opmerkelijke technologische vooruitgang door de implementatie van immersieve technologie. Soldaten hebben de mogelijkheid om te trainen in meeslepende omgevingen die levensechte situaties nabootsen dankzij de ongelooflijk realistische trainingssimulaties van virtual reality (VR) en mixed reality (MR) technologieën. Dit verhoogt de effectiviteit van de training en vermindert de risico’s van live trainingssessies. Geïntegreerde augmented reality (AR) heads-up displays (HUD’s) voor gevechtshelmen voorzien personeel in de gezichtslijn van realtime gegevensoverlays, doelinformatie en navigatieondersteuning. Dit zorgt voor snellere en goed geïnformeerde besluitvorming op het slagveld en verbetert het situationeel bewustzijn aanzienlijk.

Marktsegmentatie

De wereldwijde Immersive Technology in Military & Defense marktsegmentatie, gebaseerd op component, omvat hardware (Head-Mounted Display (HMD), Gesture Tracking Devices (GTD), Projectors & Display Walls (PDW)), software/platform, diensten (professioneel en beheerd).

De wereldwijde Immersive Technology in Military & Defense Market segmentatie, gebaseerd op technologie, omvat Mixed Reality (MR), Virtual Reality (VR), Augmented Reality (AR) en 360 Film.

De wereldwijde Immersive Technology in Military & Defense marktsegmentatie, gebaseerd op toepassing, omvat Training & Leren, Hulpdiensten, Productontwikkeling en Verkoop & Marketing.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Immersieve technologie in de militaire & defensiemarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/immersive-technology-in-military-defense-market-12150

Regionale analyse

In 2022 werd deze markt gedomineerd door de Noord-Amerikaanse Immersive Technology in Military & Defense Market (45,80%). Noord-Amerika wordt aangevoerd door de Verenigde Staten, die een aanzienlijk defensiebudget heeft en een sterke interesse in militaire innovatie. Innovatieve immersieve technologie is geïmplementeerd in de voorhoede van de regio voor gebruik bij operaties, simulatie en training.

Het marktaandeel van Europa Immersive Technology in Military & Defense is het op één na grootste. Aangemoedigd om immersieve technologie te implementeren voor grensoverschrijdende samenwerking en gezamenlijke militaire oefeningen en training, leggen Europese naties een aanzienlijke nadruk op coöperatieve defensie-initiatieven. Bovendien dienen de investeringen van de Europese Unie in defensieonderzoek om innovatie te stimuleren.

Vraag om aanpassing – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een verzoek om aanpassing in te dienen.

Van 2023 tot 2032 zal de Immersive Technology in Military & Defense Market in Azië-Pacific naar verwachting groeien met de hoogste CAGR. Investeringen in militair vermogen worden beïnvloed door de geopolitieke conflicten in de regio Azië-Stille Oceaan. Steeds meer landen in deze regio implementeren immersieve technologieën om de militaire paraatheid te versterken, de grensbeveiliging te versterken en het reactievermogen op regionale problemen te verbeteren.

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Verwante rapporten

AI in Cyberbeveiliging Markt –

https://www.cyberdefensemagazine.com/the-rising-role-of-artificial-intelligence-in-the-cybersecurity-market/

Markt voor slim afvalbeheer –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-waste-management-market-994

Markt voor langdurig uithoudingsvermogen op grote hoogte –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-altitude-long-endurance-market-3681

Blockchain in de detailhandel –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/blockchain-in-retail-market-7703

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Immersive Technology in Military & Defense Market,Immersive Technology in Military & Defense Market Size,Immersive Technology in Military & Defense Market Share,Immersive Technology in Military & Defense Market Growth,Immersive Technology in Military & Defense Market Trends