header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Off-Grid Zonnemarkt Groei, Vraag, Toekomst, Aandeel, Voorspelling tot 2030

Nov 21, 2023 12:45 PM ET

Overzicht van de off-grid zonne-energiesector:

De studiedocumenten van MRFR stellen dat de Off-Grid Solar Market Research Report Information by Application, Type, and Region – Forecast Till 2030, de Off-Grid Solar-markt naar verwachting aanzienlijk zal groeien tijdens het evaluatietijdperk van 2023 tot 2030 met een aanzienlijke CAGR van nauwgezet 8,80%. De onderzoeksdocumenten suggereren projecties met betrekking tot de stijgende inkomsten van de wereldwijde markt, die waarschijnlijk een markt van USD 3,9 miljard zal bereiken tegen het einde van 2030. Volgens de rapporten was de markt in 2022 geprijsd op bijna 2,2 miljard dollar.

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

De off-grid zonne-energiemarkt is recentelijk vooruitgegaan. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het toenemende aandeel van zonne-energie in de wereldwijde energiemix. Bovendien wordt het toenemende gebruik van off-grid zonne-energie op het platteland en in onderontwikkelde locaties ook beschouwd als een van de vitale parameters die de prestaties van de wereldwijde markt verbeteren.

Download gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7227

Analyse van de concurrentie

 • Hanwha Group (Zuid-Korea)
 • ABB (Zwitserland)
 • M-KOPA Kenia (Kenia)
 • Solectria Renewables LLC (Japan)
 • Delta Electronics Inc (Taiwan)
 • Canadian Solar (Canada)
 • Jinko Solar Holding Co. Ltd. (China)
 • Engie (Frankrijk)
 • SunPower Corporation (VS)
 • Oolu Solar (Senegal)
 • Schneider Electric (Frankrijk)
 • SMA Solar Technology Ag (Duitsland)

Aanvraag voor aangepast rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7227

Markt Drivers

De off-grid zonne-energiemarkt is recentelijk gegroeid. Het belangrijkste kenmerk dat een stijging van de marktprestaties veroorzaakt, is het toenemende aandeel van zonne-energie in de wereldwijde energiemix. Bovendien wordt het toenemende gebruik van off-grid zonne-energie op het platteland en in onderontwikkelde locaties ook beschouwd als een van de vitale parameters die de prestaties van de wereldwijde markt verbeteren. Daarnaast zullen de lagere kosten van zonne-PV’s en batterijen waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de groei van de wereldmarkt in de komende jaren.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor off-grid zonne-energie is onderverdeeld in verschillende segmenten op basis van toepassing, type en regio.

Op basis van type is de wereldwijde markt voor autonome zonne-energie onderverdeeld in omvormers, regelaars, batterijen, zonnepanelen en andere.

Koop Premium Off-grid zonne-energie marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7227

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor autonome zonne-energie verdeeld in niet-residentieel, residentieel en overige.

Regionale analyse

Het onderzoek biedt marktgegevens per regio voor Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De onderzoeksdocumenten van MRFR brengen met zich mee dat de Noord-Amerikaanse regio in 2022 de eerste plaats inneemt op de Off-Grid Solar-markt, met het grootste aandeel van bijna USD 1,00 miljard. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals Mexico, Canada en de VS. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Off-Grid Solar-markt stimuleert, is de toepassing van schone energietechnologieën. Bovendien zullen de stijgende residentiële activiteiten, aangezien de industrie de grootste elektriciteitsverbruikers zijn, samen met de bewustwording van financiële stimulansen, waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de prestaties van de regionale markt in de komende jaren.

Lees de details van het rapport @

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/off-grid-solar-market-7227

De Europese regio zal aanzienlijk groeien in de Off-Grid Solar markt van 2023 tot 2032. Het gebied staat bekend om de dynamische ontwikkeling van bijdragers zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het primaire aspect dat de ontwikkeling van de regionale Off-Grid Solar markt stimuleert, is de beschikbaarheid van geavanceerde technologie.

De regio Azië-Pacific zal naar schatting in het hoogste tempo groeien op de Off-Grid Solar-markt in de beoordelingsperiode. Het gebied staat bekend om zijn dynamische ontwikkeling, zoals China, India en Indonesië. Het belangrijkste aspect dat de ontwikkeling van de regionale Off-Grid Solar-markt stimuleert, is het verlangen naar potentieel in hernieuwbare energieprojecten. Bovendien zullen investeringen in landelijke gebieden en zonne-energie waarschijnlijk ook een positieve invloed hebben op de prestaties van de regionale markt in de komende jaren.

Toonaangevende rapporten:

Zonneconcentrator Markt

Power-to-Gas Markt

Markt voor pijpleidingtransport

Vacuüm gasolie markt

Magnetische optische stroomtransformatormarkt

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Off-Grid Solar Market,Off-Grid Solar Market Size,Off-Grid Solar Market Scope,Off-Grid Solar Market Share,Off-Grid Solar