header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onthulling van de markt voor eendenvleesproducten met een waarde van USD 4,98 miljard door eendenlekkernijen tegen 2030 | Maple Leaf Farms Inc, TCH Group, Luv-a-Duck

Nov 21, 2023 1:00 PM ET

Overzicht van de markt voor eendenvleesproducten:

De markt voor eendenvleesproducten zal tegen 2032 naar verwachting USD 4,98 miljard bedragen, met een groeipercentage van 6,20% tussen 2023 en 2032.

Het groeiende publieke bewustzijn van de gezondheidsvoordelen van het eten van eendenvlees creëert een enorme marktkans voor de belangrijkste spelers op de markt voor eendenvleesproducten. De toegenomen gezondheidsvoordelen van eendenvleesconsumptie kunnen ook worden toegeschreven aan de wereldwijde vraag. Dit wordt ondersteund door grote leveranciers die hun productiecapaciteit uitbreiden. Klanten hebben nu meer opties op de markt. Deze elementen hebben dus een directe invloed op de wereldwijde groei van eendenvlees. De ontwikkeling van in laboratoria gekweekt vlees met behulp van cellulaire landbouw is een belangrijke trend die de groei van de wereldwijde eendenvleesmarkt zal beïnvloeden. In tegenstelling tot traditionele vleesproductiemethoden is het bij deze milieuvriendelijke methode niet nodig om dieren te slachten. Als gevolg hiervan zullen dergelijke ontwikkelingen naar verwachting een positieve invloed hebben op de groei van de wereldwijde markt voor eendenvleesproducten tijdens de verwachte periode.

De COVID-19 pandemie heeft een negatieve impact gehad op veel industriële sectoren, wat heeft geleid tot een aanzienlijk inkomstenverlies in elke industriële en commerciële sector. Gedurende deze periode werd de marktgroei negatief beïnvloed. De strenge afsluitingsrichtlijnen van de overheid hebben de import en export van eendenvleesproducten beperkt. Hierdoor hadden veel industrieën te lijden, waaronder de markt voor eendenvleesproducten. Eendenvleesverwerkende bedrijven werden gedwongen hun activiteiten te verminderen. Voor verkopers werd het vervolgens moeilijk om aan eendenvlees te komen. De eindgebruiker betaalde de uiteindelijke prijs in de vorm van hogere groothandels- en detailhandelsprijzen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6790

Belangrijkste spelers

AJC International, Inc. (VS), Delpeyrat SAS (Frankrijk), Maple Leaf Farms, Inc. (VS), Pepe’s ducks ltd (Oostenrijk), Shandong New Hope Liuhe Group Ltd. (China), Courtin Hervouet (Frankrijk), COOPATIVE FOIE GRAS DE CHALOSSE (Frankrijk), Charoen Pokphand Foods Ltd. (Oostenrijk). (China), Courtin Hervouet (Frankrijk), COOPERATIVE FOIE GRAS DE CHALOSSE (Frankrijk), Charoen Pokphand Foods (Thailand), TCH Group (VS), Luv-a-Duck (Australië), Lu Canard (Mexico), Ferme Uhartia (Frankrijk), Famille Dumecq – Canard des Landes (Frankrijk) zijn enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor halalvoedingsmiddelen & dranken.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor eendenvleesproducten wordt gesegmenteerd naar type, producttype, categorie en distributiekanaal.

Naar type is de markt onderverdeeld in:

 • Gemalen
 • Sneden
 • Heel
 • Overige

Per producttype is de markt onderverdeeld in:

 • Verwerkt eendenvlees
 • Vers eendenvlees

Per categorie is de markt onderverdeeld in:

 • Vers
 • Bevroren
 • Verwerkt

Naar distributiekanaal is de markt onderverdeeld in:

 • Niet in de winkel
 • In de winkel

Verder is de winkelmarkt onderverdeeld in:

 • Supermarkten
 • Gemakswinkels
 • Hypermarkten
 • Overige

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/duck-meat-products-market-6790

Regionale analyse:

De markt voor eendenvleesproducten is onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

De Noord-Amerikaanse regio heeft momenteel het grootste marktaandeel voor eendenvleesproducten. Dit geldt met name voor Canada, waar eenden in overvloed voorkomen. Eendenvlees wint aan populariteit in de Verenigde Staten. Noord-Amerika heeft een zeer hoge CAGR. In de nabije toekomst kan deze zelfs aanzienlijk hoger zijn dan de wereldwijde CAGR.

De regio Azië-Pacific kent ook een snelle groei. China levert een belangrijke bijdrage aan de hoge CAGR in deze regio. Eendenvlees wordt in China al lang beschouwd als een delicatesse en een basisvoedingsmiddel. Daarom is er veel vraag naar eendenvlees.

Vanwege de toenemende bezorgdheid over de gezondheid groeit de markt voor eendenvleesproducten redelijk in de Europese regio.

Recente ontwikkelingen:

 • AJC International publiceert regelmatig persberichten over de veiligheid en voedingswaarde van hun eendenvlees.

Marktleveranciers moeten de nadruk leggen op groeivooruitzichten in snelgroeiende segmenten om te profiteren van kansen en te herstellen van de impact van na COVID-19, terwijl ze hun posities in langzaamgroeiende segmenten moeten behouden.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport overde markt voor levensmiddelenaroma’s Informatie per bron (natuurlijk en synthetisch), per toepassing (bakkerijproducten & snoepgoed, zuivelproducten & bevroren desserts, dranken, zoete & hartige snacks en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Organic Soybean Market Research Report Per Toepassing (Crush, Voedselgebruik, Voergebruik) en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Duck Meat Products,Duck Meat Products Market Forecast,Duck Meat Products Market Growth,Duck Meat Products Market Trends,Duck Meat Products Market Size,Duck Meat Products Market Segments,Duck Meat Products Market Share,Duck Meat Products Industry