header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Relaismarkt Trends, Groei, Vraag, Bedrijf, Segment, Inzicht, Voorspelling tot 2032

Nov 21, 2023 1:05 PM ET

Overzicht van de relaismarkt:

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Relay Market Information by Product Type, End-User Application, and By Region – Forecast till 2032. De relaismarkt zal stijgen van USD 9,93 miljard in 2023 tot USD 16,81 miljard in 2032, met een snelheid van 6,80% tussen 2023 en 2032.

Toekomstig marktonderzoek

Relais hebben de functie om de stroom van het circuit te veranderen van hoge stroom naar lage stroom en om een apparaat te beschermen en te besturen voor verschillende elektrische machines, circuits en elektrische netwerken van stroomsystemen. De eerste relais werden vaak gebruikt in telefoons en telegraafnetwerken over lange afstanden voor het uitvoeren van logische processen. Door de verminderde concentratie in de productie- en verwerkende industrie en de algemene toestand van de wereldeconomie is het verbruik van relais momenteel relatief laag, hoewel verwacht wordt dat het de komende jaren zal stijgen.

Download gratis het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12331

Concurrentielandschap van de markt:

  • TE Connectivity
  • Amerikaanse Zettler
  • Churod Electronics
  • Omron
  • Panasonic
  • Circuit Interruption Technology, Inc.
  • Fujitsu Limited
  • Song Chuan Group
  • KEMET Corporation
  • Phoenix Contact

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/12331

Drijfveren voor de markt:

De markt voor relais zal worden gestimuleerd door factoren zoals het stijgende energieverbruik, het toenemende gebruik van elektrische auto’s, de toepassing van slimme elektriciteitsnetten en de toenemende acceptatie van voertuigveiligheidstechnologie.

Wereldwijd doen zowel ontwikkelingslanden als ontwikkelde landen aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van slimme elektriciteitsnetten, wat naar verwachting de markt voor relais in de toekomst zal stimuleren. Een slim elektriciteitsnet is een verbeterde elektriciteitsnetinfrastructuur die gebruikmaakt van geautomatiseerde besturing, moderne communicatie-infrastructuur, krachtige converters, moderne energiebeheertechnieken en detectie- en meettechnologieën om de betrouwbaarheid en efficiëntie te verhogen.

In een geautomatiseerd elektriciteitsnet is er veel vraag naar relais omdat ze transformatoren kunnen bewaken en beschermen tegen overbelasting, overbekrachtiging en doorvoerfouten, en de gebruikelijke overstroom-, differentiaal- en aardfoutbeveiligingstaken kunnen uitvoeren.

De opkomst van COVID-19 had een negatief effect op de relaisindustrie wereldwijd. De wereldwijde daling van de relaismarkt werd beïnvloed door de ernstige neergang in de sectoren die de belangrijkste eindgebruikers waren van de verschillende soorten relais. Daarnaast heeft de pandemie belangrijke initiatieven op het gebied van hernieuwbare energie een halt toegeroepen vanwege de lockdowns die in 2020 en begin 2021 in verschillende landen werden ingesteld om de verspreiding van de ziekte een halt toe te roepen.

Koop het Premium Relay Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12331

Beperkingen in de markt:

Na de pandemie zijn alle industrieën over de hele wereld weer opengegaan, waardoor de beperkingen in de toeleveringsketen afnemen. Er wordt echter verwacht dat de verstoringen door de pandemie op zijn minst voor korte tijd voelbaar zullen zijn.

Marktsegmentatie

Elektromechanische en Solid State zijn twee producttypen die in het rapport over de relaismarkt worden besproken. De markt werd aangevoerd door de elektromechanische categorie, die $ 5,4 miljard opbracht, oftewel 58% van de totale marktomzet. Relais, essentiële componenten die het elektromagnetisch schakelen van stromen mogelijk maken om circuits te regelen, zijn momenteel erg in trek binnen de elektromechanische sector. Relais zijn essentieel voor een betrouwbare en effectieve werking in verschillende industrieën, waaronder productie, automatisering, energie en transport.

Op basis van eindgebruikertoepassingen is de relaismarkt onderverdeeld in de volgende categorieën: lucht- en ruimtevaart, defensie en defensie, auto’s, communicatie, energie en elektriciteit, industrie en overige. De automobielsector domineerde de markt met een omzet van 5,12 miljard (55% van de totale omzet).

Lees de details van het rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/relay-market-12331

Regionaal inzicht

Azië-Pacific zal de komende jaren de snelste groei doormaken, dankzij de toename van de netinfrastructuur en de focus op automatisering van onderstations volgens de IEC 61850-norm. Gezien het feit dat relais worden gebruikt in tal van toepassingen in deze industrie, waaronder het bieden van een zeer grote contactopening, sterke schakelmogelijkheden en vele andere, biedt de opkomst van hernieuwbare energieopwekking in de hele regio potentieel voor relaismakers.

Toonaangevende rapporten:

Transportmarkt voor pijpleidingen

Vacuüm gasoliemarkt

Magnetische optische stroomtransformatormarkt

Markt voor protonische keramische brandstofcellen

AC-Magneetschakelaarmarkt

markt voor irrigatiesystemen op zonne-energie

Ongeveer:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Relay Market,Relay Market Size,Relay Market Scope,Relay Market Share,Relay Market Growth