header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de omvang, het aandeel en de trends van de koolstofarme bouwmaterialenmarkt tot 2031

Nov 22, 2023 5:00 AM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Low-Carbon Construction Material Market- (Per toepassing (Residential, Commercial, Industrial, Others), Per materiaal (Plastic (Bio-Based Plastic, Recycled Plastic), Metal (Sustainable Steel, Low-Carbon Aluminum, Others), Mass Timber (Cross-Laminated Timber, Nail-Laminated Timber, Glue-Laminated Timber, Others), Green Concrete, Green Tiles, Low-Carbon Bricks, Others)), Trends, Industry Competition Analysis, Revenue and Forecast To 2031.”

Volgens het nieuwste onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde markt voor koolstofarme bouwmaterialen gewaardeerd op US$ 243,9 miljard in 2022 en zal deze naar verwachting US$ 491,8 miljard bereiken in 2031, met een CAGR van 8,23% tijdens de prognoseperiode van 2023-2031.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2201

Koolstofarme bouwmaterialen hebben een lagere koolstofvoetafdruk dan standaard bouwmaterialen. Ze zijn bedoeld om een lage milieu-impact te hebben, met name in termen van uitstoot van broeikasgassen en energieverbruik, gedurende hun hele levenscyclus, van winning en productie tot transport, constructie en verwijdering. Consumenten, bedrijven en overheden worden zich steeds meer bewust van klimaatverandering en milieubehoud, waardoor ze worden aangemoedigd om koolstofarme bouwmaterialen te gebruiken. Dit begrip vertaalt zich vaak in de bereidheid om een meerprijs te betalen voor milieuvriendelijke producten met een lange levensduur. Milieubewuste klanten zijn steeds meer bereid om meer te betalen voor huizen en constructies die gebouwd zijn met koolstofarme materialen. Deze vraag dwingt bouwers en ontwikkelaars om milieuvriendelijke componenten in hun projecten op te nemen. De behoefte aan koolstofarme materialen wordt gedreven door de behoefte aan robuuste gebouwen die bestand zijn tegen natuurrampen en klimaatgerelateerde gebeurtenissen.

Lijst van prominente spelers op de markt voor koolstofarme bouwmaterialen:

 • ArcelorMittal
 • Nucor Corporation
 • Staal Dynamiek
 • Gerdau S/A
 • CMC
 • NIPPON STAAL CORPORATIE
 • CelsaGroup
 • POSCO
 • HBIS-GROEP
 • LIBERTY Staalgroep
 • Tata Steel
 • Vedanta Aluminium en Energie
 • NL Groep
 • China Hongqiao Groep Limited
 • Rio Tinto
 • Norsk Hydro ASA
 • Milieuvriendelijk kunststof timmerhout
 • Naftex GmbH
 • Mercer Mass Timber LLC
 • Stora Enso
 • Plantd, Inc.
 • Cemex, S.A.B. de C.V.
 • CarbiCrete
 • CarbonCure Technologies Inc.
 • HOLCIM
 • Koolstofarme materialen
 • Ecocem
 • CRH NV
 • Roca Tegel VS
 • Kenoteq Ltd.
 • AGC Inc.

Marktdynamiek:

Drivers-

Voortdurend materiaalwetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling hebben nieuwe koolstofarme bouwmaterialen opgeleverd. Deze materialen hebben vaak superieure eigenschappen, waardoor ze aantrekkelijke alternatieven zijn voor traditionele, koolstofintensieve materialen. Vooruitgang in productieprocessen helpt ook de beschikbaarheid van duurzame materialen te vergroten. Al deze factoren dragen bij aan de expansie van de markt voor koolstofarme bouwmaterialen, waardoor milieuvriendelijke alternatieven een gangbare keuze worden in de bouwsector.

Uitdagingen:

Verschillende beperkingen staan een wijdverspreide toepassing van koolstofarme bouwmaterialen op de markt in de weg. Koolstofarme bouwmaterialen hebben vaak hogere aanloopkosten dan standaardmaterialen. Bouwers en ontwikkelaars kunnen aarzelen om in deze materialen te investeren vanwege budgettaire beperkingen, zelfs als ze op lange termijn besparingen opleveren in termen van energie-efficiëntie en lagere operationele kosten. Bovendien kunnen inconsistente of onnauwkeurige wetgeving en bouwnormen met betrekking tot koolstofarme bouwmaterialen problemen opleveren.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor koolstofarme bouwmaterialen zal naar verwachting een groot marktaandeel hebben in termen van inkomsten en zal in de nabije toekomst naar verwachting groeien met een hoge CAGR. Consumenten, bedrijven en wetgevers worden zich steeds meer bewust van klimaatverandering en milieubescherming. Dit bewustzijn stimuleert de behoefte aan koolstofarme bouwmaterialen, omdat individuen en organisaties proberen hun koolstofvoetafdruk te verminderen en bij te dragen aan het behoud van het milieu. Het toenemende gebruik van hernieuwbare energiebronnen in de regio, zoals zonne- en windenergie, genereert vraag naar materialen die worden gebruikt bij de bouw van infrastructuur voor hernieuwbare energie. Deze factoren, samen met de toewijding van de regio aan duurzaamheid en milieubehoud, dragen bij aan de groei en ontwikkeling van de Noord-Amerikaanse markt voor koolstofarme bouwmaterialen.

Benieuwd naar deze laatste versie van het rapport? @ https://www.insightaceanalytic.com/report/low-carbon-construction-material-market/2201

Recente ontwikkelingen:

 • In juli 2023 kondigde CarbonCure Technologies Inc. een investering van $ 80 miljoen aan in een nieuwe aandelenronde geleid door Blue Earth Capital. De bestaande aandeelhouders van het bedrijf steunden ook de huidige investeringsronde. De investering zal het bedrijf helpen zijn doel te bereiken om miljoenen metrische tonnen CO2 per jaar te verlagen en uit de atmosfeer te verwijderen.

Segmentatie van Koolstofarme Bouwmaterialen Markt-

Naar toepassing

 • Huishoudelijk
 • Commercieel
 • Industrieel
 • Overige

Op materiaal

 • Kunststof
  • Bio-gebaseerd plastic
  • Gerecycled plastic
 • Metaal
  • Duurzaam staal
  • Koolstofarm aluminium
  • Overige
 • Massahout
  • Dwars gelamineerd hout
  • Spijker gelamineerd hout
  • Gelijmd hout
  • Overige
 • Groen beton
 • Groene tegels
 • Koolstofarme Bakstenen
 • Overige

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2201

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: 1 551 226 6109 Email: [email protected] Bezoek website: www.insightaceanalytic.com Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Keywords:  Low-Carbon Construction Material Market