header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse wind-ondersteunde voortstuwing marktgroei en remmende factoren 2023-2031

Nov 22, 2023 4:00 AM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Wind-Assisted Propulsion Market- (Per Toepassing (Vrachtschepen (Tankers, Carriers/Ro-Ro Vessels, Containerschepen, Algemene Vrachtschepen), Passagiersschepen, Vissersschepen, Bulk Carriers), Per Technologie (Sleepvliegers, zeilen (zachtvleugelige zeilen, hardvleugelige zeilen), Flettner-rotoren, zuigvleugels, andere), installatietype (retrofit, nieuwe installatie), scheepstype (windondersteunde motorschepen, zuivere windschepen)), trends, industriële concurrentieanalyse, inkomsten en prognose tot 2031.”

Volgens het laatste onderzoek van InsightAce Analytic zal de wereldwijde markt voor windondersteunde voortstuwing naar verwachting een CAGR van 82,7% laten zien tijdens de voorspellingsperiode van 2023-2031.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2207

De term “windondersteunde voortstuwing” beschrijft het gebruik van windenergie als hulp bij de voortstuwing van schepen, waardoor het milieu minder wordt belast en schepen minder afhankelijk zijn van conventionele fossiele brandstoffen. Met deze technologie kunnen schepen stuwkracht genereren en vooruitkomen. Conventionele zeilen worden aangepast om windenergie te benutten en schepen meer voortstuwing te geven. Grote, beweegbare zeilen zijn een optie voor moderne schepen die de wind maximaal willen benutten. Veel industrieën, met name de maritieme transportsector, worden beïnvloed door de wereldwijde overgang naar hernieuwbare energiebronnen. Omdat wind een hernieuwbare energiebron is, is het gebruik ervan om schepen aan te drijven in lijn met de grotere doelen van de energietransitie. Om de ontwikkeling van windondersteunde voortstuwingssystemen te stimuleren, financieren overheden en internationale organisaties programma’s voor hernieuwbare energie. De markt voor windondersteunde voortstuwing stagneert en groeit door de convergentie van deze variabelen, wat ook bevorderlijk is voor extra onderzoek en ontwikkeling en de acceptatie van deze technologieën door de mondiale maritieme industrie.

Lijst van prominente spelers op de markt voor wind-ondersteunde voortstuwing:

 • Norsepower
 • bound4blue
 • Eco Marine Power Co. Ltd.
 • Econowind
 • Anemoi Marine Technologies Ltd.
 • Airseas
 • GT Green Technologies
 • DNV GL
 • Mitsui O.S.K. Lines
 • OCEANBIRD
 • Becker Scheepvaart
 • Propelwind S.A.S.
 • NayamWings Ltd.
 • Aloft Systems Inc.
 • SkySails Marine

Markt Dynamiek:

Drivers-

De toenemende publieke bezorgdheid over klimaatverandering en de gevolgen daarvan voor het milieu heeft de druk op industrieën verhoogd om duurzame praktijken toe te passen. Windondersteunde aandrijfsystemen zijn een aantrekkelijke optie voor vrachtschepen die hun milieuprestaties willen verbeteren, aan de regelgeving willen voldoen en de operationele kosten willen verlagen. Verwacht wordt dat door de wind ondersteunde aandrijfsystemen aan populariteit zullen winnen in de vrachtscheepvaart naarmate de technologie voortschrijdt en het publiek beter op de hoogte is van de voordelen ervan. Voortdurende vooruitgang, ondersteunende regelgeving en gezamenlijke inspanningen zijn nodig om het bredere gebruik van windondersteunde aandrijfsystemen in de maritieme industrie te stimuleren.

Uitdagingen:

De initiële kapitaaluitgaven voor het aanpassen van bestaande schepen of het inbouwen van windondersteunde aandrijfsystemen in nieuwe schepen kunnen aanzienlijk zijn. Ondanks de potentiële voordelen krijgen aandrijfsystemen met windondersteuning minder geld voor onderzoek en ontwikkeling dan andere hernieuwbare energiebronnen. Dit gebrek aan investeringen belemmert de ontwikkeling van efficiëntere en kosteneffectievere alternatieven. Deze technologieën bieden mogelijk geen significante voordelen voor schepen die varen op routes met onverwachte of onregelmatige windpatronen. Het bepalen van de beste routes en omstandigheden voor windondersteuning kan een uitdaging zijn.

Regionale trends:

De markt voor windondersteunde aandrijving in Azië-Pacific heeft naar verwachting een groot marktaandeel in termen van inkomsten en zal in de nabije toekomst naar verwachting groeien met een hoge CAGR. Het groeiende volume van de maritieme handel en transport vergroot de behoefte aan efficiënte en milieuvriendelijke aandrijftechnologieën. Windondersteunde aandrijftechnologieën vergroten het concurrentievermogen van de maritieme industrie in de regio door de operationele kosten te verlagen en door te blijven voldoen aan internationale milieueisen. Voortdurende ontwikkelingen in windondersteunde aandrijfsystemen zijn het resultaat van voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten.

Benieuwd naar deze laatste versie van het rapport? Vraag het aan voordat u het koopt: https://www.insightaceanalytic.com/report/wind-assisted-propulsion-market/2207

Recente ontwikkelingen:

 • In mei 2022 kondigden Econowind en Vertom een samenwerking aan om tegen het einde van 2022 talrijke schepen uit te rusten met windondersteunende VentoFoil-systemen. De eerste installaties zouden plaatsvinden aan boord van de vrachtschepen MV Progress en MV Perfect, waarmee Econowind zijn eerste vlootorder binnenhaalde.

Segmentatie van de markt voor windondersteunde voortstuwing-

Naar toepassing

 • Vrachtschepen
  • Tankers
  • Carriers/Ro-Ro schepen
  • Containerschepen
  • Vrachtschepen
 • Passagiersschepen
 • Vissersvaartuigen
 • Bulk Vervoerders

Op technologie

 • Sleepvliegers
 • Zeilen
  • Zachtvleugelige zeilen
  • Harde-zeilen
 • Flettner Rotors
 • Zuigvleugels
 • Overige

Naar installatietype-

 • Retrofit
 • Nieuwe installatie

Op Type vat-

 • Motorvaten met windondersteuning
 • Vaartuigen met uitsluitend wind

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2207

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: 1 551 226 6109 Email: [email protected] Bezoek website: www.insightaceanalytic.com Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Keywords:  Wind-Assisted Propulsion Market