header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Connected Motorcycle-markt: concurrentielandschap, opkomende trends en strategische analyse tot 2032 | Continental AG, Robert Bosch GmbH, Yamaha Motors, Ducati

Nov 22, 2023 3:31 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoek door Market Research Future (MRFR), Aangesloten motorfiets markt Information by Communication Type, Network Type, Service, and By Region Forecast till 2032″, zal de markt voor verbonden motorfietsen stijgen van 0,085 miljard dollar in 2023 tot 2,99 miljard dollar in 2032, met een fantastisch tempo van 55,90% tussen 2023 en 2032.

Een infotainmentsysteem dat gebruik maakt van cellulaire en speciale korteafstandscommunicatiemodules (DSRC) om een verscheidenheid aan infotainmentopties te bieden op het instrumentenpaneel van de motorfiets staat bekend als een verbonden motorfiets. Door interactie met meerdere omgevingen biedt het systeem rijders informatie zoals voertuigwaarschuwingen, wegnavigatie en meer.

Klik hier voor een voorbeeld van het Premium Report Market : https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12450

Concurrentie:

  • Continental AG
  • Robert Bosch GmbH
  • Telit
  • Yamaha Motors
  • KTM
  • Ducati
  • Honda
  • Panasonic
  • BMW Motorrad
  • Harley Davidson


Drivers van de markt:

De bezorgdheid over de veiligheid van de consument neemt toe door de groeiende verkeersopstoppingen en een hoge frequentie van verkeersongevallen. Als gevolg daarvan is er een groeiende trend naar verbeterde beveiliging en veiligheid voor motorfietsen en auto’s op de weg. Het Insurance Institute of Highway Safety meldt dat er in 2021 21% meer dodelijke motorongevallen waren dan in 2019.

Deze systemen worden door autofabrikanten in auto’s geïnstalleerd als reactie op de groeiende bezorgdheid over de veiligheid van passagiers en bestuurders, maar ook om het aantal verkeersdoden te verminderen en de verlening van medische noodhulp te versnellen. Uiteindelijk drijft dit de vraag naar deze systemen in de autosector op. Als gevolg van de groeiende bezorgdheid over een veiligere en meer verbonden wegeninfrastructuur introduceren grote spelers geavanceerde technologieën om het aantal verkeersdoden te verminderen.

De meeste mensen wonen liever in stedelijke gebieden vanwege de goede bereikbaarheid en connectiviteit van metropolen, wat heeft geleid tot een snelle verstedelijking. Maar hierdoor heeft er een aanzienlijke bevolkingsverschuiving plaatsgevonden naar stedelijke gebieden, waardoor het aantal auto’s en motoren op de weg is toegenomen. Lange files en dichtslibbende wegen waren hiervan het gevolg.

Bovendien kiezen steeds meer mensen ervoor om met de motor of scooter te reizen in plaats van met de auto, omdat dat goedkoper, effectiever en draagbaarder is. Als gevolg hiervan was er een sterke vraag naar tweewielers in dichtbevolkte regio’s zoals Azië en sommige Europese landen, en er was ook een groeiende behoefte aan verbonden voertuigtechnologie en mobiel woon-werkverkeer. Deze factoren hebben geleid tot de groei van de markt voor connected bikes in stedelijke gebieden.

De autosector ontwikkelt en ontwerpt steeds meer geavanceerde technologieën voor een betere gebruikerservaring in de auto, geavanceerde veiligheidsfuncties en verbeterde connectiviteitsopties. Prominente bedrijven in Europa, zoals BMW en Robert Bosch, werken actief aan het verbeteren van de wegenwacht en de infrastructuur door veiligheidsfuncties toe te voegen aan motorfietsen, zoals noodoproepen en pechoproepsystemen. Grote fabrikanten van tweewielers willen ook de veiligheid op de weg en de rijomstandigheden verbeteren door connected technologie in hun modellen te integreren.

Beperkingen in de markt:

De invoering van connected voertuigtechnologie in auto’s wordt gehinderd door talrijke gevallen van hacking van voertuiggegevens en onbeperkte gegevenstoegang tot het voertuig. Er wordt verwacht dat deze de expansie van de markt zullen beperken.

Markt Segmentatie

V2V en V2I zijn opgenomen in de marktsegmentatie van verbonden motorfietsen, in termen van het communicatietype.

Met betrekking tot het type netwerk zijn C-V2X en DSRC opgenomen in de segmentatie van de markt voor verbonden motorfietsen.

Rijhulpsystemen, veiligheid, voertuigbeheer en telematica, infotainment en verzekering zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor verbonden motorfietsen op basis van diensten.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika zal andere regio’s op de wereldmarkt waarschijnlijk voorbijstreven als gevolg van de groeiende bezorgdheid van de overheid en consumenten over verkeersdoden en ongevallen. Enkele grote namen in de industrie, zoals Harley-Davidson en BMW, verkopen ook modellen van verbonden motoren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/connected-motorcycle-market-12450

Gerelateerde rapporten:

300cc motorfiets

Lachgas systeem voor auto’s

Gebruikte motorfiets

Off-road elektrische voertuigen

Elektrisch Voertuig (EV) Verzekering

Sneeuwscooter Onderdelen & Accessoires

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons

Marktonderzoek Toekomst

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Connected Motorcycle Market,Connected Motorcycle Market size,Connected Motorcycle Market share,Connected Motorcycle Market growth,Connected Motorcycle Market trends,Connected Motorcycle Market report,Connected Motorcycle Market insights