header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de ontwikkeling van mobiele apps zal tegen 2030 met een CAGR van 23,80% groeien

Nov 22, 2023 6:00 PM ET

Markt voor de ontwikkeling van mobiele apps: Een uitgebreid overzicht

De omvang van de markt voor de ontwikkeling van mobiele apps werd in 2021 geschat op 66,5 miljard dollar. De markt voor de ontwikkeling van mobiele apps zal naar verwachting groeien van USD 82,32 miljard in 2022 tot USD 366,93 miljard in 2030 met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van. 23,80 procent. prognoseperiode (2022-2030). Het toegenomen gebruik van mobiele apparaten zal de marktgroei stimuleren; nieuwe ontwikkelingen en creatieve concepten om de groei te ondersteunen zijn de belangrijkste marktstuwers die de CAGR van de markt voor software voor de ontwikkeling van mobiele apps stimuleren. Mobiele telefoontechnologie heeft zich snel over de planeet verspreid. Smartphones zijn goed voor meer dan de helft van alle mobiele verbindingen en bijna iedereen heeft een mobiel apparaat. De ontwikkeling van mobiele technologie is tot nu toe echter niet consistent geweest, noch binnen, noch tussen landen.

Gratis voorbeeldbrochure PDF –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1752

De belangrijkste bedrijven in de markt voor de ontwikkeling van mobiele apps zijn

  • Facebook Inc.
  • Google Inc.
  • Microsoft Corporation (VS)
  • IBM Corporation (VS)
  • Apple Inc.
  • Amazon Inc. (VS)
  • Kony Inc. (VS)
  • Verivo Software Inc. (VS)
  • Infosys Ltd. (India) (India)
  • Wipro Corporation (India)

Mensen in ontwikkelde landen maken vaker dan mensen in ontwikkelingslanden gebruik van internet en sociale media, bezitten mobiele telefoons (vooral smartphones) en gebruiken deze vaak. Het gebruik van smartphones kan enorm verschillen van land tot land, zelfs in ontwikkelde landen. Vandaag de dag zijn de meest waarschijnlijke gebruikers van mobiele technologie, internet en veel sociale mediaplatforms mensen uit ontwikkelde economieën. Jongeren, hoger opgeleiden en mensen met een hoger inkomen hebben vaker toegang tot internet dan ouderen, zowel in ontwikkelde als in ontwikkelingslanden. Deze elementen stimuleren de markt voor de ontwikkeling van mobiele apps nog meer.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Fantasy-sportprogramma’s passen bij de stemming van investeerders en voldoen aan de eisen van entertainment. Mensen en bedrijven voelen nog steeds de gevolgen van de wereldwijde epidemie van het coronavirus. Videoconferentietoepassingen vervangen dure bedrijfsbezoeken en besparen bedrijfseigenaren reis- en andere kosten. Omdat eigenaars en werknemers virtueel vergaderingen kunnen organiseren en houden met behulp van videoconferentiesoftware, willen bedrijven die mobiele telefoons ontwikkelen hun voordeel doen met deze opportuniteit. Segmentgegevens

De segmentatie van de markt voor platformgebaseerde mobiele ontwikkeling omvat iOS en Android. In 2021 was de iOS-categorie goed voor meer dan 62,88 procent van de wereldwijde verkoop en had daarmee het grootste marktaandeel. De segmentatie van de markt voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen op basis van toepassingen omvat e-commerce, bankieren en entertainment. In 2021 was de entertainmentsector van de markt voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen goed voor de grootste omzet (42,94%).

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor de ontwikkeling van mobiele applicaties –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-app-development-market-1752

Regionale analyse

Per regio biedt het onderzoek een marktoverzicht van Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen in Noord-Amerika was in 2021 goed voor 29,19 miljard dollar en zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de onderzoeksperiode. Een aanzienlijk marktaandeel is bereikt door de wijdverspreide toepassing van smartphones, de groei van in-app consumptie en het onevenredige aantal smartphone app downloads. De VS zou een zeer lucratieve markt voor mobiele gameapplicaties moeten worden in termen van betaalde mobiele games, in-app betalingen en een snel groeiend aantal gebruikers van mobiele applicaties.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor inhoudsinformatie

https://www.marketresearchfuture.com/reports/content-intelligence-market-8382

Markt voor gereedschap voor gegevenskwaliteit

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-quality-tool-market-3873

Markt voor olie- en gascloudtoepassingen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-gas-cloud-applications-market-8690

Markt voor belasting- en boekhoudsoftware

https://www.marketresearchfuture.com/reports/tax-accounting-software-market-8694

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

We lanceren “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Websites: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Websites: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mobile App Development Market,Mobile App Development Market Size,Mobile App Development Market Share,Mobile App Development Market Trends,Mobile App Development Market Growth,Mobile App Development Market Analysis