header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor ERP-software in Azië-Pacific zal zich ontwikkelen met een CAGR van 15,20% in 2032 Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 22, 2023 4:00 PM ET

Marktoverzicht:

Market Research Future (MRFR) rapporteert: ” Asia-Pacific ERP Software Market Information By Compound, Application, Distribution Channel, And Region – Forecast till 2032″; de markt zal 43,6 miljard dollar bereiken in 2032 met een CAGR van 15,20%.

De ontwikkeling van ERP-aanbieders in het hele gebied, het groeiende aantal start-ups en KMO’s die cloud-gebaseerde ERP-software gebruiken en de toename van productie-instellingen bieden winstgevende vooruitzichten voor de groei van de ERP-softwaremarkt in Azië-Pacific. Enterprise resource planning-software integreert en automatiseert de belangrijkste bedrijfsactiviteiten van een bedrijf om de productiviteit en efficiëntie te verhogen. ERP in de cloud wordt steeds meer gebruikt omdat het bedrijven in staat stelt minder uit te geven aan IT. Bovendien creëren bedrijven nieuwe werkbare benaderingen om de taak te voltooien, zoals mobiele ERP. Daarom zal mobiele ERP naar verwachting worden gebruikt door nieuwe bedrijven om toegang te krijgen tot rapporten en om essentiële bedrijfsprocedures uit te voeren.

Krijg een voorbeeld PDF van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12556

Als antwoord op de groeiende trend van het gebruik van mobiele apparaten in Azië-Pacific, bieden leveranciers van software voor enterprise resource planning mobiele toepassingen waarmee medewerkers onderweg toegang hebben tot vitale bedrijfsgegevens. Klanten gebruiken ERP-software om nieuwe zakelijke mogelijkheden en inzichten te vinden uit grootschalige, diverse gegevenssets, waaronder recente en historische gegevens. Aan de andere kant zal het segment van middelgrote ondernemingen zich naar verwachting het snelst ontwikkelen tijdens de geprojecteerde periode. Middelgrote bedrijven verplaatsen hun activiteiten naar een digitaal platform. Ze gebruiken ERP-softwareoplossingen voor verschillende doeleinden, waardoor ze effectiever, productiever en intelligenter worden. Mobiele ERP-apps kunnen ook de reactietijd verkorten, de productiviteit verhogen en real-time inzicht bieden in de bedrijfsactiviteiten.

Concurrentielandschap van de markt:

  • 3i Infotech LTD.
  • HashMicro Pte. Ltd
  • Deskera
  • Rorko Technologieën
  • Digiwinx Infotech PVT. LTD.
  • Synergix Technologieën
  • Focus Softnet PTE LTD
  • IFS AB.
  • Tigernix Pte. Ltd.
  • Accentuate Pte. Ltd

Marktsegmentatie:

Op basis van het implementatiemodel is de markt voor ERP-software in Azië-Pacific onderverdeeld in categorieën voor lokaal gebruik, cloud en hybride systemen. Op basis van bedrijfsfuncties is de markt voor ERP-software in Azië-Pacific onderverdeeld in financiën, supply chain, human resources (HR), klantenbeheer, voorraadbeheer, productiemodule en andere gebieden. Software en diensten zijn opgenomen in de op componenten gebaseerde marktsegmentatie van ERP-software in Azië-Pacific. Op basis van eindgebruikersclassificatie is de markt voor ERP-software in Azië-Pacific onderverdeeld in drie segmenten: grote, middelgrote en kleine bedrijven. De industrie, BFSI, medische zorg, detailhandel & distributie, bouw, lucht-en ruimtevaart & militaire en andere industrieën zijn opgenomen in de verticale segmentatie van de Azië-Pacific ERP Software markt.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12556

Regionaal inzicht:

De groei in de Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting worden aangedreven door de zich ontwikkelende industriële sector en het midden- en kleinbedrijf in de regio. Verschillende lokale bedrijven hebben al on-premise ERP-systemen gebruikt om de productiviteit en prestaties te verbeteren. Daarnaast zal de markt naar verwachting groeien door het stijgende aantal start-ups en hun toenemende behoefte aan cloud-gebaseerde oplossingen. Bovendien zal de vraag naar IT-infrastructuur tijdens de prognoseperiode naar verwachting stijgen vanwege de steun van de overheid. Voorspeld wordt echter dat China zich in de geprojecteerde periode snel zal ontwikkelen vanwege de sterke economische groei en de voortdurende vooruitgang op het gebied van enterprise resource planning en voorraadbeheer.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/asia-pacific-erp-software-market-12556

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Asia-Pacific ERP Software Market,Asia-Pacific ERP Software Market Size,Asia-Pacific ERP Software Market Growth,Asia-Pacific ERP Software Market Trends,Asia-Pacific ERP Software